Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 25)

Af Redaktionen 18. juni 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det i denne uge, du skal satse på kærligheden? Eller skal du liiige passe på med, hvordan du får sagt tingene? Læs ugens horoskoper og bliv klogere.

Kører alt bare eller er der nogle ting, du skal være opmærksom på? Hvis du er fisk, kan det næsten ikke blive bedre, mens jomfruen kan forvente lidt drama.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forbered dig på ugen, der kommer, og få ugens råd med på vejen i horoskoperne i galleriet nederst i artiklen.

Ugens horoskoper (uge 25):

Ugenshoroskop(uge25)2018

Din uge starter dårligt, men slutter heldigvis rigtig godt. Mandag oplever du noget, der gør dig irriteret, men allerede i løbet af de næste par dage, har du glemt det, og heldigvis har du også masser af gode veninder, som du kan være sammen med i weekenden.Ugens råd: Spørg om hjælp.
Du har mange gode idéer til ting, du kan lave i den kommende sommerferie, men det er ikke alle sammen, der kan lykkes. Prøv at lade være med at planlægge for meget og bare se, hvad der sker. I denne her uge kommer du også til at møde en sød person, så måske er det meget godt, at du ikke har alt for mange planer …Ugens råd: Tag tingene, som de kommer.
Der sker ting og sager i dit kærlighedsliv i denne her uge, så dit humør svinger meget op og ned. Du er lidt usikker på de signaler, dit crush sender til dig, og det er svært at håndtere. Snak eventuelt med en veninde om det, og lav nogle sjove aftaler, så du kan få det lidt på afstand.Ugens råd: Pas på dig selv.
Du har lyst til at bure dig inde på dit værelse og være alene i denne her uge. Men det kan du desværre ikke, for der er nogle ting, du har lovet, at du gerne vil gøre. Ugen kommer til at føles lidt lang, men i weekenden kan du slappe 100 procent af!Ugens råd: Hold ud, selv om det er hårdt.
Sommerferien venter lige rundt om hjørnet, og du glæder dig helt vildt. I lang tid har du nemlig tænkt over, at du gerne vil lave om på dit værelse, og nu er der masser af tid til at lave cool DIY-projekter og fede løsninger, der gør dit værelse helt unikt. Og så finder du måske også ud af, at sommerferien byder på en nice rejse…Ugens råd: Vær kreativ.
Du er ret skoletræt, så sommerferien kunne ikke falde på et bedre tidspunkt. Du drømmer om at rejse langt væk og ligge på en sandstrand med en kold cola i hånden hele dagen, men det er ikke sikkert, at det kan lade sig gøre i ferien. Heldigvis kan den sagtens blive god alligevel, hvis du laver en masse fede ting med dine veninder!Ugens råd: Vær åben for nye muligheder.
Dit humør er virkelig mærkeligt for tiden, og du er selv ret overrasket over det, for du plejer ikke at have det på den måde. Du bliver ret nemt uvenner med alle, og det gør dig ked af det. Heldigvis skal du nok blive dig selv igen snart!Ugens råd: Tag ingen store beslutninger.
Du er i det spontane hjørne, og du følger dit hjerte i alt, hvad du gør. Du kan komme til at gøre en ven eller veninde ked af det, fordi personen ikke kan forstå nogle af de valg, du tager. Selv om det ikke var din mening, skal du måske sige undskyld?Ugens råd: Gør ikke noget, du vil fortryde senere.
Du vil rigtig gerne bestemme, men det er ikke alle, der er enige med dig, og det kan godt give lidt gnidninger derhjemme. Prøv at snakke om tingene for at finde en løsning, som I alle sammen er glade for. Det er svært, men det skal nok lykkes!Ugens råd: Pas på, hvad du siger.
Der er ingenting, der vil lykkes for dig lige nu, og det er megatræls. Det er som om, at du ikke helt kan finde ud af, hvad du gerne vil, og det gør dig lidt frustreret. Prøv at snakke med din mor eller en veninde om det, du oplever. Måske har de et godt råd, du kan bruge?Ugens råd: Øv dig på at sige ”pyt”!
Du tager ingen hurtige beslutninger lige nu, og det er helt okay, for nogle gange er det bedst at tænke tingene grundigt igennem. Det hjælper også dig, for midt på ugen går det pludselig op for dig, hvad du har lyst til at lave i fremtiden.Ugens råd: Skriv dine planer ned.
Du er i centrum i din venindegruppe lige nu, og du elsker det! Men pas på, at dine veninder ikke kommer til at synes, at du er lidt for meget nogle gange, selv om du ikke selv, synes det. Ugen byder også på planer med familie, som du egentlig ikke gider – men det bliver altså rigtigt hyggeligt!Ugens råd: Vær dig selv.