Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 29)

Af Redaktionen 14. juli 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende? Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskoper:

Ugenshoroskop(uge29)

Du har gang ret mange ting for tiden, og det handler især om indretningen af dit værelse. Du er blevet sikker på, hvordan det skal se ud fremover. Derfor er det fint, hvis du kan handle på det nu. Du er i øvrigt også vildt dygtig til at indrette.Ugens råd: Slip din kreativitet løs.
I starten af ugen sker der noget, som kan gøre dig lidt irriteret eller ked af det. Men der går ikke mange dage, før humøret er højt igen. Det er blandt andet takket være din søde familie, som er god til at muntre dig op, og altid er der 100 procent for dig.Ugens råd: Sig dine frustrationer højt, så du kan få hjælp til at komme videre.
Du er lidt ukoncentreret i denne uge, og din tålmodighed er heller ikke særlig høj. Du har svært ved at overholde aftaler. Men prøv at holde humøret højt alligevel, så det ikke går ud over feriestemningen. I weekenden vil der ske et eller andet, som gør, at stemningen bliver bedre.Ugens råd: Hold ud, det skal nok blive en god ferie!
Der kan nemt ske noget uventet i denne uge, så vær ikke overrasket, hvis du får brug for at ændre planer i sidste øjeblik. I weekenden kommer der mere ro på tingene, men indtil da skal du være på vagt. I løbet af fredag lysner tingene for dig, så du igen får lyst til at være social.Ugens råd: Læg ikke for mange planer i hverdagene.
Du går meget op i at udforske forskellige kulturer, hvilket er meget naturligt, hvis man er væk hjemmefra. Du er måske endda i udlandet. Midt på ugen vil du opleve noget vildt og action-agtigt, og dit humør vil gå fra dårligt til megagodt.Ugens råd: Din nysgerrighed er en gave – brug den aktivt.
I denne uge skal du bare gøre lige, hvad du har lyst til. Det er også en god tid til at få styr på nogle forskellige ting. Derudover skal du måske sætte gang i nogle projekter, for du er vildt populær og god til at samarbejde med folk for tiden.Ugens råd: Spis is, kage og slik, hvis det er det, du har lyst til.
Du kan få tingene stort set, som du vil have dem i denne uge, så du skal bare nyde det. Du er god til at sno folk om din lillefinger, så de giver dig det, du vil have. En person tæt på dig har været sur længe, men det er ikke længere dit problem. Personen vil bruge sin negative energi andre steder.Ugens råd: Fokusér på dem, der betyder noget for dig.
Du har masser af energi for tiden, og det går virkelig godt med nogle af de ting i dit liv, som ellers har været svære. Selv om det er sommerferie, så arbejder du meget struktureret med de projekter, du har gang i. Der er gode muligheder for fantastiske oplevelser med din kæreste – eller en flirt.Ugens råd: Arranger en date.
Du er meget lettet. Fra nu af går det virkelig godt. Blandt andet i forhold til dit helbred og din sundhed. Nogle af de idéer, du har gået og tænkt på, kan blive til virkelighed snart. Men måske skal du lige snakke det igennem med nogen, før du kaster dig ud i det.Ugens råd: Tænk dig godt om, før du satser alt.
Du har ikke vildt meget energi, men det gør ikke så meget, nu hvor du har ferie. Den energi du har, vil du gerne bruge på din kæreste eller din familie, som virkelig betyder noget for dig.Ugens råd: Søg mod personer, som giver dig energi.
Alt går som du vil have det – uden tvivl! Du får mulighed for at afslutte nogle projekter midt på ugen. Men der kommer hurtigt en masse nye, sjove ting, som du kan kaste dig over.Ugens råd: Yay – nyd at det går godt!
Hvis du skal ud og rejse i denne uge, bliver det virkelig en drømmeferie for dig. Du har megameget heldet med dig i denne tid. Og det er i alt, hvad du gør. Hvis du skal til udlandet, kan det være sjovt at lære nogle andre unge at kende. For eksempel nogle lokale.Ugens råd: Vær åben over for nye mennesker.

Læs mere om

MestLæste