Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 30)

Af Redaktionen 20. juli 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop guider i, hvad der er bedst at gøre eller fokusere på i denne uge. Hvad siger stjernerne om din uge?

Er der mon bestemte ting, du skal fokusere på i denne uge? Vil dit crush lægge mærke til dig? Eller skal du løse en konflikt i din venindegruppe?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svar på, hvor du skal lægge dine kræfter ved at læse ugens horoskop.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop (uge 30):

Ugenshoroskop(uge30)

Det kan være en god idé at fokusere på familien i denne uge. Især i ugens første dage. Her skal du nemlig muligvis finde en løsning på et problem, hvilket du også lykkes med. Hvad mon det er?Ugens råd: Hyg dig med familien - det bliver snart hverdag igen.
Du har masser af praktiske ting, der skal ordnes. Men du får faktisk hjælp af en, du slet ikke havde regnet med, ville hjælpe dig. Det vil være godt, hvis du kan lave en liste over alt det, der skal ordnes. Så kan du bedre overskue opgaverne.Ugens råd: Vær taknemmelig!
Det er vigtigt, at du får talt ud om tingene, hvis der er noget, der går dig på. Selv om det kan være svært at styre følelserne, når man endelig for lettet sig hjerte, vil det være bedst for dig at gøre det.Ugens råd: Acceptér, at du ikke altid kan få din vilje.
Du laver rigtig mange forskellige ting for tiden, og det kan mærkes, når man er i nærheden af dig. Du snakker konstant om de ting, du skal ordne. Sidst på ugen falder du mere til ro.Ugens råd: Lav det, som gør dig glad.
Du har rigtig meget energi i starten af ugen, men måske skal du holde lidt igen, så du ikke går kold i løbet af ugen. Selv om det er ferie, får du virkelig ordnet en hel masse praktiske ting.Ugens råd: Husk at holde pauser.
Du er lidt uenig med din familie om nogle ting. Det kan blandt andet være, hvordan I skal holde ferie. Skal I slappe af eller opleve ting? Senere på ugen mangler du penge.Ugens råd: Lyt til alles ønsker.
Der er flere ting, som du skal forholde dig til, og det kan godt stresse dig lidt. Måske har du haft lidt for meget at se til på det seneste? Uanset hvad, så er det et tegn på, at du bliver nødt til at ændre på nogle rutiner for at få det bedre, og for at få tid til alt det, du gerne vil.Ugens råd: Lav en liste over de ting, der er vigtigst for dig.
Det er først i sidste øjeblik, at du finder en løsning på et bestemt problem. Men det er til gengæld dejligt, at du overhovedet finder en løsning. Det gør dig virkelig glad og lettet. Du kommer muligvis hjem fra ferie i denne uge, og der er nogle ting, der skal ordnes.Ugens råd: Vær positiv!
Du er lidt trist i starten af ugen. Det kan være, at det handler om nogle penge, som du har spildt, eller som du ikke kan få tilbage. Senere på ugen bliver du dog glad igen. Og det med pengene løser sig.Ugens råd: Lad være med at bekymre dig om ting, du ikke kan gøre noget ved.
Du flyver rundt fra det ene til det andet, og har svært ved at falde til ro og holde ferie. Men du trænger til at komme ned i gear. Både fysisk og mentalt. Du skal tænke lidt anderledes for at få det til at ske.Ugens råd: Prøv at dyrke yoga i solen.
Dit temperament koge over – især midt på ugen – og ingen vil være i tvivl om, hvad du mener om en bestemt sag. Det handler sikkert om dit forhold til din veninde.Ugens råd: Tæl til 10 indeni, så du ikke kommer til at sige (læs: råbe) noget, du fortyder.
Der er nogle personer, som ikke er enige i det, du siger. Men så længe du har dine argumenter i orden, er det ikke noget problem at tale dig til det, du gerne vil have. Lad dig ikke påvirke af, at nogen mener noget andet. Der kan sagtens være flere sider af sammen sag. Sidst på ugen vil din kæreste eller flirt bakke dig op i det, du gør.Ugens råd: Stå fast på dine holdninger.