Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 32)

Af redaktionen 6. august 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det tid til at se, hvad stjernerne kan fortælle dig om den nye uge!

Hvad byder denne uge på? Er der noget, du skal nå inden skolestart? Og er der måske kærlighed i luften for netop DIG?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs ugens horoskoper i galleriet herunder.

Ugens horoskoper (uge 32):

Ugenshoroskop(uge32)2018

I øjeblikket har du rigtig meget at se til, og du vil måske også gerne kunne nå mere, end du i virkeligheden gør. Det bliver hårdt for dig at indse, at du ikke kan nå alt. Det påvirker selvfølgelig dit humør.Ugens råd: Undgå at lade dig gå alt for meget på af modstand.
Om torsdagen har du meget at se til, men du vil helst ikke være i spotlightet mere end nødvendigt, hvilket kan være en udfordring. Du er ret populær. I weekenden er der nogle personer, der går dig på nerverne. Prøv at lade være med at lade dig irritere alt for meget.Ugens råd: Lad være med at lade dig gå på.
Der er risiko for, at du bliver vred eller ked af i starten af ugen. Du er faktisk lidt skuffet over nogen, som burde have din ryg. Men det skal du ikke lade dig gå på af. Måske er det tid til at overveje, hvem og hvad du bruger din tid på?Ugens råd: Tæl til 10, når der sker noget uventet og træls.
Der er lidt uenigheder i familien i starten af ugen, og I skal passe på med, hvordan I siger tingene til hinanden, så ingen bliver kede af det. I løbet af torsdagen kan der opstå en konflikt i venindegruppen, men det er ikke din skyld.Ugens råd: Prøv at se tingene fra alles synspunkter.
Du tager tingene, som de kommer lige for tiden. Der er ikke nogen grund til at tænke for meget over tingene – også når det kommer til kærligheden.Ugens råd: Hvis der er nogle beslutninger, du skal tage, så er det bedst at vente til i næste uge.
Du får en travl uge, hvorfor du har gjort tingene på en bestemt måde. Det har måske ikke været den bedste løsning for alle, men du har haft dine grunde. Derfor er det en god idé at forberede dig på kritiske spørgsmål.Ugens råd: Vær ikke bange for diskussioner – man må gerne være uenige.
Du synes, at verden er lidt hård og uretfærdig i denne tid. Hvorfor er det altid dig, der skal stå for både det ene og det andet? Den følelse kan du i hvert fald godt sidde med. Hen mod weekenden bliver dit humør bedre.Ugens råd: Hold ud – det bliver weekend, inden du får set dig om.
Du har rigtig meget at se til lige for tiden, så lad være med at få flere opgaver på dit bord. Du skal bruge den sidste tid inden skolestart på at koble af og lade op til en travl tid med skole og venner.Ugens råd: Se, om du kan få hjælp til nogle af dine opgaver.
Hvis du har en kæreste, så brug ugen på at være sammen med ham eller hende. Gerne midt på ugen. I trænger til en rigtig hyggelig dag sammen – og det er med at udnytte den sidste ferietid, inden hverdagen med skole og pligter venter. Hvis ikke du har en kæreste, så arranger en rar venindedag.Ugens råd: Vær i nuet!
Du er meget flittig i denne tid, og det er vigtigt for dig, at tingene bliver gjort ordentligt og til tiden. Hvis andre ikke har samme holdning, kan I godt komme op og skændes over det. Især i slutningen af ugen, hvor du nok højst sandsynligt vil sige din ærlige mening.Ugens råd: Vær klar på, at du får noget kritik – men det er ikke verdens undergang.
Du har ikke vildt meget energi i de her dage. Til gengæld ser det rigtig godt ud med kærligheden. Det er nemlig en gode uge for at tage kontakt til dit crush. Især omkring onsdag og torsdag.Ugens råd: Det er nu eller aldrig.
Ugen starter fantastisk – og resten af ugen bliver da også god for dig. Du føler, du har overskud og tid til at lave sjove ting med kæresten og veninderne. Hvis du ikke har en kæreste, er onsdag en god dag at skrive til dit crush eller få en ny flirt.Ugens råd: Vær åben overfor kærligheden.

MestLæste