Horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 3)

Af Redaktionen 15. januar 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du vide, hvordan din uge bliver? Du får ret gode råd i ugens horoskop, så du kan få den bedste uge!

Der sker vildt mange spændende ting i denne uge, og det er en god idé lige at tjekke, hvad du kan gøre for at gøre din uge endnu bedre! Find dit horoskop i galleriet!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugenshoroskop(uge3)

Horoskoper
Du kan mærke, du er blevet stærkere, og de ting, du har arbejdet for i lang tid, bliver til noget og vil vare ved i lang tid. Du kender heldigvis rigtig mange mennesker, som kan hjælpe dig på vej. Du interesserer dig lige nu for noget psykologisk, og det er nemt for dig at finde en løsning på problemerne. Et samarbejde kan starte eller slutte på onsdag. Ugens råd: Bed om hjælp, hvis det er nødvendigt.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Du har rigtig mange muligheder, du kan vælge imellem, så tag det valg, du føler dig tryg ved, og udnyt det positive, der sker i ugens løb. Lige nu er du meget målrettet, og du følger i denne uge en impuls, som får dig til at sætte spørgsmålstegn ved en beslutning, du tog i sidste uge, og tvivle på, om det var den rigtige. Forholdet til dine nærmeste er præget af, at nogen er meget overbærende og omsorgsfuld, og det bliver især tydeligt i weekenden.Ugens råd: Lad kærligheden vise vejen.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Du arbejder rigtig meget sammen med andre både i skolen og i fritiden. Du er omgivet af mange forskellige personer, og alle arbejder for samme sag som dig selv. Det giver jer et stærkt sammenhold, og de mennesker, du møder eller er sammen med, vil du holde kontakten med i lang tid. Torsdag er enten starten eller slutningen på en aftale. I weekenden skifter dit energiniveau, for der kommer fart på tankerne.Ugens råd: Lad tankerne flyve.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Nogle ting falder på plads i starten af ugen, og du får følelsen af, at tingene vil lykkes i sidste ende. De ting, der sker hjemme hos dig i familien eller med dit hjem, bliver nemmere, og I får lavet nogle aftaler. Du har i længere tid haft fokus på din sundhed og på fitness, og dit hårde arbejde bliver nu belønnet. I weekenden kommer din kæreste eller dit crush i centrum.Ugens råd: Behold din positive indstilling.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Du har rigtig meget energi for tiden, og andre mennesker lægger meget mærke til dig. Du har en stærk udstråling, og du er svær at overse, selv om du ofte prøver at gå stille med dørene. Men i denne uge er det en god idé at vise din styrke og ikke gemme dig væk. Hvis du har overvejet at lave noget om i dit liv eller starte på noget helt nyt, er det oplagt at starte på det i starten af ugen. Dine følelser er lige nu meget stærke.Ugens råd: Sig, hvad du mener.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Selv om du måske ikke står i spidsen for et projekt, er det dig, der får æren for det. Du har nemlig rigtig godt styr på tingene, og du er god til at føre dine idéer ud i livet. Andre kan også se, at du er stærk, og det kan mærkes på de ting, du gør. Du holder dig ikke tilbage i forhold til at opnå det, du vil, og husk, at alle kneb gælder.Ugens råd: Lån ikke penge af nogen, og lån ikke penge ud i denne uge.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Du får meget opmærksomhed for tiden, og det passer dig godt, for på den måde kan du få din vilje. Du står fast ved dine principper, og det kommer dig til gode i denne uge, for du får det lige, som du vil have det. Du er stærk, og derfor bruger nogle af de personer, du kender, dig og din styrke til at styrke deres sag.Ugens råd: Det er tid til at starte et nyt kapitel
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Der er noget, du rigtig gerne vil ud med, og det er vigtigt, at du får sagt det på en god måde. Lige nu kan du godt virke meget formel, men prøv at sige eller skrive tingene på en måde, som ikke støder andre. I weekenden bliver du inspireret til, hvordan du kan sige tingene.Ugens råd: Vent med at sige noget til næste uge.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Det er en god idé at afslutte dine små projekter inden torsdag, så du får mere tid til andre ting, og du føler dig godt med. I ugens sidste dage er du nemlig opslugt af et projekt i skolen, hvor du opdager nye muligheder. Du får nogle helt nye idéer, du ikke før har overvejet.Ugens råd: Følg dine tanker og idéer
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Der sker nogle rigtigt spændende ting i skolen i denne uge, og de kommer dig til gode. Selv om andre måske ikke kan se, hvad der sker, kan du tydeligt selv mærke det. Du får rigtig meget ud af skolen, og du kan især bruge nogle af de ting, du tidligere har skrevet opgave om eller arbejdet med. Snart får du mere ro på, så du kan gå i dybden med dine interesser.Ugens råd: Udnyt tiden til det, du synes er spændende.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
Du føler dig stærk lige nu, og andre mennesker bliver tiltrukket af dit overskud og din interesse. Du kan bedst lide at gå i dybden med tingene og finde frem til det vigtigste i alle de ting, du laver. Midt på ugen er der særligt fokus på skolen, hvor der er noget, der godt kan være lidt svært.Ugens råd: Brug dit overskud til at hjælpe dine veninder.
Foto: Shutterstock
Horoskoper
I sidste måned har du haft fokus på din familie og dit hjem. Nogle ting har muligvis ændret sig, og du har fundet nye måder at håndtere stemningen i din familie på. Det er tid til at afslutte de projekter, der har præget slutningen af december, for det er tydeligt, at du er kommet videre. Du får nye idéer sidst på ugen, og det gør dig lettet.Ugens råd: Se fremad.
Foto: Shutterstock

Læs mere om