Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 27)

Af Redaktionen 29. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Denne uges horoskoper er klar, så du kan finde ud af, hvordan din uge bliver. Læs dit horoskop her!

Sommerferien er i fuld gang og ugens horoskoper fortæller, hvad du kan forvente af denne ferieuge!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge272020

Ugens horoskop
Du kan godt have en følelse af, at dine følelser sidder udenpå tøjet i øjeblikket. Måske handler det om, at der noget, du gerne vil ændre på. Det kan både være bevidst og ubevidst. Det kan også være, at du har mange tanker om, hvad du godt kunne tænke dig at opnå fremover. Der kan opstå en situation i løbet af ugen, hvor du finder ud af, hvem du kan stole på og hvem du ikke kan.Ugens råd: Det er okay at vise sine følelser.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
De ting der sker i den kommende tid, kan få betydning resten af året. Det kan for eksempel være, at du tager en stor beslutning, som kommer til at få stor betydning for dig. Du er lidt utålmodig i øjeblikket, men heldigvis kommer der nok til at ske en masse omkring dig, så du ikke kommer til at kede dig – og så bliver det ikke noget problem at styre din utålmodighed.Ugens råd: Sæt gang i noget, hvis du keder dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Denne uge vil du gerne bruge på at få styr på værelset – og ellers på at være sammen med din familie. Det kan være, at det er på tide at give dig i kast med en værelsesmakeover? Hvis du har en masse tøj, du ikke længere bruger, så kan du eventuelt foreslå dine veninder, at I kan holde en tøjbytte dag. Du har i hvert fald brug for, at der sker noget nyt!Ugens råd: Find på noget sjovt at lave!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du bruger meget tid sammen med en af dine gode veninder i øjeblikket. Det kan være fordi, en af jer har brug for ekstra støtte og nærhed lige for tiden. Hvis du føler dig presset af noget, så håber du på, at der er nogen, der vil bakke dig op. Dine veninder vil helt sikkert have din ryg, men du skal måske passe lidt på med at forvente for meget af dem. Det bedste du kan gøre, er at tage tingene mere stille og roligt.Ugens råd: Tag et skridt ad gangen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
En af dine nærmeste kommer særlig tæt på dig i denne uge – det kan for eksempel være en af dine gode veninder. Det kan være at hun har brug for din hjælp eller et godt råd fra dig. Hvis du ikke rigtigt kan overskue det, så sørg for at sige det på en pæn måde. I weekenden er der fokus på samarbejde. Det kan være at du og dine søskende eller veninder skal lave noget sammen, der kræver at I er ekstra gode til at snakke sammen og blive enige. Ugens råd: Husk at lytte til andre.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er der fokus på, hvordan du har det. Hvis der er noget, der generer dig, så er det oplagt at få gjort noget ved det nu. Hvis du ikke selv kan løse det, så kan du jo eventuelt spørge dine veninder eller forældre til råds – de vil helt sikkert gerne hjælpe dig. Hvis du gerne vil lave om på nogle af dine vaner, så er det måske nu du skal prøve? Du har i hvert fald tiden til det! Hvis der er noget, du ikke føler dig klar til, så vent!Ugens råd: Spørg om hjælp, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Allerede fra ugens start føler du dig helt på hjemmebane. Du har fået masser af energi og du er klar til at få det allerbedste ud af sommerferien. Du har mange gode idéer, men det er måske ikke alle sammen, du skal give dig i kast med lige nu. Der er nemlig ingen grund til at stresse alt for meget, nu hvor du har sommerferie. Du får måske også øjnene op for en ny hobby!Ugens råd: Nyd, at du har ferie!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du i længere tid har overvejet at lave om på noget, så er det et godt tidspunkt at gøre det på. Det kan være alt lige fra en ny frisure til at lave om på værelset. Du føler i hvert, at du har brug for, at der sker noget nyt. Hvis du mangler penge til noget, som du er ved at spare op til, så skal du måske overveje at finde et sommerjob, hvor du kan tjene lidt ekstra. Du er meget positiv for tiden og det smitter af på dem, du bruger tid med.Ugens råd: Hold fast på positiviteten!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er sket noget for nylig, som har sat nogle tanker i gang hos dig. Det kan for eksempel være i forhold til, hvad du gerne vil opnå og hvad du kan gøre for at nå dine mål. Det er en god idé at tage dig god tid til at tænke det godt igennem og du behøver slet ikke nå frem til en beslutning lige nu. Det er bedre at du venter med at beslutte dig for noget til du føler, at det er det rigtige. Midt på ugen er en af dine nærmeste i fokus. Det kan for eksempel være en af dine veninder.Ugens råd: Prøv at samle tankerne!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det bliver en helt særlig uge, hvor tingene kan udvikle sig helt anderledes, end du havde forestillet dig. Især i ugens første dage kan der komme ændringer i dine planer, men det gør ikke noget, for måske kommer du til at opleve noget endnu sjovere. Hvis du ikke har så meget overskud i øjeblikket, så kan det være en god idé at bruge noget tid for dig selv. Det betyder måske også, at du ikke har så meget overskud til at hjælpe andre, men bare rolig – det skal nok komme igen!Ugens råd: Vær åben overfor nye planer.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan du mærke en lettelse i kroppen. Måske fordi du endelig har fået afklaring på noget, som du har ventet på? Hvis du har taget en beslutning inde for de sidste par uger, så kan det godt være, at du kommer til at overveje, om det nu var den helt rigtige for dig. I starten af ugen får du lyst til at lave noget helt andet end du plejer. Det kan godt få dine veninder til at undre sig lidt, men det er kun indtil de selv er med på idéen! Ugens råd: Skriv eventuelt dine overvejelser ned, så du har overblik.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du især fokus på din familie. Det kan være, at I skal på en hyggelig tur sammen, hvor der bliver tid til at lave alle mulige sjove ting sammen. Hvis der er noget du gerne vil lave om på, så er det oplagt at gøre det nu. Men hvis det er noget, der kræver, at du bliver enige med andre først, så bliver det måske ikke helt lige til. Det bedste du kan gøre, er at lytte til de andres meninger og sige dine egne – så skal det nok gå alligevel.Ugens råd: Hyg dig med din familie!
Foto: Shutterstock