Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 23)

Af Redaktionen 3. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er endelig klar, og de fortæller om alt fra nye interesser og drømme til Instagram. Læs dit horoskop lige her!

Det er mandag, og derfor er det blevet tid til ugens horoskoper! De fortæller, hvad du kan forvente af denne her uge, og så får du selvfølgelig også ugens gode råd! Find dit horoskop i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver i følge stjernerne!

Horoskoperuge232019

Ugens horoskop
Du har stadig en del fokus på din familie og dit værelse i denne uge. Det kan godt være, at der sker en masse ting omkring dig lige for tiden, og derfor har du måske lidt sværere ved at være tilstede mentalt. Til gengæld er du virkelig god til at få styr på tingene igen og tackle det på din helt egen måde, så det fungerer for dig. Du fokuserer stadig meget på skolen, og det kan godt være lidt frustrerende for dine veninder og din kæreste eller flirt – måske du skal arrangere noget hyggeligt for dem, så de ved, at du ikke har glemt dem?Ugens råd: Husk at bruge tid med dine veninder.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du er fyldt med gode idéer i denne uge, og måske får du lyst til at invitere dine veninder over, så I kan lave en masse hyggelige ting sammen eller få klaret lektierne? Det ville i hvert fald være godt, hvis du bruger noget tid på dine veninder i løbet af ugen, for måske er der en af dem, der har brug for lidt ekstra venindekærlighed og opmærksomhed. Det er ikke sikkert, at du behøver at give gode råd i den forbindelse, måske er det nok, at du lytter og er tilstede.Ugens råd: Hyg dig med dine veninder!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du går og er i tvivl om noget, er det vigtigt, at du ikke beslutter dig, før du har overvejet tingene grundigt. Måske kan du ikke beslutte dig for, hvad du skal lave i sommerferien, eller måske overvejer du, om du alligevel gerne vil nå at søge om plads på en efterskole – det kan være alt muligt! Det kan godt være, at det først er sidst på ugen, at du finder ud af, hvad du gerne vil. Det kan være en god idé at samle tankerne i løbet af ugen – måske du skal prøve yoga eller høre noget stille musik og skrive tankerne ned?Ugens råd: Få styr på dine tanker – så kan du bedre træffe beslutninger!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har gået og tænkt på at skille dig mere ud på Instagram eller gøre mere opmærksom på dig selv i skolen, så er det ikke det allerbedste tidspunkt lige nu. For måske ved du ikke helt, hvad det egentlig er, du gerne vil vise og sige? Det skal du finde ud af, inden du kaster dig ud i noget – måske dine veninder kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad dine stærke og svage sider er? Så kan det være, at du bliver mere klar over hvilke sider af dig selv, du gerne vil vise frem!Ugens råd: Find ud af, hvad du gerne vil vise andre om dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket interesserer du dig meget for nogle lidt særlige ting. Det kan måske være et spændende emne, I har haft i historie i skolen eller noget, som du har læst om på nettet? Du får i hvert fald lyst til at vide endnu mere om emnet - måske en sjov udflugt kan hjælpe dig på vej? Dine følelser fylder rimelig meget i denne uge, og derfor er det en god idé, hvis du prøver at holde humøret oppe. Det betyder nemlig meget for dine veninder, at du er glad!Ugens råd: Prøv at være så positiv som muligt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Allerede fra starten af ugen fokuserer du meget på din kæreste eller dit crush. Det kan godt være, at I ikke er helt enige om alting, og derfor er det en god idé at bruge lidt tid på at finde ud af, hvordan I kan mødes på midten. I ser nemlig ikke altid helt ens på tingene, og du kan godt have lidt svært ved at lade andre sige deres mening. Men hvis du prøver at lytte, kan det være, at du måske ender med selv at skifte mening?Ugens råd: Husk også at høre hvad andre siger!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der sker, eller måske skal der ske, nogle ændringer omkring dig, som du fokuserer en del på lige nu. Måske er det fordi, I skal starte i nye klasser efter sommerferien, eller at du skal på efterskole? Det er helt okay at bruge tid på at tænke over det – og måske gør det dig endda lidt utålmodig, fordi du bare virkelig gerne vil kaste dig ud i noget nyt lige nu! Hvis du har tænkt på at begynde at dyrke motion, så er det et rigtig godt tidspunkt at komme i gang.Ugens råd: Inviter din veninde på en hyggelig gåtur!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I sidste uge, var det måske mest dine tanker og din mavefornemmelse, som styrede dig. I den her uge kan du mærke en stor forskel: Det er nemlig dine følelser, som du lader dig styre af. Derfor kan det også være, at du bliver lidt mere følsom og personlig, hvis I for eksempel diskuterer i skolen eller i venindegruppen. Sidst på ugen får du en rigtig god idé og hold fast i den – for selv om den måske er lidt anderledes, kan den komme til at være rigtig nyttig for dig!Ugens råd: Prøv dine gode idéer af!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er måske nogle ting, som du lige skal have på plads i denne uge. Det kan være lektier, dit værelse eller noget helt tredje! I starten af ugen kan det være, at du møder en af dine barndomsvenner eller barndomsveninder, eller at du kommer til at tænke på ham/hende – og så kan det godt være, at jeres minder sammen dukker op. Nu og i den kommende tid kan det godt være, at du tænker en del på penge… Måske fordi du går og drømmer om noget helt bestemt?Ugens råd: Få styr på de kedelige ting, så du kan lave noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du ikke allerede har lavet en værelses-makeover for nylig, så er der stor chance for, at du gerne vil i gang snart! Lige nu er et megagodt tidspunkt at komme i gang og få gode idéer til, hvordan dit værelse skal se ud. Det kan også være, at du skal have et helt nyt værelse, og du skal starte helt fra bunden med at indrette det! Uanset hvad kan det være, at du skal slå dig sammen med en veninde, så I kan hjælpe hinanden med at indrette hinandens værelser, så de bliver endnu mere hyggelige!Ugens råd: Lav en liste over de ting, du gerne vil lave om!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det er ikke sikkert, at du lige får ryddet op på værelset i denne uge, men til gengæld får du snakket virkelig meget med dine veninder – især i starten af ugen. Hvis du er ved at spare penge op til noget, som du har ønsket dig længe, er der stor chance for, at du er lige ved at være have nok. Måske du lige skal lave en optælling, og se, om du endelig har fået råd til den taske, computer eller hvad du nu har gået og drømt om!Ugens råd: Det er okay at være lidt doven!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du ikke allerede har nogle traditioner i forbindelse med Pinsen, så er det oplagt at få startet en hyggelig én! Det kan også være, at din familie selv foreslår, at I skal lave noget sammen – og så får du lyst til at gøre lidt ekstra ud af det. Det kan være alt fra en hyggelig middag til en teaterforestilling eller noget helt tredje. I løbet af weekenden kan det godt være, at dit humør skifter lidt. Dine tanker kører afsted – og det gør SMS’erne også. Måske er det fordi, du skriver med dit crush? Ugens råd: Gør lidt ekstra ud af din weekend!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om