Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 24)

Af Redaktionen 8. juni 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.
Hvad siger stjernerne om din uge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende? Du får svaret i galleriet med stjernetegn. Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskoper:

Ugenshoroskop(uge24)

Du får megameget opbakning og støtte af dem, som betyder noget for dig. Hjælpen kommer især fra din kæreste eller BFF, som ENDELIG forstår dig. Midt på ugen vil nogen i din familie eller i skolen dog irritere dig.Ugens råd: Fokusér på det gode i dit liv.
Det går virkelig godt for dig for tiden, og det projekt, du arbejder på, vil helt sikkert gå megagodt. Husk at få set din familie og veninder, selvom du gerne vil arbejde på dit projekt. Hvis ikke du gør det, vil de nok være utilfredse.Ugens råd: Nyd din succes!
Det er en god idé, hvis du kan gøre noget godt for dig selv i denne uge. Du har haft virkelig travlt med skole, veninder og fritidsaktiviteter på det seneste, så du trænger til at slappe af. Måske sker der også noget nyt og spændende i skolen.Ugens råd: Forkæl dig selv.
Du har en lille uenighed med en bestemt person i denne uge. Der sker noget omkring torsdag, som gør, at det bliver svært at finde en løsning. Men du må prøve dit bedste for at få det til at lykkes. Den person, du er uvenner med, er virkelig stædig.Ugens råd: Hold ud!
Du har ikke så mange kræfter for tiden, og det mærker du især i denne uge, hvor du går rundt og er meget træt. Det kan være svært, når der er meget, man gerne vil nå. Der kommer nogle udfordringer, som bliver svære at finde en løsning på – og du er faktisk tæt på at give op. Men tænk dig lige om en ekstra gang. Måske er løsningen tættere på, end du tror.Ugens råd: Sov en ekstra gang, før du tager beslutningen.
Du er særlig heldig i denne uge. Især når du tør spørge om hjælp fra alle dem, du kender. Du bliver dog lidt uvenner med en fra klassen midt på ugen. Og det kan være svært at finde ud af, hvordan det skal blive godt igen. Men måske skal du se, om du kan være lidt mindre stædig – og mødes på midten?Ugens råd: Ræk ud!
Først på ugen kommer du til at opleve stor succes med noget, som du har arbejdet på i skolen. Og det gør, at du går rundt og er virkelig glad. Du mister dog det gode humør i løbet af ugen, fordi der er nogle personer, som ikke vil det samme, som du vil.Ugens råd: Tænk positivt!
Dit humør svinger lidt for tiden. Men til gengæld går det virkelig godt med alle dine kreative projekter, som du arbejder på for tiden. Tirsdag kan der opstå misforståelser i skolen.Ugens råd: Tag den med ro!
Efter en hektisk uge er der faldet lidt mere ro over din hverdag. Du elsker, at du selv kan bestemme, hvordan du bruger din tid. Du behøver ikke tage hensyn til så mange andre, og dit forhold (hvis du har en kæreste) fungerer også rigtig godt for tiden. Det eneste der er lidt nederen er din økonomi.Ugens råd: Vær ikke bange for at spørge om hjælp.
Flere personer vil være kritiske over for det, du laver, så du skal være ekstra tålmodig i denne uge. Hele tiden skal du forsvare det, du har gang i. Og det kan altså godt være lidt trættende. En af dem, du elsker allermest vil også sige noget til dig, som rammer dig.Ugens råd: Lad være med at blive uvenner med alt for mange.
Familien betyder meget for dig lige nu. Og hvis alt ikke er, som det plejer, kan du nemt blive drænet for energi. Heldigvis får du stor opbakning fra din kæreste eller dine veninder, som altid er der for dig. Du skal bare selv indse, hvor heldig du er.Ugens råd: Læg mærke til de gode ting i dit liv.
Du har god tid i øjeblikket, derfor er det oplagt at bruge den på at gøre noget godt for dig selv. Lad være med at fortælle andre om dine planer – de bliver bare misundelige over alt det fede, du har planlagt for dig selv. Du har det godt med dine veninder for tiden.Ugens råd: Gå all in!

Læs mere om

MestLæste