Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 25)

Af Redaktionen 17. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommerferien nærmer sig, men indtil da kan du få tiden til at gå med ugens horoskoper! Læs her, hvordan din uge bliver.

Er du mon skoletræt, nu hvor sommerferien for alvor nærmer sig, eller flyver du måske på en lyserød sky i øjeblikket? Det kan du finde ud af i ugens horoskoper, som er klar til dig lige her. Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge252019

Ugens horoskop
Du har virkelig meget overskud for tiden, og det er rigtig godt! For der er måske nogle omkring dig, som har brug for lidt ekstra opmærksomhed i øjeblikket – og med dit overskud kan du nemt være der både for dine søskende, dine veninder eller hvem der nu har brug for dig. Du tænker måske også en del på, hvad du gerne vil lave, når du er færdig med skolen – du vil nemlig gerne gøre det godt!Ugens råd: Brug dit overskud fornuftigt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
En af dine veninder har et problem – og du er selvfølgelig den allerførste til at stå klar til at hjælpe hende med at løse det! Det er måske bare ikke helt så nemt, så derfor bruger du en del energi på det. Nogle gamle minder dukker op i løbet af ugen. Det kan være fordi, du ser på gamle feriebilleder, eller at du pludselig hører fra din barndomsveninde eller en gammel ferieflirt. Det får nogle helt særlige følelser frem i dig – på den gode måde!Ugens råd: Overrask din veninde med noget sødt, så kommer hun helt sikkert i bedre humør!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Både nu og fremover vil der være en del fokus på samarbejde, men liiige i denne uge er der måske en del diskussioner og uenigheder – måske fordi både du, dine veninder og dine klassekammerater er lidt skoletrætte? Du må gøre dit bedste for at få dæmpet det lidt, så find dine bedste argumenter og det gode humør frem – så går det nok alligevel! Det kan også godt være en god idé lige at fornemme, hvordan stemningen er, inden du siger alt for meget …Ugens råd: Gør dit bedste for at holde humøret højt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har lektier for, så prøv at se, om du kan blive færdig med dem inden weekenden! For om fredagen sker der nemlig noget, der er langt mere spændende end lektier. Måske en sjov fest eller en hyggeaften med dine veninder, som du ikke vil gå glip af? Hvis du har brug for at slappe af, så er det oplagt at gøre det i løbet af weekenden. I starten af ugen får du måske øjnene op for en sød dreng eller pige, som bliver dit nye crush!Ugens råd: Få lektierne af vejen, så du ikke skal bruge weekenden på dem!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har haft det lidt svært i skolen på det sidste, så får du endelig den hjælp, du har haft brug for – og der er mange, der gerne vil støtte dig! Det kan være det faglige, der har været svært, problemer med dine klassekammerater eller veninder, eller måske fordi du er blevet skoletræt. Det vil være godt for dig, hvis du indstiller dig på, at du måske skal ændre på nogle ting for at komme lettere igennem dine udfordringer.Ugens råd: Vær åben over for nye ting – og nye måder at gøre tingene på.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Ugen starter godt med højt tempo og højt humør – måske svæver du lidt på en lyserød sky? Det forsvinder dog rimelig hurtigt igen, men du er stadig positiv og i godt humør. Sidst på ugen er der fokus på samarbejde, og du skal svare på en helt masse spørgsmål. Måske er det din veninde, der forhører dig om dit crush, fordi hun er meganysgerrig? Ugens råd: Hold fast i dit gode humør – det gør også andre glade!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du går meget op i at stå fast ved din mening for tiden – det tror du nemlig er det bedste. Men det kan godt være, at du finder ud af noget andet i løbet af ugen! Dine veninder prøver nemlig at få dig til at skifte mening – måske fordi de vil have dig med til en fest, som du ikke rigtig orker? Det kan godt være, at det lykkes dem at overtale dig til det, de gerne vil, men så bliver det på dine præmisser – ellers gider du altså ikke!Ugens råd: Se, om I kan mødes på midten, hvis I ikke kan blive enige!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Din uge kommer mest til at handle om dit crush eller kæreste og din BFF! Og det kan altså godt være, at der kommer en masse følelser frem i den forbindelse – det kan både være positive og negative følelser, og de kan godt komme til at påvirke resten af din uge. Hvis dine forældre pludselig synes, at du har fået for mange lommepenge, så prøv at hold lidt igen det næste stykke tid – så bliver stemningen bare lige lidt bedre!Ugens råd: Det er helt okay at vise følelser!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Denne uge står i økonomiens tegn! Måske er det fordi, at der er noget, som du i lang tid har drømt om at købe. Nu er du bare blevet i tvivl … Er drømmetasken, drømmerejsen, eller hvad det nu kunne være, rent faktisk pengene værd? Uanset hvad det er, så tænk dig godt om, inden du shopper på livet løs – måske du også lige skal høre din veninde, hvad hun tænker, først?Ugens råd: Husk både at se på fordele og ulemper, inden du beslutter noget!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har mest fokus på de praktiske ting i denne uge. Det kan for eksempel være lektier, rengøring og oprydning på værelset – og det kan godt være svært at nå det hele. Måske fordi du gerne vil lave helt om på værelset i samme omgang? Der er også en del brok i denne uge … Det kan være dine veninder, der synes, at tingene er nederen for tiden eller folk i skolen, der brokker sig konstant. Øv!Ugens råd: Tænk positiv, så bliver ugen bedre!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du bliver måske udfordret i denne uge, men heldigvis står din BFF eller din kæreste klar til at hjælpe dig med at løse problemet! Det kan være, at du er kørt helt død i skolen eller har svært ved at følge med, når du både skal passe skolen, dine veninder, din familie og dine fritidsaktiviteter. Derfor kan det faktisk være, at du kommer længst i denne uge, hvis du gør noget helt andet, end du plejer!Ugens råd: Prøv noget nyt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan det godt være svært at opnå enighed. Det kan være dine forældre, der ikke lige synes, at du skal have lov til at tage til fest eller din veninde, der gerne vil lavet noget andet end dig. Det gør dig lidt irriteret, og måske ender det i et skænderi i løbet af weekenden … Så find alle dine gode argumenter og informationer frem, så du er klar til at tale din sag – for det bliver nok ikke helt så nemt at overbevise andre!Ugens råd: Husk, at du ikke kan gøre alle tilfredse.
Foto: Shutterstock

MestLæste