Horoskop (læs dit ugehoroskop her)
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 28)

Af Redaktionen 10. juli 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvordan bliver din uge? Lægger dit crush mærke til dig, eller skal du fokusere mere på veninderne lige nu?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs dit horoskop i galleriet herunder.

Ugens horoskop:

horoskop(uge28)

Din kæreste eller veninde får den bedste side frem i dig i denne tid. Du er meget omhyggelig med at være en god kæreste eller veninde, og det nyder dem omkring dig godt af. Du bruger også ferien på at finde ud af, hvordan din hverdag skal være, når den begynder igen.

Ugens råd: Tænk over, hvad du bedst kan lide ved hverdagen.

Du har behov for opmærksomhed og hvis du ikke får det, så må du sørge for, at der sker noget, som gør at alle lægger mærke til dig. I weekenden går det dog helt af sig selv. Sidst på ugen går du meget op i penge, og det viser sig faktisk, at du har nogle penge sparet op, som du kan bruge på ferie.

Ugens råd: Brug ikke alle dine penge, du får brug for dem snart igen.

Du føler dig lidt presset, fordi nogen prøver at styre dig i en bestemt retning. Og det er især i starten af ugen. Det kan være virkelig svært at sige fra, men du må holde fast! Der dukker minder op, som kan have betydning for, hvordan du reagerer over for situationen.

Ugens råd: Mærk efter – hvad har du egentlig lyst til?

Du er lidt trist for tiden, og du har svært ved at skjule det. Det bedste du kan gøre, er at få det sagt. Sig din mening – og gør det på en konstruktiv måde.

Ugens råd: Det bliver bedre som ugen skrider frem – så hold ud!

Du vil helt vildt gerne ud og rejse til et andet land, men hvis du ikke skal det, vil du allerhelst bare være hjemme, hvor du bor. Du vil i hvert fald ikke i sommerhus eller køre rundt i Danmark. Det er alt eller intet med dig. Du har også behov for kærlighed og opmærksomhed fra din familie, og hvis du ikke får det, må du sørge for at gøre opmærksom på det.

Ugens råd: Vær kærlig mod din familie.

Du skal sikkert ud og rejse snart, og det er godt, fordi du trænger virkelig til at komme væk. Du kan måske få en veninde med, så du har en at hænge ud med på ferien. Hvis du har en kæreste, er nu et godt tidspunkt til at tage på romantiske dates med ham.

Ugens råd: Pak kortspil eller andet underholdning til ferien, så du ikke keder dig.

Din kæreste (hvis du har en) kræver din opmærksomhed. Han har virkelig brug for omsorg, hvilket du også selv synes, at du har. Spørgsmålet er så: Hvem trænger mest? Selvom det er ferietid, så kan der dukke en skole-agtig opgave op, som skal løses.

Ugens råd: Vær ekstra sød mod din kæreste eller din veninde.

Du har stærke meninger, og du er ikke bange for at sige dem. Og folk lytter rent faktisk til dig. Måske er du dog lige lovlig fantasifuld, når du snakker – du kommer til at love alt for meget. Det gør dig populær, men er det godt i længden? Du har gode chancer for at blive inviteret på date af dit crush. Uuuuuhh!

Ugens råd: Klap lige hesten!

Du har virkelig travlt for tiden, selv om det jo er sommerferie. Men der er bare så meget at se til; veninderne, sport, familien og mange andre ting. Du har faktisk næsten ikke en dag, hvor du kan slappe helt af.

Ugens råd: Husk at tage pauser, så du ikke bliver stresset.

Din mave er helt vildt sart for tiden, så hvis du er i udlandet, skal du passe på med, hvad du spiser. Du går meget op i sundhed lige nu, så det vil din ferie blive påvirket af. Noget kan tyde på, at du skal på en aktiv ferie…

Ugens råd: Husk at slappe af og nyde, at du har fri.

Du har pligter derhjemme, og de tager faktisk meget af din tid, så du kan ikke nå særlig meget andet for tiden. Nedern! Derudover skriver alle til dig konstant, men du har ikke tid til at svare dem ordentligt. Du går bare og venter på at blive færdig med de ting, du skal nå, så du kan få dit liv tilbage.

Ugens råd: Planlæg ikke for meget – du har alligevel ikke tålmodighed til at vente på, at det sker.

Du er nem at påvirke for tiden, og du har særligt en person i kikkerten, som du er lidt fascineret af. Han eller hun inspirerer dig til at gøre nogle ting, du ikke har prøvet før. Hvis du kan lide at snakke et andet sprog, så bruger du rigtig meget tid på det lige nu.

Ugens råd: Gør kun ting, du selv har lyst til.

Læs mere om

MestLæste