Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 27)

Af Redaktionen 30. juni 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvordan bliver din uge? Lægger dit crush mærke til dig, eller skal du fokusere mere på veninderne lige nu?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs, hvad der står i dit stjernetegn i galleriet nederst.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge27)

Du har været vant til at få tingene, som du vil. Derfor er det også lidt irriterende, når tingene ikke lige går, som det passer dig. Det gør de nemlig ikke i denne uge. Du prøver at bevare den gode stemning, og det skal du også bare blive ved med. I weekenden vil du få gode oplevelser med familien.Ugens råd: Hav tålmodighed!
Alt går ikke efter planen i denne uge, så du må have godt med tålmodighed. Husk også at have en ”plan B” klar, hvis det skulle være nødvendigt for det, du skal. Ellers er du glad og klar til at fyre den af til fest. Det bliver en rigtig god uge!Ugens råd: Skriv dine gode oplevelser og minder ned, så du ikke glemmer dem.
Der er virkelig mange omkring dig, som har en mening om, hvordan du skal opføre dig, og hvad du skal lave. Men det går dig heldigvis ikke på. I starten af ugen svinger dit humør megameget – enten er du vildt glad, eller også er du helt vildt ked af det.Ugens råd: Stol på dig selv.
Tænk dig godt om, før du taler. Du kommer nemt til at overdrive, når du skal forklare ting – og det kan godt give dig problemer. Hvis du skal på ferie, får du verdens bedste ferie, og du kommer hjem med overskud og godt humør.Ugens råd: Tæl til 10, når du bliver sur.
Hvis du er ude og rejse, vil du opleve lidt hjemve. Dem, du rejser sammen med, vil gerne bestemme, hvad I skal lave. Det kan du ikke så godt lide. Det bedste du kan gøre, er, at være positiv og sørge for, at der er en god stemning.Ugens råd: Vær positiv – selv om det ikke går efter dit hoved.
I denne uge vil du få lidt kritik, og det går selvfølgelig lidt ud over dit humør. Det har sandsynligvis noget med din familie at gøre – og det kan være, at der kommer nogle minder frem, som ikke er så gode. Weekenden bliver til gengæld megagod.Ugens råd: Hold ud – alt bliver godt igen, når weekenden kommer!
Du har det bedst, når du er alene for tiden. Det giver dig sådan en dejlig ro. Så har du nemlig tid til at tænke over, hvad du har lyst til. I løbet af sommeren vil du dog også bruge masser af tid med veninderne og familien, så du kommer ikke til at være alene hver dag.Ugens råd: Nyd din alene-tid.
Nogle af dine aftaler bliver ændret eller aflyst i starten af ugen, men det gør ikke så meget, for du har alligevel mange andre ting at lave. Det er fedt, hvis du skal ud og rejse – også selv om det er en kort tur. Dit crush lægger mærke til dig sidst på ugen.Ugens råd: Tag ud i naturen.
Det er tid til at afslutte nogle af de ting, du har haft gang i på det seneste. Midt på ugen bliver der mange flere ting at se til, så der skal du virkelig koncentrere dig, så du ikke glemmer noget. Fredag er en god familiedag, så planlæg gerne noget sjovt.Ugens råd: Tag en ting af gangen.
Selvom du har ferie, så gør du alligevel, som du plejer. Står op, spiser morgenmad og får noget ud af dagen. Det er vigtigt for dig at holde fast i rutinerne. Du har til gengæld travlt med at sørge for, at alle har det godt. Desværre er der nogen omkring dig, som ikke har det godt lige nu.Ugens råd: Husk på, at du gør det så godt, som du kan!
Du går meget op i, hvordan dit værelse ser ud for tiden. Det har nok noget at gøre med, at du har ferie, og derfor har tid til at gå op i indretningen af dit værelse. I denne uge har dine forældre lidt travlt, hvilket kan smitte af på stemningen derhjemme. Men bare rolig, det går snart over.Ugens råd: Brug din kreativitet til at få dit værelse til at shine.
Din bedste veninde vil i løbet af ugen spørge dig, om I ikke skal lave noget spændende sammen. Måske tage en tur ind til byen? Det skal du helt sikkert sige ja til, for I får den bedste dag. Dine forældre overrasker dig måske med en rejse – eller endda flere rejser.Ugens råd: Vær positiv over for andres idéer.

Læs mere om