Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 29)

Af Redaktionen 13. juli 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du brug for at slappe eller bliver du måske lidt udfordret af humørsvingninger? Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om. Læs dit horoskop her!

I denne uge byder ugens horoskoper blandt andet på afslapning, samarbejde og humørsvingninger. Mon det også gælder for dit stjernetegn?

Læs dit horoskop i galleriet nedenfor og få svaret!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge292020

Ugens horoskop
Særligt i øjeblikket er du en rigtig god rollemodel – og det falder dig helt naturligt. Det kan være, at du er en god rollemodel for dine søskende eller andre yngre familiemedlemmer, men også dine veninder. I løbet af ugen kan du godt blive udfordret og selv om du måske har lyst til at ignorere det, så bliver det nok umuligt. Det giver dig også mulighed for at finde ud af lige præcis, hvad du mener og tænker.Ugens råd: Det er godt at inspirere andre!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er det tid til at slappe af og samle kræfter. Heldigvis, er der jo stadig sommerferie, så det gør det nemmere for dig at tage det stille og roligt, og lave lige hvad du har lyst til i dit helt eget tempo. Du føler dig mere fri og uafhængig end du plejer, men til gengæld kan der godt opstå en diskussion derhjemme. Måske med en af dine søskende eller dine forældre? I så fald så gør dit bedste for at snakke pænt – også selv om I måske er uenige. Ugens råd: Nyd friheden, som sommerferien giver dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du behov for at være to steder på én gang. Det kan du jo naturligvis ikke, men du har brug for at opleve en masse og få nye indtryk. Måske kan du planlægge en hyggelig tur med dine veninder, spørge din familie om I skal køre et sted hen, du gerne vil se eller noget helt tredje. Hvis der er noget derhjemme, som I ofte diskuterer, så blusser det måske op igen i denne uge.Ugens råd: Oplev så meget som muligt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket tager du tingene mere personligt end du plejer og det påvirker dit humør. Det kan derfor være svært for dig at tackle dine humørsvingninger. Hvis du er opmærksom på det, så bliver det måske nemmere for dig at styre dine tanker hen på noget mere positivt. I løbet af ugen kan du blive nødt til at give slip på en af dine holdninger i en bestemt situation, men i sidste ende er det for det bedste.Ugens råd: Fokuser på de positive ting!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Denne uge kommer blandt andet til at handle om samarbejde. Det kan for eksempel være, at du skal blive enig med din kæreste, din veninde eller en af dine søskende om noget, hvor I har meget forskellige meninger – og det kan godt være lidt af en udfordring. Af natur kan du godt være stædig, men i denne situation finder du af, at det nok er smartest også at lytte til andres meninger.Ugens råd: Det er ikke altid vigtigst at få ret.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er nogle konkrete ting, som du skal forholde dig til i denne uge. Det kan handle om, at der er en af dine vaner, som du gerne vil lave om på. Det kan for eksempel være, at du gerne vil begynde at stå tidligere op, spise mindre kød eller noget helt tredje. Det kan godt være lidt af en udfordring for dig at lave om på dine vaner, men hvis du finder din vilje frem, så skal det nok gå.Ugens råd: Brug masser af tid på at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
På nogle områder har du nogle meget bestemte holdninger og meninger – og det kan du godt blive udfordret på i denne uge. I den forbindelse finder du måske ud af, at du i nogle situationer må give lidt slip på dine meninger, finde nogle nye eller lytte til andres. Selv det er sommerferie, så påvirker det ikke dit tempo – du får ordnet en masse ting og har hele tiden mange planer.Ugens råd: Prøv at se tingene fra en anden vinkel end du plejer.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har bekymret dig om noget på det seneste, så går det måske over i løbet af denne uge. Det kan være noget, der skete tidligere på året, men som du først nu kan overskue eller har fået mod til at gøre noget ved. Det kan være, du har tænkt en masse over nogle bestemte ting, har spurgt andre til råds og på den måde er blevet klogere på dig selv og dine bekymringer.Ugens råd: Slip bekymringerne!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det er tid til at gå i dybden med nogle af dine interesser og hobbyer – om det så er at være kreativ, dyrke sport eller noget helt andet. I den forbindelse er der måske noget, du gerne vil nå at lave i løbet af ferien eller et mål du har sat dig, som du gerne vil nå. Der kan også være ting, du gerne vil have ordnet på værelset. Måske er det på tide, at du får sorteret i alle dine skoleting eller i garderoben?Ugens råd: Beløn dig selv, hvis du får ordnet nogle praktiske ting!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket bliver dine følelser nemt påvirket og du kan godt reagere lidt anderledes end du plejer. Derfor er det en god idé, hvis du overvejer situationen en ekstra gang inden du siger noget, for du kan nemlig godt komme til at virke mere irriteret og sur end du i virkeligheden er. Måske er du egentlig bare usikker på en situation, der er opstået og har svært ved at finde ud af, hvordan du skal reagere på den.Ugens råd: Lav noget, der gør dig i godt humør!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om det er ferie, så har du gang i en hel masse ting. Du har det godt med at have mange bolde i luften og du nyder, at du har frihed til at lave lige, hvad du har lyst til. Men det kan godt være, at du bliver nødt til at tage hensyn til din kæreste (hvis du har en) eller din bedste veninde, som har en del indflydelse på dig og de valg, du tager. Hvis der opstår en diskussion i løbet af ugen, så prøver du at holde lav profil og lader andre snakke i stedet for.Ugens råd: Husk også at nyde ferien.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har måske behov for at bruge noget tid alene i løbet af denne uge. Selv om det måske kan lyde lidt kedeligt, så bliver det præcis det modsatte. Det giver dig nemlig mulighed for at dykke ned i nogle af de ting, som DU synes er fede, spændende eller sjove. Uanset hvad du bruger ugen på, så sørg for at lytte til dig selv og dine behov. Hvis du har lyst til at forandring, så gå efter det!Ugens råd: Find noget, der interesserer dig!
Foto: Shutterstock