Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 28)

Af Redaktionen 8. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommerferien er godt i gang, og ugens horoskoper fortæller blandt andet om afslapning, nye veninder og ændrede sommerferieplaner! Læs her, hvad dit stjernetegn siger om ugen.

Sommerferien er i fuld gang, og denne uges horoskoper er klar til at fortælle dig, hvad du kan forvente! For nogle står den på ren afslapning, mens andre måske går og bekymrer sig lidt i øjeblikket... Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og se, hvad stjernerne siger om din uge.

Horoskoperuge282019

Ugens horoskop
Hvis du har søskende, kan det godt være, at du føler, det hele handler om dem i denne uge. Men måske har de brug for det, så det kan være, at du også skal være lidt ekstra sød ved dem? Det kan godt være, at du er uvenner med en af dine venner eller veninder – og det går ikke væk, før I snakker om det. Det kan godt være, I bliver nødt til at mødes på midten, men det gør vel heller ikke noget, hvis I bliver venner igen! Ugens råd: Giv dine veninder og dine søskende lidt ekstra kærlighed i denne her uge!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du holder dig måske lidt for dig selv, efter du er gået på sommerferie. Men der er alligevel en del af dig, som viiirkelig gerne vil lave noget sjovt sammen med andre. Så du skal lige finde ud, hvad det egentlig er, du gerne vil lave, og så skal du have fat i dine veninder! Du vil også gerne forkæle dig selv lidt. Måske med en god ansigtsmaske og en hårkur? Og så er du ekstra interesseret i at læse kærlighedshoroskoper for tiden!Ugens råd: Find ud af, hvad du gerne vil!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan det handle om en af de her ting: at holde sommerferie et lækkert og eksotisk sted eller at bruge din ferie på en sjov sommer-camp eller sprogrejse. Du har lyst til at blive inspireret, og du er lidt interesseret i overnaturlige og spirituelle ting for tiden. Det kan være, at du læser ekstra mange horoskoper – og måske vil du gerne lære at læse hænder og tyde drømme? Du vil gerne være lidt alene for tiden, for du synes nemlig, at dine veninder forventer lidt for meget af dig i øjeblikket.Ugens råd: Hvis du gerne vil være alene, så fortæl dine veninder, at du har brug for lidt ro.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Egentlig plejer du ikke rigtigt at have behov for så meget fred og ro. Men lige i denne uge, og især midt på ugen, har du brug for det. Det kan være, du skal overveje at skrive dagbog for at få nogle af dine tanker ud af hovedet? Selv om du har sommerferie, så kan det godt være, at du er interesseret i at lave noget aktivt, så undersøg mulighederne. Måske kan du finde et sjovt kursus i sommerferien? Ugens råd: Lav noget, hvor du kan slappe helt af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har ikke lyst til at have for mange aftaler og for mange ting at se til i denne uge. Så det er jo helt perfekt, at det er blevet sommerferie. Hvis du har sagt ja til at deltage i nogle sociale arrangementer, kan det godt være, at du skal overveje, om du egentlig har lyst til at være med. For hvis du har brug for tid alene, så er det helt okay at sige fra.Ugens råd: Gør op med dig selv, hvad du har lyst til at lave!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er noget, der bekymrer dig, og det gør, at du har svært ved at ligge på stranden og slappe af med dine veninder. Det kan være, at du er uvenner med dine forældre, din BFF eller din kæreste, eller at du er lidt i tvivl om noget. Det er ikke sikkert, at du kan gøre noget ved det lige nu, så prøv at nyde ferien, selv om det nogle gange kan være svært. Det kan også være, at du bekymrer dig om, at du ikke skal på ferie ligesom alle dine veninder måske skal – men du kan helt sikkert finde på en masse andet sjovt at lave alligevel!Ugens råd: Hvis du ikke skal på ferie, så undersøg, hvad man kan lave dér, hvor du bor!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er samarbejde i fokus, så måske du skal hive fat i dine veninder, så I kan lave noget sammen? Hvis du har en kæreste, så bliver du nødt til at lytte til ham eller hende. Det går nemlig ikke godt, hvis du bare ignorerer ham/hende eller vender ryggen til den situation, I er i. Du er nemlig den eneste, der kan løse problemet eller udfordringen – din kæreste kan i hvert fald ikke gøre det alene. Det kan godt være, at der bliver lavet lidt om i dine sommerferieplaner i løbet af ugen.Ugens råd: Lyt til andre.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det ville være virkelig godt for dig at få slappet lidt af i denne uge, men også i de kommende uger – så det er jo helt perfekt, at der er sommerferie lige nu! Så har du nemlig mulighed for at læne dig lidt tilbage og lave lige det, du har lyst til – i dit eget tempo. I øjeblikket kan der godt være en masse informationer, som du skal forholde dig til, og det vil være godt, hvis du også selv undersøger tingene lidt nærmere. Det kan måske være fordi, at du skal starte på en ny skole efter sommerferien?Ugens råd: Tag tingene i dit eget tempo.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
De planer, du har lavet for denne uge, bliver muligvis aflyst eller udskudt. Det er især, hvis du har aftaler med dine veninder i starten af ugen. Men det gør dig egentlig ikke så meget, for så kan du jo helt selv bestemme, hvad du skal lave, og du kan gøre lige, hvad du har lyst til! Derhjemme har I måske nogle praktiske ting, der skal ordnes i løbet af ugen. Det kan være, du skal hjælpe dine forældre med at male, ordne lidt i haven eller give en ekstra hånd med opvasken?Ugens råd: Vær positiv – også selv om dine planer bliver aflyst.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har svært ved at slappe af i denne uge. Du føler nemlig, at der er nogle ting, du skal ordne først. Måske har du længe gerne villet sortere dit tøjskab og dine sko eller lave en værelsesmake-over? Derfor bliver du nødt til at kaste dig ud i det for at kunne slappe af og nyde ferien. Det kan også være, at det er fordi, du gerne vil i gang med at løbe, træne eller spise sundere. Hvad end det er, så er det et godt tidspunkt at komme i gang!Ugens råd: Du har godt af forandring!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har savnet en kæreste eller en veninde, så er der mulighed for, at du møder en i starten af ugen. Personen er meget glad for at snakke, og det kan godt være, at du synes, det er lidt for meget – i hvert fald til at starte med. I elsker begge to opmærksomhed, så I skal huske lige at lytte til hinanden, så går det nemlig meget bedre mellem jer. Midt på ugen har du brug for ikke at have nogle planer overhovedet – du har nemlig brug for afslapning.Ugens råd: Husk at give plads til andre.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har lyst til at lave noget om ved dig selv udadtil. Måske en ny frisure eller et nyt outfit kan hjælpe? Det er ikke fordi, du er utilfreds; du har bare lyst til lidt forandring. I denne uge har du også brug for at være lidt for dig selv, og derfor kan det godt være, at du aflyser en aftale med din veninde – eller udskyder den lidt… Selv om du synes det er lidt synd for din veninde, så kan du mærke, at du altså virkelig har brug for det.Ugens råd: Det kan være godt med en forandring!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.