Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 31)

Af Redaktionen 29. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er ugens horoskoper klar, og måske er det dig, der skal have en romantisk dag med dit crush?! Det kan du finde ud af lige her!

Skal du mon på en romantisk date med dit crush, hygge med familien, have det sjovt med dine bedste veninder eller noget helt tredje? Det kan du finde ud af i ugens horoskop!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente af din uge. God fornøjelse!

Horoskoperuge312019

Ugens horoskop
Der er ikke så længe til sommerferien slutter, og du skal tilbage til skolen og hverdagen igen. Derfor kan det være en god idé at begynde at tænke over, hvordan du gerne vil have, at skoleåret skal være, og om der er nogle særlige ting, som du kan forberede – for eksempel kan det være, at du skal du i praktik. Du føler måske ikke, at du har super meget energi, men bare rolig – du får snart energien tilbage! Hvis du har en fritidsinteresse eller hobby, så kan det godt være, at den fylder en del lige for tiden!Ugens råd: Glæd dig til det nye skoleår!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Dine bedste veninder har på det seneste nærmest været som en familie for dig – måske fordi de virkelig har støttet dig og hjulpet dig med nogle svære ting? Du begynder stille og roligt at kunne klare dig selv, fordi dit humør bliver meget bedre, og du bliver mere aktiv! Hvis du gerne vil gøre noget godt for dig selv, kan du overveje at begynde til yoga eller noget andet, hvor du kan få ro og slappe af i kroppen!Ugens råd: Vis dine veninder, at du er glad for deres hjælp!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget afhængig af de mennesker, der er omkring dig, fordi de altid bakker dig op. Men du kan godt forvente, at det ikke bliver helt, som du er vant til i denne uge. Dine planer og aftaler kan godt risikere at blive lavet om eller aflyst, og så bliver du nødt til at gøre tingene selv … Hvis du har planer om den helt store shoppetur, kan det godt være, at dine lommepenge fortæller dig noget andet. Måske har du ikke helt råd til at købe noget alligevel … Ugens råd: Hold humøret højt, hvis tingene ikke går som planlagt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om skolen ikke er startet endnu, kan du godt mærke, at du snart skal tilbage … Hvis du har nogle aftaler i denne uge, kan det være en fordel for dig at rykke lidt rundt på dem, så du også får tid til at slappe af! Hvis der er noget, du gerne vil læse op på, inden skolen starter, er det en god idé at gøre det i løbet af den her uge. Måske du også skal have fat i nogle nye skoleting?Ugens råd: Hvis der er noget, som du ikke føler, du har styr på, så se, om du kan ordne det i løbet af ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om det stadig er sommerferie, kan det godt være, at du så småt skal i gang med at kigge på nogle skoleting. Måske du skal have fat i nogle nye ting, eller måske skal du i gang med at pakke, hvis du skal på efterskole? I weekenden kan du virkelig slappe af og hygge dig. Og så får du måske også endelig den opmærksomhed fra dit crush, som du har længtes efter!Ugens råd: Det er fint at tænke lidt fremad!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Sommerferiens slutning nærmer sig, så i den her uge skal du huske at slappe af og nyde din ferie! Det betyder ikke, at du skal ligge på sofaen, for du har nemlig lyst til at opleve noget! Så måske du og dine veninder skal arrangere en sjov tur til det nærmeste sommerland? Du har også nogle ting derhjemme, som du gerne vil have styr på. Måske dit værelse trænger til en hovedrengøring, eller måske vil du forhandle dig til lidt flere lommepenge? Uanset hvad er det vigtigt, at du er tålmodig …Ugens råd: Planlæg noget sjovt og nyd, at du stadig har ferie!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det kan godt være, at du faktisk går og keder dig lidt her i sommerferien … Måske fordi alle dine veninder er ude at rejse? I denne uge er det heldigvis oplagt at gøre eller lave noget andet, end du plejer! Det kan godt være, at det overrasker både dine veninder og din familie lidt, hvis du prøver noget helt nyt, men du har brug for, at tingene ikke er så firkantede, som de måske plejer at være.Ugens råd: Spring ud i noget nyt – og måske anderledes?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du prøver at finde ud af, hvad du har behov for og lyst til at lave i denne uge – og det lykkes heldigvis! Du kan også mærke, at du får en masse energi, så du er totalt klar på at lave sjove ting med dine veninder. Din familie er i fokus, og hvis du på det seneste har fået nogle flere pligter derhjemme, begynder du stille og roligt at acceptere det – også selv om du gerne ville have undværet dem!Ugens råd: Mærk efter, hvad du har lyst til!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der meget fokus på din familie. I løbet af ugen går tingene ikke helt, som du havde regnet med – og derfor ændrer dine planer sig måske. Så det kan være en god idé at have en plan-B klar, så du hurtigt kan finde på noget andet at lave, hvis jeres familiehygge eller sleep-over med din BFF ikke bliver til noget alligevel. Skolestart nærmer sig, og du vil nok helst arbejde alene i begyndelsen …Ugens råd: Hav nogle gode planer eller idéer i ærmet, så du ikke bliver skuffet!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt være lidt bekymret i øjeblikket … Det kan være fordi, du går og venter på svar fra dit crush, hvis du har sendt ham eller hende en sød besked. Du bekymrer dig i hvert fald fordi, du ikke føler, at du har kontrol over, hvad der kommer til at ske. Det er fint, hvis du holder dig lidt tilbage – og pas på, du ikke kommer til at skrive alt for mange beskeder, hvis du ikke får noget svar! Der er størst chance for, at du får svar, eller kommer af med dine bekymringer torsdag.Ugens råd: Prøv at tænke på noget andet!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Yes! Du får en rigtig god uge! Du lader dig rive med af dine følelser, og derfor er det måske oplagt at arrangere en hyggelig og romantisk dag for din kæreste eller dit crush? Torsdag vil være den allerbedste dag at vælge, hvis du gør det. I denne uge bliver det også nemmere at komme i gang med noget derhjemme – så måske får du endelig ryddet op på værelset!Ugens råd: Gør noget sødt for din kæreste eller dit crush.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er du meget bestemt, og derfor kan det være, at du kommer til at tage nogle beslutninger liiidt for hurtigt – og du når slet ikke at tænke over, hvilke konsekvenser de kan have. Men det går alt sammen alligevel, og måske viser det sig at være en god måde at komme videre i teksten på! I weekenden er det ikke sikkert, at du har så mange planer, så måske du kommer til at bruge en del tid alene – så kan du også få tænkt tingene igennem. Og så er det jo oplagt at binge din yndlingsserie!Ugens råd: Husk at tænke dig om, så du ikke fortryder en beslutning.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.