Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 32)

Af Redaktionen 3. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan bliver resten af din sommerferie? Det kan ugens horoskoper hjælpe dig med at svare på. Læs dit horoskop her!

Sommerferien lakker mod enden, og ugens horoskoper er klar til at fortælle dig, hvordan resten af din sommerferie bliver!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad du kan forvente i ugens løb.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge322020

Ugens horoskop
Du kan nemt komme til at bruge alt din energi først på ugen. Der sker nemlig en masse ting, som du helst ikke vil gå glip af. Det kan være, at du har planlagt en masse sjove ting for at få det ultimative ud af det sidste af sommerferien. I løbet af ugen kan der opstå nogle konflikter, hvor du bliver nødt til at forklare, hvordan du ser tingene og hvordan det føles for dig. Måske finder du også ud af, at det du tænker, ikke altid virker lige så godt i virkeligheden.Ugens råd: Få noget ud af ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du kommer i en situation, hvor du og for eksempel dine veninder eller forældre ikke kan blive enige, så er du fast besluttet på at få ret. Men i den forbindelse er det vigtigt, at du bruger din fornuft og ikke lader dit temperament løbe af med dig. Det kan også være en god idé at huske dig selv på, at det ikke altid er vigtigst at få ret. Gør dit bedste for også at lytte til andres meninger.Ugens råd: Lyt til andre og stol på din fornuft!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om det måske er din sidste sommerferieuge, så kan du stadig nå at få en masse gode og sjove oplevelser inden skolen starter igen. Måske er det nu, du skal hive fat i dine veninder og få det allerbedste ud af ugen? I weekenden kan du mærke, at dine følelser har lettere ved at tage over. Det kan være, fordi du glæder dig til at starte i skole igen, er spændt eller nervøs. Husk dig selv på, at det hele nok skal gå!Ugens råd: Få mest muligt ud af ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du gerne vil lave planer i denne uge, så gør det allerede fra ugens start – så kan du nemlig få allermest ud af ugen! Hvis du længe har gået og ventet svar på noget, så er det ikke sikkert, at du får det svar som du håber på. Men du skal ikke tage det så tungt – måske var det alligevel ikke det bedste for dig? Midt på ugen bliver dit humør meget bedre og det kan du mærke både i kroppen og i hovedet. Hvis du gerne vil have mere opmærksomhed fra dit crush, så må du gøre noget for at få det.Ugens råd: Flirt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er både samarbejde og dine nærmeste veninder i centrum allerede fra ugens begyndelse. Måske har I aftalt at hygge max eller at tage ud og opleve noget, inden skolen starter igen? Hvis du løber ind i udfordringer i løbet af ugen, så er det ikke sikkert, at alle forstår den måde, du tackler dem på. Du har nemlig din helt egen måde at klare tingene på og det er altså meget godt at holde fast i – også selv om andre måske prøver at få dig til at gøre anderledes.Ugens råd: Stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I løbet af ugen kan der opstå en situation, som du ikke tidligere har prøvet før. Det kan godt gøre dig irriteret og måske også lidt urolig. I den forbindelse er det en god idé, hvis du bruger din sunde fornuft – også hvis det betyder, at du bliver nødt til at spørge andre om hjælp. Hvis der er noget, du brænder for eller går meget op i, så kan du godt blive frustreret, hvis dine veninder eller andre omkring dig ikke rigtigt gider at høre om det … Ugens råd: Vær klar til at tage udfordringer op!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, som ikke er som det skal være, så finder du ud af det i ugens første dage. Det kan godt gøre dig ret utilfreds og det har du svært ved at skjule. Det meste af ugen har din familie din opmærksomhed. Måske fordi I har planer om at lave noget sammen? Det kan også være, at du har lovet at hjælpe til med noget derhjemme – for eksempel med noget der skal males eller lignende. Uanset hvad så kan du regne med, at du får det hyggeligt med din familie.Ugens råd: Brug tid med din familie.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Uanset hvilke planer du har i denne uge, så er du ret utålmodig – og måske kan du have svært ved at styre dit temperament. Selv om du gør dit bedste for at styre det, så har du svært ved at lade som ingenting. Derfor reagerer du måske lidt anderledes end du normalt ville gøre, hvis der opstår en situation, som irriterer dig. Det bedste du kan gøre, er at være så positiv som muligt og ikke tage tingene så tungt.Ugens råd: Hold humøret højt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige for tiden har du lidt svært ved at blive enig med de personer, du har omkring dig. Det kan være, at du ser en del anderledes på tingene end for eksempel dine veninder gør. Derfor kan der godt opstå lidt diskussioner, men I bliver kun klogere af at se tingene fra flere sider. I løbet af ugen kan der være en person, som har ret stærke følelser eller meninger, som prøver at påvirke dig i en bestemt retning – og det bryder du dig ikke rigtigt om.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I ugens første dage kan dit humør godt være lidt svingende. Du giver måske ikke rigtigt udtryk for, hvordan du har det, men måske er det fordi, det også er lidt uklart for dig selv. Senere på ugen skifter dit humør til det bedre – du er i godt humør og er meget mere positiv. Det betyder også, at du får mere lyst til at bruge tid med dine veninder og din familie. Så måske skal du planlægge noget sjovt i weekenden?Ugens råd: Hyg dig med dine veninder!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om det stadig er ferietid, så kan det være, at der er nogle ting, du har brug for at få styr på, inden skolen starter igen. Det kan for eksempel være, at der er nogle ting du mangler, som du skal ud for at købe – eller måske trænger dit værelse til en grundig oprydning, mens du har tid. Sidst på ugen er dine følelser meget stærke og du kan have svært ved at sætte ord på dem.Ugens råd: Brug tid på at blive skoleklar!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Din familie er i centrum for dig i denne uge. Det kan for eksempel være, at dine søskende prøver at få lidt mere opmærksomhed fra dig end de plejer, eller at du har planer i løbet af ugen med din familie. Der er en situation, der sætter dine tanker i gang og i den forbindelse, overvejer du måske om der er noget, du skal lave om på fremover. Det kan være både små som store ting.Ugens råd: Hvis der er noget, du vil ændre, så gå efter det!
Foto: Shutterstock