Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 32)

Af Redaktionen 7. august 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge32)

Det er særlig vigtigt, at du dobbelttjekker alt! Der er nemlig risiko for, at der opstår nogle misforståelser. Så tjek op på alle dine aftaler. Det er en god idé, hvis du tager nogle dage, hvor du bare er dig selv.Ugens råd: Husk at få slappet af.
Du skal være forberedt på, at det ikke er alle, der siger sandheden fra starten, så du kommer til at bruge tid på at finde ud af, om du nu også kan stole på folk. Ellers går det stille og roligt fremad med de ting, du skal nå.Ugens råd: Vær tålmodig!
Du bruger meget tid på din familie lige nu, hvilket du har gjort i nogle uger, så det er du vant til. Der skete noget i sidste uge som gør, at du har svært ved at lade som ingenting. Lad vær med at rode dig ud i diskussioner – det går bare galt.Ugens råd: Tæl til ti inden i, når der er noget, der irriterer dig.
Du har masser af overskud og energi, og det kommer alle dem omkring dig til gode. Din kæreste, hvis du har en, har brug for, at du er der for ham/hende i starten af ugen.Ugens råd: Spred positiv energi.
Du har mange ting, du skal have lavet for tiden. Men det har du det egentlig fint nok med. Der er ting i forbindelse med din familie, som du får styr på, og det er en lettelse for dig.Ugens råd: Husk at holde pauser.
Det går rigtig godt for dig for tiden. Endelig! Det har nemlig været nogle liiidt hårde uger. Til gengæld har du masser af idéer, som du ikke kan vente med, skal blive til virkelighed. Men undersøg lige, om de er gode nok, før du sætter alle i gang med at udføre dem.Ugens råd: Skriv alle dine idéer ned, så du husker dem.
Du skal tage stilling til, hvad du vil bruge dine penge på. Det finder du ud af i starten af ugen. Du går meget og tænker over, hvordan det bliver at komme tilbage i skole igen. Det ser ud til, at det bliver rigtig godt.Ugens råd: Lad være med at bekymre dig for meget.
Du har virkelig vænnet dig til at holde fri, så det bliver svært at starte i skolen igen. Måske skal du bruge lidt tid på at tænke over, hvordan skolestarten skal være, og hvad du vil fokusere på i år.Ugens råd: Stå tidligt op, selv om du har ferie.
Hvis der er nogen der har brug for at få et godt råd, så er du den helt rigtige at spørge i denne uge. Du er dog ikke så god til at se tingene udefra, så du kommer til at give råd ud fra, hvad du selv synes.Ugens råd: Vær der for dine veninder.
Du vil være meget i fokus i denne uge, hvilket kan være både godt og mindre godt. Når du skal være sammen med dine veninder, kan det være en god idé at få snakket ud, hvis I har haft nogle diskussioner. Ugens råd: Vær ikke bange for at sige din mening.
Starten af ugen bliver lidt hektisk, men du er fuld af gå-på-mod og intet kan stoppe dig. Du er megakreativ, og det bliver især din familie glad for. En ven vil skuffe dig, men det kommer du dig hurtigt over.Ugens råd: Nyd, at alt går godt.
Du er mere omsorgsfuld end du plejer at være, hvilket en af dine veninder især har brug for, at du er. Du har dog selv lidt svært ved at åbne op for dine følelser, selv om du faktisk har brug for det.Ugens råd: Snak med en, du stoler hundrede procent på.

Læs mere om