Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 26)

Af Redaktionen 24. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaas! Det er blevet tid til ugens horoskoper, som blandt andet fortæller om sommerferie, udstråling og misforståelser! Læs dit horoskop her.

I ugens horoskoper kan man godt mærke, at sommerferien er lige om hjørnet. Horoskoperne fortæller nemlig blandt andet, at nogle skal liiige have styr på deres planer, mens andre måske kan se frem til en sød sommerflirt!

Find dit stjernetegn og læs dit horoskop i galleriet herunder.

Horoskoperuge262019

Ugens horoskoper
I denne her uge skal du sørge for at være klar og tydelig, når du taler, men også i det, du gør – for du kan nemlig godt risikere at blive misforstået. Der er virkelig mange ting, som du rigtig gerne vil i øjeblikket – og det er ikke helt nemt for dig. Du vil helst ikke gå glip af noget, så hvis dine veninder har sjove planer, står du klar til at være med! Din familie kan godt blive lidt irriterede på dig, fordi du ikke har tid til at se dem …Ugens råd: Nyd, at du har energi til at lave mange sjove ting!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Der er stor chance for, at du har haft megatravlt på det sidste. Måske har skolen og eksaminerne været hårde, eller måske har du brugt meget tid på at hjælpe din BFF med hendes problemer? Uanset hvad, så trænger du til en pause, hvor du også kan tænke lidt på dig selv – og heldigvis står sommerferien lige for døren! Hvis du skal rejse i denne uge, kan du se frem til både hygge og en masse sjov. Skal du ikke på ferie, kan du altid hive fat i din BFF og lave noget sjovt med hende!Ugens råd: Lav noget sjovt – og grin!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du vil helst gøre tingene selv, om det så er lektierne, oprydningen eller andre ting, der skal klares. Men dine veninder vil altså rigtig gerne hjælpe dig, hvis der er noget, du har svært ved eller synes er lidt kedeligt. Din BFF har måske nogle gode tips, som gør det hele lidt sjovere? Og hvis I hjælpes ad, kan det også være, I får nogle gode idéer og skøre planer, som I kan bruge sommerferien på?Ugens råd: Lyt til andres råd – måske du kan blive inspireret?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Om du har fået sommerferie endnu eller ej, så finder du på nogle megaskøre og gode idéer i løbet af ugen. Måske finder du på nogle sjove planer, som du og dine veninder kan lave i løbet af sommeren. Hvis du har et fritidsjob, kan det også være dér, du kommer med nogle gode idéer. Det kan for eksempel være, at du foreslår en sommerfest for alle kollegerne! Hvis du synes, at du har for mange planer i løbet af ugen, gør det ikke noget at sige nej til nogle af dem.Ugens råd: Del dine idéer med andre – så kan I føre dem ud i livet sammen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
I øjeblikket er du ikke helt tilfreds – og det kan dine veninder godt fornemme. Heldigvis er det sommer, og tanken om sommerferie hjælper en del på dit humør. Og en rejse ville klart hjælpe! Du er mere følsom for tiden, end du plejer at være, så derfor kan det godt være, at dine reaktioner er anderledes – både på positive og negative ting.Ugens råd: Snak med dine veninder. Måske de kan få dig i bedre humør?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Sørg for, at folk forstår, hvad du mener. Der kan nemlig godt være et par misforståelser forude, og det vil du nok helst undgå – det er jo ikke særlig fedt at være uvenner med hverken ens BFF eller forældre! Din kæreste, din veninde, eller en helt tredje, kan godt have nogle gode argumenter klar til at tale sin sag, så sørg for, at du også har det – så er der større chance for, at du får ret!Ugens råd: Nogle gange er det bedre at mødes på midten!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Din udstråling er virkelig god i denne uge, og mange lægger mærke til både dét og dig! Måske dit crush får øjnene op for dig, og sætter gang i en sommerflirt? Det er et godt tidspunkt at gå i gang med nogle ting, som du måske længe har overvejet. Måske er der noget, som du gerne vil blive bedre til? Du har i hvert fald viljen til at prøve noget af! Det kan godt være, at det ikke er alle, der er ligeså begejstrede for idéen som dig, men det tager du dig ikke af!Ugens råd: Prøv noget nyt – måske går det faktisk rigtig godt?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du har garanteret allerede klaret oprydningen, pligterne og årets sidste lektier – og ellers er du i hvert fald meget tæt på! I løbet af ugen dukker der nogle MEGET sjovere ting op, og det skal du jo helst have tid til! Det kan være, at din veninde inviterer dig med i Tivoli, til en sjov fest eller noget helt tredje? Fra torsdag er du meget mere positiv og har brug for at blive underholdt!Ugens råd: Planlæg noget sjovt i weekenden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du er lidt udfordret i denne uge. Der er nemlig mange ting, du burde have styr på – men som du ikke liiige har fået ordnet. Måske er du bagude med at pakke til ferien, måske har du slet ikke planlagt, hvad du skal lave, eller også trænger dit værelse bare til en god omgang oprydning? Du kan i hvert fald godt regne med at få lidt travlt det næste stykke tid. Dine veninder giver dig måske en masse gode råd, men hvis din mavefornemmelse fortæller dig noget andet, så er det bedst at stole på den.Ugens råd: Stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Selv om det er lige ved at være sommerferietid, så er der nogle ting, som du lige skal have ordnet, inden du virkelig kan nyde det! Hvis du sætter tempoet lidt op, kan du faktisk sagtens nå lige at få klaret oprydningen på værelset inden torsdag – og SÅ er du klar til at holde ferie! Du vil måske helst slappe af i ferien, men det kan godt blive lidt af en udfordring, fordi du skifter mening og ændrer syn på tingene … Måske du både skal slappe af og lave noget aktivt?Ugens råd: Få klaret de kedelige ting, så du er helt klar til ferie!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Sommerferien er LIGE på trapperne, hvis du ikke allerede er gået på ferie. Lige nu fokuserer du meget på ting derhjemme og dit værelse – og der kan godt dukke nogle gamle minder op. Måske fordi du er i gang med en make-over og finder gamle billeder frem? Det får nogle følelser frem i dig. Du har i hvert fald brug for at få ryddet op omkring dig, om det så er på værelset, i gamle minder eller i tøjskabet! Både i starten og i slutningen af ugen hygger du virkelig meget med din familie!Ugens råd: Ryd op – det er lækkert bagefter!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du burde egentlig have styr på din sommerferie, men lige nu har du det altså ikke helt – specielt ikke i starten af ugen. I løbet af ugen får du dog mere styr på tingene og får lavet de planer, som du har tænkt på i et stykke tid! Hvis du har været lidt usikker på noget, eller haft svært ved at koncentrere dig, så bliver det meget bedre, når det bliver weekend. Du kan dog godt ende i en diskussion, så hav argumenter klar. Måske er du ikke enig med dine forældre omkring sommerferieplanerne?Ugens råd: Du har det bedre, når der er styr på tingene – så se, om du kan sørge for at få det.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.