Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 26)

Af Redaktionen 26. juni 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskop:

Ugenshoroskop(uge26)

Hold hovedet koldt! Dit temperament er lidt voldsomt for tiden, og der er ikke langt fra smil til råb. Tænk på noget rart – og forsøg i det hele taget at gøre noget godt for dig selv. Er der noget, du er utilfreds med? Hvad vil gøre din sommer bedre?Ugens råd: Roooolig nu!
Du har travlt, selv om du har ferie. Du kommer til at stå i en svær situation midt på ugen, hvor du skal finde ud af, om du fortsat vil være veninder eller venner med en. Fredag vil stemningen være bedre, og du kan træffe nogle lidt anderledes valg, end du plejer.Ugens råd: Vær positiv!
Selv om det er ferietid, så har du meget at se til alligevel. I denne uge drejer det sig mest om din familie. Familiemedlemmer, som du ikke har set i lang tid, kommer pludselig på besøg eller tager kontakt. Det er egentlig meget hyggeligt. Men der kommer også en udfordring, som skal løses.Ugens råd: Vær åben!
I denne uge tænker du meget over din rolle i familien. Måske skal du, hvis du kan, prøve at se tingene lidt fra oven eller på en helt ny måde. Du har brug for at få et andet billede af dig selv. Du har faktisk rigtig meget at byde på, hvis du selv skulle være i tvivl om det.Ugens råd: Vær god mod dig selv. Du er god nok, som du er!
Mandag er du meget kreativ. I løbet af tirsdagen skal du tage en stor beslutning, som kan få stor betydning i dit liv. Her er det vigtigt, at du tager beslutningen sammen med en, du stoler på, og som kan se tingene udefra. Du bliver en del af en svær diskussion sidst på ugen.Ugens råd: Hold ud – selvom det bliver svært.
Du bliver involveret i nogle ting, som kan være lidt svære at komme ud af. Det kan være, at det har noget med din sport at gøre (hvis du dyrker sport). Det er virkelig svært at være i, fordi mange kan blive kede af det, hvis man tager en forkert beslutning. Men du har nogle gode tricks til, hvordan konflikten skal løses.Ugens råd: Lyt til alle.
Der er en del konflikter i gang, som du er en del af. Og der bliver sagt nogle hårde ting på kryds og tværs. Du bliver nødt til at blande dig og foreslå en løsning, selvom du ellers normalt ikke er typen, der blander dig.Ugens råd: Tro på dig selv!
Din familie kan godt være lidt omklamrende i starten af ugen. De vil hele tiden lave noget med dig – eller holde øje med dig. Lidt træls, når man bare gerne vil være sig selv og nyde ferien. Men i løbet af tirsdag bliver det allerede bedre. Sidst på ugen får du problemer med din økonomi. Det kan være, du skal til at planlægge den bedre?Ugens råd: Hver forberedt på, at alt kan ske.
Der er en dejlig ro omkring dig for tiden, og den skal du bare holde fast i! Der sker nemlig rigtig meget lige nu – familiearrangementer, venner, der vil være sammen, søskende, der vil have opmærksomhed – så du skal tænke dig godt om, før du siger ja til noget. Du skulle jo nødig få alt for mange planer, så du ikke kan overskue de. Din kæreste, (hvis du har en) planlægger at lave noget romantisk for dig… (nååårh, hvor sødt!).Ugens råd: Lav et skema!
Mærk godt efter, hvordan du har det i kroppen for tiden. Er du stresset? Det er vigtigt, at du mærker efter og gør det, din krop har brug for. Det er også vigtigt, at du finder ud af, hvordan du kan slappe af mentalt.Ugens råd: Tag en dag, hvor du bare er dig selv.
Du har det allerbedst, hvis du er i de omgivelser, som du plejer at være i. Du hjælper en fra din familie, som du holder rigtig meget af, og du får måske endda genoptaget kontakten til en, som du ikke har snakket med i lang tid. Du har også mulighed for at forandre noget på dit fritidsarbejde, hvis du har et.Ugens råd: Vær opmærksom på, hvem der har brug for dig i denne uge.
Det er svært for dig at have tålmodighed i starten af ugen. Der er nemlig nogle udfordringer, som du bliver nødt til at løse NU – og det handler om skolen (endda midt i din ferie!). Heldigvis løser tingene sig i løbet af ugen, og du kan igen holde ferie.Ugens råd: Find tre gode ting ved dig selv – og skriv dem ned.

Læs mere om