Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 24)

Af Redaktionen 11. juni 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er ugen fyldt med gode overraskelser? Eller får du ekstra travlt med lektierne? Ugens horoskoper giver dig svaret.

Hvis du er jomfru, så skal du nok holde lidt igen med shoppingen i denne uge. Og hvis du er løve, kommer din opfindsomhed dig til gode. Find ud af, hvad DU skal være opmærksom på i uge 24 - altså i denne uge - i horoskoperne, som du finder i galleriet nederst i artiklen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugens horoskop (Uge 24)

Ugenshoroskop(uge24)2018

Der sker en masse omkring dig i denne uge! Derfor kan det godt være lidt svært for dig at prioritere, hvad du skal bruge tid på, men det er især familien du skal huske. Du har lyst til at drømme, og derfor er det også et godt tidspunkt at få opfyldt nogle af de ønsker, du har til dit værelse.Ugens råd: Lav en makeover på værelset.
Du er som regel ret fornuftig, men midt på ugen er du ret spontan – måske køber du et eller andet, du har tænkt på i lang tid. Desværre kommer din spontanitet til at have konsekvenser, for har du nu også råd til at være SÅ spontan?Ugens råd: Tænk dig godt om, før du handler.
Selv om du har ret travlt lige nu, så er det vigtigt, at du har tid til dig selv. Du skal ikke vente til weekenden, for du har mest brug for det midt på ugen. Du kommer til at skulle samarbejde med en bestemt person i denne uge, og du bliver nødt til at finde ud af, hvordan du får sagt din ærlige mening uden at såre den her person.Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
Du har det allerbedst sammen med vennerne og veninderne i denne uge. Desværre er det ikke alle, der har lige så god tid til at hænge ud med dig, som du har til at hænge ud med dem. Det kan godt gøre dig ked af det, men du må endelig ikke tage det personligt. Heldigvis er du ret god til at finde på ting at lave selv.Ugens råd: Gør noget godt for dig selv.
Du tænker meget på familien og skolen i øjeblikket. Du føler, du måske er ved at finde frem til, hvad du gerne vil lave i fremtiden. Hvis du skal ud at rejse eller på en tur, skal du være klar på, at din rejse kan komme til at blive en smule forsinket – eller måske helt aflyst. Især i weekenden.Ugens råd: Tæl til ti.
Du har brug for at tænke og være lidt alene, og derfor har du heller ikke lyst til at være så social, hvilket ikke ligner dig. Men du har bare brug for at få styr på det hele, og du tænker generelt meget over livet – det kan være en god ting!Ugens råd: Husk alene-tid.
Der er virkelig mange, der hiver fat i dig omkring alle mulige ting, de gerne vil have hjælp til. Der er særligt én person, som virkelige er Spørge-Jørgen, og det kan du godt blive lidt irriteret over. Du kan dog ikke undgå at skulle hjælpe, så du må få styr på tålmodigheden.Ugens råd: Træk vejret en ekstra gang.
Du har meganemt ved at få idéer, hvilket er virkelig dejligt, for så kommer du ikke til at kede dig. Du synes bare ikke, at du har nok timer i døgnet til at du kan gøre alle de ting, du gerne vil nå. Men vær lige opmærksom på det, du laver, for det går ikke at jappe tingene igennem – det skal gøres ordentligt!Ugens råd: Koncentrer dig om det, du laver.
Ugen begynder lidt sløvt, men midt på ugen bliver du superfrisk og klar på det hele. Nu skal der bare ske noget – især derhjemme. Måske går du med tanker om at gøre noget anderledes med dit værelse? Det kan dog godt blive svært at gennemføre et projekt, for du bliver hele tiden fristet af alle mulige andre ting. Hen mod weekenden bliver du mere fokuseret.Ugens råd: Vær i nuet!
Du vil gerne bruge tid på dine hobbyer og fritidsinteresser, men der er ikke så meget tid til det, som du ville ønske. Der er nemlig mange praktiske ting, der skal ordnes, og du synes, mange arbejder imod dig. Ugen kan derfor komme til at føles ret lang og udfordrende. Heldigvis har du masser af energi.Ugens råd: Vær positiv.
I denne uge skal du være ekstra opmærksom på, hvordan du kommunikerer med folk i og omkring skolen. Ugen bliver nok også liiidt svær at komme igennem, da du har mange – og ret kedelige – opgaver i vente. Men du må bare være tålmodig og komme igennem.Ugens råd: Husk, at det bliver bedre lige om lidt!
Måske er du lidt trist i starten af ugen, men fra onsdag vil det ændre sig. Du har vildt meget lyst til at være sammen med vennerne – og generelt at have den sjoveste hverdag overhovedet! Du skal dog være klar på, at nogle af vennerne kan komme til at aflyse jeres aftaler.Ugens råd: Hold humøret højt!