Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 23)

Af Redaktionen 1. juni 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu er denne uges horoskoper klar til at fortælle dig, hvad du kan forvente i ugens løb. Læs dit horoskop her!

Denne uges horoskoper fortæller blandt andet om uenigheder, drømme og tanker.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge232020

Ugens horoskop
Selv om du måske normalt går efter din mavefornemmelse, så kan det i denne uge være en god idé at undersøge tingene nærmere, inden du beslutter dig for noget. Du kan for eksempel spørge en person til råds eller tjekke op på fakta på internettet. Du tænker meget over en masse ting i øjeblikket – måske også på om der er noget, du kunne have gjort anderledes i en bestemt situation. I så fald er det vigtigt at huske på, at du helt sikkert stadig har lært noget af den måde, du håndterede det på. Fredag er du meget optimistisk, og det gør både dig selv og dem omkring dig i godt humør.Ugens råd: Hvis du er positiv, smitter det af på dit humør.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket holder du dig måske lidt for dig selv, men selv om du gør, så kan du nok ikke undgå at blive indblandet i en diskussion. Det kan for eksempel være en diskussion med en af dine veninder, dine forældre eller din kæreste, hvis du har en. Du taler ud fra din mavefornemmelse og dine følelser, men personen du diskuterer med kigger måske mere på, hvad der er mest logisk. Selv om det kan være irriterende og frustrerende, så gør dit bedste for at acceptere, at I har to forskellige meninger. Det betyder jo ikke, at I slet ikke har noget tilfælles. Ugens råd: Vær åben og lyttende.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du skal nok ikke regne med at have det store overblik i denne uge, men det behøver ikke være en dårlig ting, så længe du er forberedt på det. I øjeblikket bliver du nemt påvirket af andres meninger og derfor kan du godt have svært ved at finde ud af, hvad det er, DU gerne vil. Det kan for eksempel være at du skal beslutte noget, som du er i tvivl om, men som en af dine veninder eller måske din kæreste (eller dit crush) har en stærk mening om – og det kan gøre dig endnu mere i tvivl. Hvis du gerne vil lære et nyt sprog, så er det måske nu, du skal kaste dig ud i det – du kan for eksempel downloade en app til formålet.Ugens råd: Lav en plan for ugen, hvis du vil have bedre overblik.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du bruger meget tid med dine allertætteste i denne uge, det kan for eksempel være dine tætteste veninder, din familie eller lignende. Det har du det bedst med lige i øjeblikket. Du er dog stadig meget nysgerrig - det kan være på andre mennesker (måske dit crush?!), på en ny interesse du har fået øjnene op for eller måske et land, du gerne vil besøge på et tidspunkt. Heldigvis, så kommer din telefon dig til undsætning, der kan du nemlig både stalke dit crush, dykke ned i dine interesser eller drømme dig væk på en eksotisk ferie. Ugens råd: Det er godt at være nysgerrig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har ikke rigtigt lyst til at være den, der går forrest og tager styringen lige nu. Men du vil alligevel gerne have indflydelse på, hvordan tingene skal foregå. Det kan for eksempel være, hvis I skal lave en gruppeopgave i skolen. Hvis du skulle blive indblandet i en diskussion eller et skænderi i løbet af ugen, så overvej, om det overhovedet er det værd at tage kampen. Det kan nemlig godt påvirke dit humør negativt og give dig mindre overskud, så derfor kan det være bedre at bruge energien på noget andet.Ugens råd: Brug din energi på ting, der gør dig i godt humør.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I skolen er du den, der tager styringen i øjeblikket. Du er altid velforberedt, har styr på tingene og du er god til at forklare andre, hvad du mener. Hvis der er nogen, der blander sig lidt for meget i dit liv og dine personlige ting, og du synes, at det ubehageligt, så skal du selvfølgelig sige fra og sige, hvad du mener. Du skal bare huske på at gøre det på en ordentlig måde, så du ikke får sagt noget, der kan gøre andre kede af det.Ugens råd: Sig din mening på en pæn måde.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er uenig med din veninde eller måske din kæreste, så kan det godt være, at du skal være forberedt på en mindre diskussion. I så fald er det vigtigt, at du accepterer, at det er okay at have forskellige meninger – og at forskellige personer, tackler oplevelser på forskellige måder. I skolen er det vigtigt, at du koncentrerer dig så meget som muligt i denne uge – der er nemlig vigtigt, at du får fat i de rigtige informationer!Ugens råd: Man skal ikke være enig om alt med alle.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du overvejer at sælge ud af din garderobe eller nogle af dine ting på værelset, så er det bare om at komme i gang. Du skal dog være forberedt på, at det godt kan kræve lidt mere tid og energi end man måske skulle tro. Lige for tiden vil du helt vildt gerne opleve noget nyt, men det er måske ikke det rigtige tidspunkt. Måske kan du i stedet planlægge noget, som ligger længere ude i fremtiden? Det betyder ikke, at du ikke skal lave planer i denne uge, men det bliver måske bare ikke lige præcis det, som du egentlig gik og drømte om.Ugens råd: Lav en liste med de ting, du gerne vil nå i løbet af sommeren.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er det en god idé at tage et skridt ad gangen. Hvis ikke du gør det, kan du nemlig risikere at få blandet en masse ting sammen – og så bliver det hele mere uoverskueligt end det ellers er. Du har masser af gå-på-mod og vilje i øjeblikket, så måske er det nu, du skal gå efter dine drømme. Det kan også være, du finder ud af, at det du drømte om, slet ikke er noget for dig alligevel? Men så bliver du i det mindste klogere på dig selv!Ugens råd: Brug din vilje og power!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge bruger du meget tid på din familie og eventuelt din kæreste, hvis du har en. Du kan godt lide at være sammen med de personer, hvor du bare kan være helt dig selv og ikke skal tænke over så mange ting. Du har virkelig mange gode idéer for tiden, så hvis du skal finde på noget kreativt i skolen, så bliver det intet problem for dig – og du hjælper også gerne dine klassekammerater, hvis de har brug for det.Ugens råd: Brug tid med dine nærmeste.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Har du for mange til at se til lige for tiden? Så kan det være en god idé at vælge et par dage i denne uge, hvor du ikke laver nogen planer og i stedet bruger tid på at slappe af. Selv om du gør det, så er det ikke sikkert, at du får lov til at være i fred. Det kan for eksempel være, at dine søskende helt vildt gerne vil lave noget sammen med dig, eller at din veninde vildt gerne vil hænge ud. Hvis du har overskud til at lave noget, så er det jo bare fedt, men ellers er det okay at sige, at man ikke kan.Ugens råd: Lav kun de ting, du kan overskue.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du godt kunne tænke dig at lære noget nyt, så er det bare om at komme i gang. Måske kan du finde en guide på YouTube, der kan skubbe dig i gang? I øjeblikket tænker du rigtig meget – det kan både handle om små og store ting. Uanset hvad det er, du tænker meget på, så kan det være en god idé at dele det med en, du stoler på. Hvis du har en ven eller veninde, som du ikke har snakket med i lang tid, så er det måske på tide at du kontakter ham eller hende?Ugens råd: Kontakt en gammel ven eller veninde.
Foto: Shutterstock

MestLæste