Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 27)

Af Redaktionen 1. juli 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er endelig blevet sommerferie, og ugens horoskoper fortæller, hvordan starten på din sommerferie bliver! Læs dit horoskop her.

Yaaas! Det er sommerferie, og derfor har du endelig massere af tid til at have det sjovt. Ugens horoskoper fortæller blandet andet at nogen vil være mere aktive mens andre har brug for at være lidt alene, og nogle vil hygge med deres BFF.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og se hvordan din sommerferie bliver skudt i gang - i følge stjernerne!

Horoskoperuge272019

Ugens horoskop
Der er mange ting, du gerne vil nå, og du sætter hele tiden nye mål for dig selv. Måske har du planer om at kunne løbe 5 km, når sommerferien er slut, eller måske vil du lære at spille et nyt instrument. Bare fordi det er sommerferie, betyder det ikke, at du skruer ned for tempoet. Der er fuld fart på, så du kan nå så meget som muligt og gå glip af så lidt som muligt. Men kærlighed kan altid fange din opmærksomhed, og især i starten af ugen er der gode chancer for, at der opstår sød musik mellem dig og dit crush!Ugens råd: Selv om du ikke føler, at du har brug for at slappe af, kan det måske være en god idé engang i mellem!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket vil du helst ikke forstyrres. Hvis dine veninder, eller andre, vil i kontakt med dig, kan de garanteret finde dig i jeres sommerhus, i haven eller på stranden, hvor du bare slapper af for dig selv – og med din familie. I starten af ugen er der nogle sociale arrangementer, du skal til. Måske en sjov fest med dine veninder? Selv om du måske ikke rigtig orker, bliver det altså virkelig sjovt, når du først har gjort dig klar og er kommet afsted!Ugens råd: Det er okay gerne at ville have noget tid alene!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket har du meget fokus på dig selv, og hvad du gerne vil i fremtiden. Det kan for eksempel være, at du bruger en del tid på at overveje, hvad du vil efter 9. klasse. I denne uge står det nemlig pludselig klart for dig, hvad du drømmer om og gerne vil prøve. Det kan godt være, at der er nogle ting, der skal laves om for at det kan lade sig gøre – men det lader du dig ikke skræmme af!Ugens råd: Drøm stort!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er ikke særlig social i denne uge … Du vil helst bare holde dig lidt i baggrunden eller være dig selv alene – måske med noget musik i ørerne. Det kan være fordi du har brug for at få noget ro over dig selv – og det har du svært ved, hvis der er for mange andre omkring dig. Måske du ville have godt af at lave noget alene? Du kan jo for eksempel gå en tur i solen eller tage en tur på stranden eller slappe af i haven.Ugens råd: Hvis du ikke har lyst til at være social, er det okay at sige fra.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har et fritidsjob, bliver det meget sjovere og nemmere at komme igennem de udfordringer, du får dér – og du kan også selv mærke, at du føler dig meget mere tryg i jobbet. Dit humør i den her uge bliver meget bedre, end det har været på det sidste, og det har du virkelig haft brug for. For du har måske været skoletræt op til sommerferien og haft svært ved at holde humøret oppe – men det kan du nu!Ugens råd: Sørg for at have det sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det ville være godt for dig, hvis du skulle ud og rejse eller på sommerferie med familien i denne uge. Planeterne står nemlig sådan, at de fleste skytter vil få en megagod ferie i denne uge – og mange skytters ferie vil være i udlandet. Hvis du gerne vil have en lidt mere aktiv sommerferie, så kan du godt regne med, at den bliver det – specielt i næste uge. Derhjemme kan der godt være lidt diskussioner – måske har du glemt dine pligter, fordi du er gået i totalt ferie-mode?Ugens råd: Hvis du gerne vil være aktiv i ferien, så undersøg mulighederne!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er meget fokus på samarbejde i den her uge, og det gælder især, hvis du har en kæreste eller en flirt. For I kan godt have liiidt svært ved at blive enige for tiden, og det har måske stået på i et stykke tid allerede. I starten af ugen bliver det nemmere for jer at diskutere – for det er først nu, I finder ud af, hvad det er, I egentlig er uenige i. Meeen du vil helst ikke give ham/hende ret!Ugens råd: Selv om du har ret, er det en god idé også at lytte til andres meninger!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har tænkt over noget, som du længe gerne har villet fortælle til andre, er der god mulighed for at gøre det i denne uge – for så går det nemlig godt for dig. Fordi det er sommerferie, er der ret stor chance for, at du bruger lidt flere penge, end du plejer. Måske fordi du liiige mangler noget ekstra badetøj eller et par ekstra solbriller. Der kan godt være nogle af dine veninder, som er lidt jaloux på dine nye ting.Ugens råd: Husk at lommepengene helst skal holde det meste af sommeren!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har måske haft travlt på det seneste, men nu kan du endelig slappe af og hygge med dine veninder og din familie. I sommerferien vil du have godt af at fokusere på dem, du har allertættest på dig – din BFF, dine søskende, din kæreste eller hvem det nu kan være. Det kan være, I tager på ture sammen eller laver noget frivilligt arbejde. I øjeblikket er det dine følelser, der styrer dig, og du har let til tårer. Så husk et lommetørklæde, hvis du skal se en sørgelig film!Ugens råd: Brug starten af ferien på at hygge med din BFF!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er på sommerferie i denne uge, er der måske en del fokus på sundhed. Måske er du på en aktiv ferie med familien? Uanset, om det handler om flere aktiviteter eller sundere mad, så er det megasejt og godt for din krop! Hvis du har en kæreste, så er der chance for, at han/hun forventer en del mere af dig, end han/hun plejer. Det kan være, I skal snakke lidt om jeres forventninger? Måske er det fordi, han/hun ikke føler, at du har tid nok til at ses? Ugens råd: Sunde vaner er altid gode!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I starten af ugen sker der noget helt anderledes, som du måske ikke havde regnet med – og det er noget, der gør dig glad. Måske en besked fra dit crush? Du har ventet i lang tid på at få mere energi, og i denne uge får du pludselig meget mere. Det kan være, at sommerferien har været lige det, du havde brug for. Hvis du gerne vil lave en værelses-makeover, så er denne uge et godt tidspunkt at gå i gang!Ugens råd: Brug din fornyede energi!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du har ferie, har du liiidt svært ved at slippe skolen helt. Måske bruger du tid på at læse lidt om et interessant emne, I har haft i skolen, går i gang med et kreativt projekt eller planlægger en sjov klassefest til skolestart? I løbet af ugen sker der noget nyt, som du pludselig skal tage beslutte dig for, om du vil. Måske dit crush spørger, om I skal hænge ud, eller din veninde inviterer dig med til en koncert eller noget andet sjovt?Ugens råd: Husk også at nyde sommerferien!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.