Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 24)

Af Redaktionen 11. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Pinseferien er slut, men heldigvis så er ugens horoskoper klar til dig! Læs her, hvordan din uge bliver!

Kan du heller ikke vente til sommerferien starter? Måske kan ugens horoskoper gøre ventetiden bare liiidt kortere. Læs dit horoskop i galleriet herunder og find ud af, om du går rundt med lidt FOMO, eller om du er gået i stå i slutspurten mod sommerferien!

Horoskoperuge242019

Ugens horoskop
Du har rimelig mange ting at se til for tiden, og derfor vil det være godt, hvis du får styr på, hvad du skal nå. Måske det ville hjælpe dig at lave en liste eller plan for ugen? Det kan godt være, at du ikke når det hele, så sørg for at ordne det først, som du helst vil have ud af verden, om det så er oprydning, lektier eller noget helt tredje. Hvis du er i gang med at lave om på værelset eller sortere ud i garderoben, så få gjort det færdigt – ellers får du svært ved at gå i gang med noget andet!Ugens råd: Husk at give dig selv lov til at slappe af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Samarbejde er i fokus i denne uge, og det kan handle om alt fra gruppearbejde i skolen til din venindegruppe eller dig og din kæreste. Du kan godt få lyst til at hjælpe andre – måske fordi du allerede kender nogen, der laver frivilligt arbejde eller har set noget på skolen? Det er oplagt at spørge mere ind til det, hvis du gerne vil prøve det. Du skal huske at mærke efter, om du virkelig har tid og kræfter til det – for måske har du også mange andre ting at se til.Ugens råd: Hvis du har lyst til at hjælpe andre, så undersøg mulighederne!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har lidt FOMO (fear of missing out) i øjeblikket, og der er virkelig mange ting, som du bare IKKE vil gå glip af - det kan være alt fra venindedates til koncerter eller sjove fester. Men måske bliver det for meget for dig med alle de ting, du gerne vil. Hvis du når din grænse, så må du forsøge at geare lidt ned igen. Måske du egentlig bare har brug for en hyggedag med film og slik? Du skal i hvert fald ikke sige ja til alt, hvis du ikke kan overskue det.Ugens råd: Det er ikke verdens undergang at gå glip af noget!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har ret travlt i denne uge, og du har virkelig fart på! I starten af ugen kan du godt være lidt uenig med nogen - det kan være din veninde, din kæreste eller måske dine forældre. Det handler om, hvem der har ret og ikke har ret, så det er en god idé at finde de gode argumenter eller beviser frem, så du kan overbevise om, at du faktisk har ret i det her.Ugens råd: Husk at sætte tempoet ned en gang i mellem.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt være, at du er gået lidt i stå med det, du er i gang med. Måske er det et projekt i skolen eller en værelsesmakeover derhjemme, som du ikke helt kan overskue? Prøv at se, om du kan finde en anden løsning eller en anden måde at komme igennem det på – ellers kommer du ikke videre. Hvis du skal fremlægge noget, eller aflevere en opgave i skolen, så prøv at tænke lidt kreativt, måske det hjælper dig med at komme videre?Ugens råd: Vær kreativ og positiv – så klarer du nemmere ugen!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har en kæreste, eller en flirt, så er han eller hun i fokus i denne uge! Hvis I bliver uenige, sker det i løbet af ugens første dage. Det kan nemlig godt være, at I misforstår hinanden lidt, eller måske glemmer en af jer jeres aftale? Hvis du ikke synes, at han eller hun er tydelig nok, når I skriver sammen, så er det bedre at du spørger i stedet for at tolke noget selv – det gælder også med dine veninder. Hvis du ikke har en flirt eller kæreste, så er det et godt tidspunkt at finde en på!Ugens råd: Du får ikke noget ud af at læse mellem linjerne!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt regne med en del udfordringer i denne uge, og det gælder også, når det kommer til samarbejde. Hvis I laver gruppearbejde i skolen, så prøv at se, om du kan sørge for, at der bliver god stemning – måske du kan overraske med noget lækkert? Der kan nemlig godt være en i gruppen, der er lidt utilfreds for tiden. Hvis du har en kæreste, så kan I også godt risikere at blive lidt uvenner… En af dine veninder har måske brug for at du lytter og giver hende et godt råd. Ugens råd: Smil og grin – måske smitter det af på dine omgivelser!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har et fritidsjob, så er du virkelig glad for det i øjeblikket. Måske fordi du crusher lidt på din kollega? Det kan også være, at du bare har hjulpet lidt ekstra til på arbejdet, i skolen eller derhjemme. Uanset hvad, så har det givet dig en god følelse, fordi du føler, at du har gjort noget godt for andre. Til gengæld går det ikke helt så godt med din opsparing, som du måske havde håbet på… Måske har shoppingen taget lidt overhånd i løbet af weekenden?Ugens råd: Husk også at gøre noget godt for dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Dine tanker farer rundt i hovedet i øjeblikket. Hvis du har læseferie, og venter på at skulle op til eksamen, så har du ret mange fordele i denne uge! Du er nemlig god til at holde koncentrationen og finde hoved og hale i alle de oplysninger og informationer, du får – og det kan jo være rigtig nyttigt til eksamen! Du har også fokus på dine penge i denne uge, og måske du skal holde et ekstra øje på, hvor meget du bruger fremover, så du ikke pludselig får shoppet dem alle væk!Ugens råd: Prøv at samle tankerne, måske en gå- eller løbetur med god musik kan hjælpe?
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket står du meget fast ved din mening og vil ikke lave om på det. Det kan godt få dig indblandet i en diskussion i løbet af ugen, enten derhjemme eller i skolen. Så måske kan det godt betale sig at overveje, om der er andre sider af sagen, som du kan få øjnene op for? Det kan endda ende med, at du bliver meget mere glad og tilfreds, hvis du får nogle andre meninger.Ugens råd: Prøv at se tingene fra en anden side!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt føle, at du er gået lidt i stå. Måske fordi du bare glæder dig til sommerferien, og fordi den sidste tid i skolen føles uendelig, mens du går og venter. Det vil være godt, hvis du prøver at tænke mere positivt og måske ser omvendt på tingene – så kan det være, at det føles som om, tiden går lidt hurtigere. Det kan også være, at du går og drømmer lidt for tiden. Prøv, om du kan finde ud af, hvordan du opnår dem!Ugens råd: Prøv at vende de negative tænker til noget positivt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt føle dig lidt forvirret eller føle, at du starter på et nyt kapitel i livet – så du bruger lidt tid på at finde ud af, hvordan du skal tackle det. Måske fordi du snart er færdig med skolen eller skal starte på en ny skole efter sommerferien? Det næste stykke tid er udlandet i fokus. Det kan være fordi, at du skal ud og rejse i sommerferien, eller måske fordi du møder en sød flirt fra udlandet?! Uanset hvad, så kan du godt regne med at andre sprog og kulturer kommer ind i dit liv.Ugens råd: Vær åben over for nye ting – måske bliver du overrasket?
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om