Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 3)

Af Redaktionen 13. januar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Januar kan godt føles lang og kedelig, men forhåbentlig kan ugens horoskoper være med til at gøre den kolde måned lidt sødere. Læs dit horoskop lige her!

Det er endnu engang blevet mandag og heldigvis så betyder det også, at ugens horoskoper er klar til dig! Har du brug for at forkæle dig selv, spare lidt flere penge op eller får du mon en sød overraskelse i løbet af ugen? Det er blandt andet noget af det, som ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvad du kan forvente i denne uge!

Horoskoperuge32020

Ugens horoskop
Du har en del ting at se til for tiden. Det kan for eksempel være, du får mange lektier for i skolen eller at du har mange aftaler med dine veninder i løbet af ugen. Uanset hvad det er du har travlt med, så vil det være en god idé at lave en plan for ugen – så bliver det nemmere at holde styr på det hele. Hvis du skal overbevise dine forældre eller nogle i skolen om noget, så skal du sørge for at finde dine gode argumenter frem!Ugens råd: Lav en plan for ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har brug for at have overblik over din uge, så du ved præcis hvad du skal. Det kan for eksempel være fordi du både skal have tid til at passe dine lektier, dine veninder, dit fritidsjob eller dine fritidsaktiviteter. Selv om du måske har planlagt din uge til punkt og prikke, kan godt være at nogle af dine planer bliver aflyst eller lavet om, men det skal du altså ikke tage så tungt. Udnyt det, og hyg dig med en god film i stedet for!Ugens råd: Du skal også slappe af en gang i mellem!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er meget rolig i øjeblikket og du vil have godt af at forkæle dig selv. Måske du skal holde hjemmespa i weekenden med en veninde, hvor I kan lave hjemmelavede ansigtsmasker, flotte negle og måske give hinanden massage? Midt på ugen kan det være, du bliver glædeligt overrasket – måske får du ekstra lommepenge, fordi du har været megagod derhjemme eller måske får du en sød besked fra dit crush?Ugens råd: Gør noget godt for dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har nogle ting, du skal have styr på eller have overstået inden torsdag og derfor kan du godt føle, at du har lidt travlt. Det kan være, at du har en masse lektier, en prøve i skolen eller en masse ting derhjemme, du skal ordne. Heldigvis så bliver det bedre bagefter og du får meget nemmere ved at slappe af og hygge dig. Du bliver også mere positiv, og hvis der dukker en udfordring op, så er det intet problem for dig at tackle den!Ugens råd: Husk, at give dig selv lov til at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der også meget fokus på samarbejde – og det kan især være samarbejde med dine veninder. Hvis I for eksempel bliver uenige om noget, så er det vigtigt at du ved hvad du vil. Så bliver det nemlig nemmere for dig at overbevise dem om, at du har ret. Meeen du skal også lytte til, hvad de har at sige! Der er nemlig ingen af jer, der skal gøre noget, som I ikke har lyst til.Ugens råd: Prøv at undgå diskussioner!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt synes, at hverdagen er blevet lidt kedelig og træls. Måske fordi du synes, at skolen er kedelig for tiden? Hvis du har det sådan, så kan det være en idé at finde på noget, som kan gøre din uge sjovere. Måske kan du tage en dansetime, holde en filmaften med din BFF eller noget andet, som kan gøre dig i godt humør.Ugens råd: Lav noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har måske lyst til at være lidt mere alene i denne uge, end du plejer. Også selv om der måske foregår en masse ting både i skolen, i din familie eller i din venindegruppe. Du gider ikke blande dig i andres diskussioner, men prøver i stedet for selv at undersøge, hvem der har ret. Derhjemme sker der måske noget nyt. Det kan være, du skal have lavet om på dit værelse, eller måske har du fået flere pligter at se til?Ugens råd: Det er helt okay at have brug for at være alene.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, du går og drømmer om at købe, så kan det være en god idé at skrue lidt ned for eksempelvis cafébesøg og shopping. Så kan du nemlig spare pengene op i stedet for! Det kan også være, at der er andre ting, du går og drømmer om for tiden, men som overhovedet ikke har noget med penge at gøre. Så er der måske noget andet du kan gøre for at komme tættere på at nå din drøm?Ugens råd: Følg dine drømme!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har lyst til, at der skal ske noget nyt, men det kan godt være svært for dig at slippe dine gamle vaner. Det kan for eksempel være, at du har tænkt på at starte til en ny fritidsaktivitet eller prøve en helt ny frisure – men alligevel får du ikke rigtigt gjort noget ved det. Måske du skal høre dine veninder ad, hvad de ville gøre, eller lave en liste med fordele og ulemper ved det, du går og overvejer at prøve?Ugens råd: Det er aldrig for sent at prøve noget nyt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I starten af ugen synes du måske, at tingene er liiidt hårdere end de plejer at være. Det kan være fordi du har haft en masse at se til i weekenden, så du ikke har nået at slappe ordentligt af, eller måske fordi I har mange timer i skolen. Heldigvis så bliver det bedre midt på ugen og du kommer i bedre humør. Du får også mange gode idéer og er god til at tænke ud af boksen – måske du kan bruge de evner til at gøre skolen sjovere? Ugens råd: Brug dine kreative evner!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har en rigtig god fornemmelse i kroppen for tiden – måske er du forelsket eller måske er der noget, du glæder dig virkelig meget til?! Uanset hvad det, så nyd det, hvis det føles godt. Du bliver nemt inspireret og du er god til at tænke kreativt, så det kan være, du skal i gang med et krea-projekt i løbet af ugen. Glæd dig til midt på ugen, for der bliver du nok positivt overrasket over noget!Ugens råd: Vær kreativ – om det så er derhjemme eller i skolen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Dine veninder og dine klassekammerater synes, at du virker rolig og åben. Men det kan godt være, at du selv føler noget helt andet. Måske fordi der er noget, du går og tænker en del over, fordi du holder på en hemmelighed, eller fordi du har nogle følelser indeni, som er svære at forklare andre? Det bedste du kan gøre, er at mærke efter i maven – og måske er det også en god idé at fortælle dine veninder, hvordan du har det.Ugens råd: Uanset hvad du gør, så skal det føles rigtigt!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.