Horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 3)

Af Redaktionen 16. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du tage det med ro i denne uge, eller har du energi nok til at tackle alle udfordringer? Læs mere i ugens horoskop.

Årets tredje uge byder på forskellige udfordringer for de tolv stjernetegn. Nogle får en uge med masser af overskud og kreativitet, men der er altså også et par stykker, der skal tage det lidt med ro og passe godt på sig selv.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du har sikkert også brugt mange penge omkring jul og nytår, så måske kan dit stjernetegn give dig nogle gode råd til, hvordan du får styr på lommepengene igen.

Tjek dit horoskop i galleriet:

Horoskoperuge32017

Du får ting gjort i denne uge, så det er en god idé at komme i gang med de projekter, der har ligget og ventet. Hvis du bare giver dem tid og opmærksomhed, skal du nok få dem løst med stor succes.Ugens råd: Tag imod hjælp og gode råd fra din familie og dine venner.
I denne her uge kan du virkelig dyrke dine interesser. Du har nemlig ro og overskud til at bruge en masse tid på noget kreativt, som gør dig glad. Du kan komme til at lære dig selv endnu bedre at kende, hvis du følger dine instinkter.Ugens råd: Vær åben over nye mennesker og nye interesser.
Du er klar til at få afsluttet nogle projekter, så det er bare med at klø på med afleveringerne i denne uge. Du føler dig ret inspirereret, så kom i gang med at lave noget kreativt.Ugens råd: Tag på kunstmuseum i weekenden.
Du har overskud og er klar til at være der for dine veninder, hvis de ikke har det så godt. Du har nemt ved at sætte dig ind i andres følelser og vil have let ved at hjælpe andre med at løse konflikter.Ugens råd: Vis verden, hvem du er.
I denne uge vil du opleve noget, der ændrer den måde, du tænker om andre (eller dig selv) på, så vær klar til at få udvidet din horisont. Derudover vil du blive mere klog på dine penge og måske komme på en smart idé, der kan hjælpe dig med at spare op.Ugens råd: Læg et budget, så du ikke kommer til at bruge for mange penge.
Du vil rigtigt gerne gøre det godt – uanset om det gælder skolearbejde eller pligter derhjemme. Men i denne uge kniber det med at nå det hele, så det er vigtigt, at du er ærlig og beder om hjælp, hvis du er for hårdt presset.Ugens råd: I midten af ugen er du meget positiv. Det får dig til at virke meget imødekommende.
Du har en lidt presset uge og bliver nok nødt til at gå lidt på kompromis. Derfor kan dit humør godt være liiidt dårligt, og det er derfor også en god idé, at du venter med at tage diskussioner til næste uge, hvor dit humør vil være meget bedre.Ugens råd: Uro i skolen kan være meget forstyrrende for dig, så se, om du kan finde en rolig læseplads på biblioteket, hvis du skal have lavet dine afleveringer.
Du vil gerne have, at tingene går på din måde, og du kan godt være lidt utålmodig, hvis du ikke får din vilje. Prøv at tælle til ti, når du føler, at verden er imod dig, og tag diskussioner på en stille og rolig måde.Ugens råd: Fredag bliver en god dag for dig.
Du har mange drømme – både realistiske og urealistiske. Brug ugen til at få styr på, hvad du egentlig har lyst til, og begynd at tage de første skridt til at udleve din drøm.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse.
Denne uge står i familiens tegn, og du kan lære meget mere om din familie og jeres historie, hvis du spørger ind og er nysgerrig. Du skal også være lidt forsigtig med dine lommepenge, hvis de skal vare hele måneden, så spar, hvor du kan.Ugens råd: Tjen penge på anderledes måder. Måske kan du sælge noget af dit tøj eller få ekstra lommepenge for at lave flere pligter?
Du har ikke så meget energi i denne her uge, og det er især skolen eller dit fritidsjob, der dræner dig. Det er en god idé, hvis du husker at slappe af og lade op, så du passer lidt på dig selv.Ugens råd: Hold en hyggeaften, hvor du virkelig forkæler dig selv.
Du er meget hjælpsom i denne uge – både over for din familie og dine venner, men også over for helt fremmede mennesker. Nyd dit overskud til at hjælpe andre, for det er godt for både andres og dit eget humør.Ugens råd: Del dine ideer og tanker med dine nærmeste. De støtter dig fuldt ud.

Læs mere om