Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 25)

Af Redaktionen 15. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er blevet mandag og tid til ugens horoskoper. Læs dit horoskop her!

For nogle bliver denne uge lig med ekstra energi og overskud, mens andre har rigtig mange ting at se til og skal holde tungen lige i munden.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge252020

Ugens horoskop
I denne uge er det som om, du begynder at blive meget mere optimistisk og se lyst på tingene. Måske er det fordi, sommeren for alvor er landet, at du er blevet mere positiv? Du har lyst til at lave noget hele tiden – og heldigvis, så er dine veninder også klar på at lave noget sjovt! Hvis du har mange ting du skal nå, kan du også regne med at både dine veninder og din familie står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Det betyder meget for dig, at du altid kan regne med dem.Ugens råd: Planlæg noget sjovt, du kan lave i weekenden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der skete noget for et par måneder siden, som du ikke fik afsluttet ordentligt, så kan det godt vende tilbage til dine tanker nu. Du får pludselig også mere energi og det kan give dig overskud til endelig at få gjort nogle ting, som du måske har udskudt et par gange. Det kan for eksempel være, at du endelig har energi til at få sorteret hele din garderobe! Hvis du får en god idé, så undersøg om den kan blive til virkelighed– du skal i hvert fald ikke give op på forhånd!Ugens råd: Nyd, at du har masser af energi!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er stødt ind i et problem eller en udfordring, så giver det måske mening at spole tiden lidt tilbage. For måske har enten du eller en af dine veninder allerede været i en lignende situation før, og måske kan den erfaring hjælpe dig med at finde frem til en løsning. Hvis en af dine venner eller veninder har hjulpet dig med dine lektier for nylig, så husk at sige tak. Du kan jo eventuelt tilbyde at hjælpe ham eller hende med noget andet i løbet af denne uge?Ugens råd: Tag udfordringer med et smil!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du holder dig lidt tilbage i øjeblikket, når det gælder sociale arrangementer. Måske følger du meget med i corona-situationen og vil gerne være helt sikker på, at det er sikkert at mødes. Hvis du bekymrer dig meget om det, så kan det være en stor hjælp at snakke med nogen - du er helt sikker ikke alene. Du vil gerne være social, men måske har du heller ikke så meget tid til det i øjeblikket. Heldigvis, så har du mulighed for at være sammen med dine nærmeste. Det kan være din familie eller dine tætteste venner og veninder. Midt på ugen bliver du mere rolig og du får tænkt en masse ting igennem.Ugens råd: Tag en snak med en person, du stoler på, hvis du har mange bekymringer.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om sommerferien er lige om hjørnet, så får du ret travlt i løbet af ugen. Derfor kan det være en god hjælp til dig selv at skrive de ting ned, som du skal nå. På den måde har du nemlig bedre overblik over, om du får gjort alle tingene færdige. Det kan godt være, at du på et tidspunkt bliver nødt til at være i gang med flere ting på én gang – og det kan altså godt blive lidt hårdt. Heldigvis, når du at klare de fleste ting, så du kan bruge weekenden på at slappe af, få ro i hovedet og styr på tankerne. Ugens råd: Hold ugen ud - weekenden bliver god!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har meget at se til i denne uge og du har lovet dig selv at få afsluttet alle de ting, som du allerede er gået i gang med. I løbet af ugen kan du opleve at se en situation fra en helt ny vinkel, og det giver dig noget at tænke over – og måske kommer det endda til at give meget mere mening for dig. Du vil have godt af at skrue lidt ned for tempoet og få slappet af – især i weekenden. Måske trænger du også til at bruge lidt mere tid med familien?Ugens råd: Få de kedelige ting overstået, så du kan slappe af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Måske har du på det seneste følt, at du har været mindre effektiv end du plejer. Heldigvis, så vender det i løbet af denne uge. Du får mere energi og mere overskud til at klare både praktiske ting som lektier og oprydning, men også til at lave sjove planer med dine veninder. I weekenden har du lyst til at lave noget, hvor du kommer lidt væk hjemmefra. Måske en shoppetur til nærmeste storby eller en hyggelig tur på stranden?Ugens råd: Planlæg noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Nogle af dine normale aktiviteter er gået lidt i stå men lige netop i denne uge, kan du mærke, at der kommer lidt mere aktivitet ind i billedet. Det kan for eksempel være, at du får lyst til at lave noget, som du ikke har kunnet gøre i lang tid eller måske har du bare masser af planer med dine veninder. Du har masser af energi, som du kan bruge både på skolen og lektier, men også på at hygge med din familie eller dine venner og veninder.Ugens råd: Nyd, at der endelig er flere muligheder!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige præcis i denne uge er der særlig fokus på forholdet mellem dig og en af dine nærmeste. Det kan for eksempel være din veninde, din kæreste eller dit crush. Måske ved du ikke helt, hvad personen har brug for og det er heller ikke sikkert, at hun eller han ved det selv. Derfor kan det godt være lidt svært for dig at hjælpe og støtte vedkommende, men det vigtigste er, at du kan få personen i godt humør – og det ved du lige præcis, hvordan du kan!Ugens råd: Lav en sød overraskelse for en du holder af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du bliver nemt påvirket af dine omgivelser i øjeblikket. Det betyder, at dit humør og din energi skifter, alt efter hvad du ser og hører omkring dig. Hvis du for eksempel bliver i dårligt humør af at læse eller se nyhederne, så kan det være, du skal prøve at undgå dem lidt i en periode. I stedet for skal du fokusere på de ting, som får dig i godt humør – om det så er dine veninder, noget bestemt musik eller noget helt tredje. Fra starten af næste uge bliver du generelt mere positiv, så du skal ikke give op på forhånd, hvis du synes at tingene er lidt svære for tiden.Ugens råd: Se tingene fra den lyse side.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Selv om du har nogle gode mennesker omkring dig, så kan du godt have en følelse af at du er alene, når det kommer til visse ting. Det behøver ikke nødvendigvis at være en dårlig ting, for det giver dig nemlig mulighed for at stå på egne ben og virkelig mærke efter, hvad DU mener og føler. Tag dig god tid til at tænke tingene godt igennem og mærk efter i maven, så skal du nok komme frem til det, der er rigtigt for dig – uanset hvilken situation det drejer sig om.Ugens råd: Stol på dig selv - du kan godt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du gerne vil være mere aktiv, så er der gode muligheder for, at du kan komme godt i gang i denne uge. Det kræver selvfølgelig at du har overskud til det, men husk dig selv på, at selv små ting kan gøre en forskel. Du kan for eksempel starte med at gå en tur en dag, hvor solen skinner. I denne uge vil du gerne bruge masser af tid med dine veninder. Måske I skal planlægge at lave noget hyggeligt sammen? Hvis du synes, at hverdagen er blevet lidt kedelig, så hold ud – sommerferien er lige om hjørnet!Ugens råd: Brug tid med dine veninder!
Foto: Shutterstock