Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 31)

Af Redaktionen 27. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er klar til at fortælle dig, hvordan din uge bliver. Læs dit horoskop her!

Skal du mon bruge tid på noget, du brænder for? Eller får dit crush endelig øjnene op for dig? Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge312020

Ugens horoskop
Denne uge bliver måske ikke, som du havde regnet med – der bliver nemlig krævet en del af dig. Det kan for eksempel være at en af dine veninder regner med, at du har tid til at hænge ud hele ugen eller lignende. Det er ikke fordi du ikke har lyst, men nogle gange har du måske behov for bare at være alene eller hænge ud med andre. Hvis du har søskende, så giver du dem nok mere opmærksomhed i løbet af ugen end du plejer.Ugens råd: Brug tid alene, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Allerede fra ugens start kommer dit temperament let i kog. I den forbindelse kan du godt komme til at få sagt eller gjort noget, som du egentlig ikke mener, fordi dine følelser løber løbsk. Det kan for eksempel være, fordi du måske bliver irriteret eller frustreret over noget, som du ikke selv kan styre. Hvis der er noget, du gerne vil ændre på som for eksempel en vane eller en tradition, så kan det godt blive svært.Ugens råd: Brug tid for dig selv, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge opfanger du rigtig mange signaler fra andre. Det kan nogle gange gøre dig lidt forvirret eller i tvivl, om du for eksempel har forstået noget rigtigt. For at undgå misforståelser, så bed om at få tingene forklaret en ekstra gang eller spørg personen, hvis der er noget du er i tvivl om. Det kan for eksempel være, at du har svært ved at tolke de signaler, dit crush sender. Det kan også være en god idé at lytte til din mavefornemmelse, den kan måske lede dig på rette vej.Ugens råd: Hellere spørge for meget end for lidt.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du går og er utilfreds med noget, så er det en god idé at sige det. Det kan nemlig være svært for andre at vide, hvordan du har det, hvis du ikke fortæller om dine følelser og tanker. Hvis du har mindre søskende, så kan der opstå en diskussion mellem jer i løbet af ugen. I den forbindelse kan du godt føle, at dine meninger ikke bliver hørt. Hvis du har brug for hjælp til noget, så husk at dine veninder og din kæreste (hvis du har en), altid er klar til at hjælpe dig.Ugens råd: Del dine tanker med en du stoler på.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om det stadig er sommerferie, så kan du godt have svært ved at slappe af. Du bruger meget tid sammen med dine nærmeste, men lige pludselig kan det godt blive lidt for meget for dig. Det kan gøre dig lidt urolig i kroppen og du kan have svært ved at tømme hovedet for tanker. Derfor kan det være, du skal sætte tid af til at du kan slappe af alene i løbet af ugen – og så kan du jo i stedet planlægge en masse sjove ting, du kan lave i næste uge.Ugens råd: Prøv at skriv dine tanker ned.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du stadig har ferie, så kan der pludselig være en masse ting, du skal se til. Det kan for eksempel være, at du har fået flere pligter derhjemme eller at dine forældre insisterer på, at du skal have ryddet ud på værelset. Uanset hvad det er, så har du svært ved at slappe af indtil du får ordnet tingene. Derfor kan det være en god idé at få det klaret først på ugen, så du kan bruge resten af ugen på at hygge med dine veninder og lave det, som du har lyst til.Ugens råd: Brug tid på de kedelige ting i starten af ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget viljestærk og derfor kan du komme til at glemme at lytte til din krop. Derfor kan det være en god idé at være opmærksom på, at du ikke bliver for presset eller stresset – det er nemlig vigtigt, at du passer på dig selv. Måske er du vant til at have vildt mange planer og lave noget næsten hele tiden, men i denne uge kan det være, at du skal sætte tempoet lidt ned og bruge tid på at slappe af.Ugens råd: Lyt til dig selv og din krop.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Sommeren og ferien er virkelig god for dig. Du har nemlig haft brug for at slippe lidt for, alt der hedder skole, lektier og lignende. Måske fordi det sidste halve år inden sommerferien har været hårdt eller udfordrende for dig. Hvis der er noget, du brænder for, så vil du rigtig gerne bruge tid på det i denne uge. Men måske har du også mange andre planer, så derfor handler det om at planlægge din tid, så du kan nå det hele. Ugens råd: Planlæg ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om det stadig er sommerferie, så er det måske nu, du skal se lidt ind i fremtiden og planlægge den kommende tid. Måske er der nogle ting, som du gerne vil nå i det nye skoleår, som du allerede nu kan begynde at glæde dig til? Hvis du føler dig presset i løbet af ugen, er det en rigtig god idé at huske at sige fra. I stedet skal du sørge for at nyde det sidste af ferien!Ugens råd: Find noget, du kan se frem til.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Denne uge kræver, at du er klar i hovedet. Du kan nemlig nemt blive distraheret eller føle dig presset i en bestemt situation. Det kan få dig til at sige eller gøre noget, som du egentlig ikke mener – og som du måske kan komme til at fortryde. Hvis der er noget du går og ønsker eller drømmer om, så går det måske snart i opfyldelse. Måske får dit crush endelig øjnene op for dig?!Ugens råd: Sig fra, hvis du føler dig presset.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du skal tage nogle beslutninger, skal du være indstillet på, at det ikke bliver så nemt, som du måske havde regnet med. Du kan nemlig nemt komme i tvivl og blive lidt forvirret over det. Derfor er det en god idé, hvis du venter med at beslutte dig, til du føler dig helt afklaret og sikker – det kan være allerede sidst på ugen. Både dine veninder og din familie har måske en mening om, hvad du skal gøre, men det er vigtigt, at du også lytter til dig selv.Ugens råd: Stol på din mavefornemmelse!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige nu ved du måske ikke, hvordan du skal bruge resten af ferien. Det kan være fordi, der er mange ting, du gerne vil – men måske har du ikke tid til det hele … I så fald er det en god idé at planlægge din tid, hvis du vil have mest muligt ud af ferien. Du kan godt blive udfordret i løbet af ugen. Det kan for eksempel være, at der er en person, der vil lave om på nogle traditioner, som du ikke er enig i. Men måske der alligevel kan komme noget godt ud af det, hvis du bare er åben.Ugens råd: Find ud af, hvad du gerne vil nå, inden skolen starter igen!
Foto: Shutterstock