Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 26)

Af Redaktionen 22. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommerferien lurer lige om hjørnet og det fejrer vi selvfølgelig med en omgang ugens horoskoper. Læs dit horoskop her!

Hvis du ikke allerede er gået på sommerferie, så er den heldigvis lige om hjørnet - og uanset hvad, så kan du fejre det med ugens horoskoper.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge262020

Ugens horoskop
I denne uge er der særlig fokus på familien. Det kan for eksempel være, at I skal opleve noget sammen i løbet af ugen eller at I skal til en familiefødselsdag. Hvis du afslutter folkeskolen i denne uge, så får du måske lyst til at se tilbage på nogle minder, du har fået sammen med din klasse. Det kan for eksempel være ved at finde nogle gamle billeder frem fra jeres tid sammen. Hvis ikke, så er der måske noget andet fra ’fortiden’, som du får lyst til at genopleve. Ugens råd: Se tilbage på noget, du har oplevet.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du går og har ’ting’ på fornemmelsen, så er det en god idé at følge din mavefornemmelse først på ugen. Omkring weekenden vil du ikke få lige så meget ud af at føle dig frem og bruge dine fornemmelser. Til gengæld vil det være smart at tænke mere logisk og have gode argumenter klar, hvis du skal overbevise andre om noget. Fra søndag får du mere energi og pludselig får du også en masse gode idéer til, hvordan du skal bruge sommerferien!Ugens råd: Skriv dine idéer ned, så du ikke glemmer dem!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har virkelig lyst til at rejse i øjeblikket. Men selv om denne sommer måske bliver anderledes end andre, så betyder det ikke, at den bliver dårlig – tværtimod! Der er nemlig masser af ting, du kan opleve i Danmark og så har du endelig en sommer, hvor det måske bliver nemmere at bruge endnu mere tid med dine veninder! Du kan godt have svært ved at beslutte dig, men midt på ugen bliver det hele meget nemmere. Måske fordi du har fået svar på et afgørende spørgsmål?Ugens råd: Få det bedste ud af sommeren!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I løbet af ugen lægger du planer for sommerferien. Det kan for eksempel være, at du skal nogle ting med din familie eller har nogle ting, du gerne vil have ordnet på værelset i løbet af ferien. Hvis du har fået en god idé til noget, du gerne vil lave eller opleve, kan det godt være, at der er nogle ting, der skal falde på plads, før det kan lade sig gøre. Du kan jo prøve at tale med dine forældre om det – måske de kan hjælpe dig med at gøre det til virkelighed eller hjælpe dig på rette spor?Ugens råd: Planlæg ferien!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge skal du bruge tid på at dyrke alle dine interesser og være sammen med dem du holder af, hvis du har mulighed for det. Det kan for eksempel være, du skal bruge tid med din familie, dine veninder eller bruge en masse tid på din yndlingshobby, hvad end det er. Hvis du har gået og ventet på noget (for eksempel et svar), så er der gode chancer for, at du får det i denne uge. Har du mange ting at se til i løbet af ugen? Så sørg for at komme i mål med de vigtigste ting først.Ugens råd: Find ud af, hvad der er vigtigt for dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge vil det være godt for dig at bruge tid på at slappe af og være dig selv. Der er ingen, der forventer, at du går forrest og er den, der er tovholder eller tager initiativ til ting. Tværtimod så kan du bare slappe af og hygge dig. Det kan du gøre ved at dyrke dine interesser eller ved at finde roen i dig selv – måske på en lang gåtur i det gode vejr? Hvis du har nogle følelser, som du ikke ved, hvordan du skal håndtere, så er det en god idé at snakke med nogen om dem.Ugens råd: Brug tid på at hygge dig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige nu gælder det om få afsluttet de ting, som du er i gang med – så kan du nemlig nyde sommerferien fuldt ud, så snart den går i gang! Der er masser af fart på dig i øjeblikket og du er god til at få ordnet de ting, som du skal. Hvis du har et crush, så er det måske i denne uge, du finder ud af, om du har fået følelser for personen – og måske også om følelserne er gengældt. Hvis du ikke finder ud af det i denne uge, så hold ud, du skal nok få svar snart!Ugens råd: Få overstået de kedelige ting, så du kan sparke ferien ordenligt i gang!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du ikke har nogle planer i sommerferien, så må du finde andre måder at underholde dig på. Det kan være, du skal planlægge en tur på museum, en tur i en forlystelsespark i nærheden eller en hyggelig picnic? Dine veninder eller din familie vil helt sikkert gerne lave noget sammen med dig, så det er bare at finde på, hvad det skal være! Hvis du har nogle ting, du skal ordne derhjemme, så gør det i denne uge, så du kan nyde ferien fuldt ud. Du kan jo eventuelt bruge noget af sommeren på at lære noget nyt eller gå i gang med et kreativt projekt?!Ugens råd: Tænk over, hvad du gerne vil nå i ferien.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har måske brugt det sidste stykke tid på at tænke over en masse ting eller idéer, men nu kan du mærke, at det er på tide at føre dem ud i livet. Det kan være en god idé at lave en plan for, hvornår og hvordan du vil gøre det. Hvis du godt kunne tænke dig en ny computer, telefon eller noget i den retning, så er det bare med at gå i gang med at spare op. Måske du kan finde et sommerjob, hvor du kan tjene lidt ekstra?Ugens råd: Kast dig ud i et sjovt projekt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Sommerferien er LIGE om hjørnet og derfor bruger du noget af ugen på at finde ud af, hvordan du kan få mest ud af ferien. Det kan for eksempel være, at du har brug for et overblik over de planer du allerede har og de ting, du gerne vil nå. Hvis der er noget du skal beslutte, men som ikke haster, så kan det være en god idé at se tiden lidt an og vente med at træffe den endelige beslutning til du er helt sikker i din sag! Måske skal du også bruge lidt mere tid udenfor, hvis vejret er godt?Ugens råd: Nyd, at det er sommer!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har mange ting at se til i denne uge, så kan det godt være, at du ikke får så meget tid til at slappe af og lave de ting, som du ellers gerne ville. Til gengæld kan det være en hjælp for dig at sætte mest tid af til de vigtigste ting. I løbet af torsdagen får du heldigvis mere overskud og så er alle de ting, du skal nå pludselig ikke så uoverskuelige mere. Resten af ugen går som en leg og du kan næsten være helt sikker på, at weekenden bliver en kæmpe succes – nok fordi sommerferien er blevet skudt i gang!Ugens råd: Brug dit overskud på noget, som DU synes er fedt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Har du svært ved at tage dig sammen i denne uge? Så skal du ikke tage det så tungt! I ugens sidste dage får du nemlig meget mere energi og meget mere lyst til at lave ting både alene og sammen med andre. Du kan jo med fordel bruge noget af ugen på at finde ud af, hvad du har lyst til at lave i sommerferien. Hvis du gerne vil i gang med noget nyt, så er det en god idé at vente til søndag – der er nemlig større chance for, at du når dit mål.Ugens råd: Det gør ikke noget, at man er doven af og til.
Foto: Shutterstock