Horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 23)

Af Redaktionen 4. juni 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der mon gode nyheder i denne uge, eller skal du have et godt råd med på vejen, så du får den bedste uge? Ugens horoskop er klar til dig her.

Er denne uge DIN uge? Eller er der nogle, der ikke fortæller dig hele sandheden i løbet af ugen? Læs ugens horoskop, og få gode råd til at skabe den bedste uge for dig selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs dit horoskop her:

Horoskoper(uge23)2018

Det går vildt godt lige nu, og du nyder det! Men du må også bruge tid og kræfter på noget i din familie eller noget i jeres hjem. Du er nødt til at være realistisk og sørge for at tjekke alle oplysninger igennem flere gange. Du kan nemlig komme til at lave aftaler, hvor det, du er blevet lovet, ikke holder.Ugens råd: Vær kritisk over for, hvad folk lover dig.
Foto: Shutterstock
De udfordringer, du får i denne uge, handler mest om nogen, du arbejder sammen med. Det er en god idé, hvis I i gruppen taler åbent og ærligt om tingene, så der ikke er misforståelser eller noget, der ikke bliver sagt. Lige nu har du svært ved at gennemskue, hvad der kommer til at ske i gruppen.Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
Foto: Shutterstock
Du har rigtig mange tanker i hovedet lige nu, og det er en god idé at bruge lidt tid på dig selv, så du får mere ro i hovedet. Hvis du får gode idéer i løbet af ugen, er det en god idé at skrive dem ned, så du kan huske dem og bagefter se på, om de kan blive til noget. Men vær opmærksom på, at du kan få noget at vide, som ikke passer.Ugens råd: Vær ekstra kritisk, når folk fortæller dig noget.
Foto: Shutterstock
Du arbejder sammen med en eller flere lige nu, og du ved ikke helt, om det kan fortsætte på samme måde som nu. Lige nu er det bare vigtigt, at du finder ud af, hvor meget eller hvor lidt I skal arbejde sammen fremover. Men det er svært for dig at beslutte dig for, hvad der skal ske, for du ved ikke nok endnu til at tage en god beslutning om jeres samarbejde.Ugens råd: Vær tålmodig, og tag en beslutning i næste uge.
Foto: Shutterstock
Du vil vildt gerne lave om på dit værelse lige nu, og det bruger du ret meget tid på. Du er generelt meget interesseret i indretning, og du går efter noget helt særligt, moderne og kunstnerisk. Men med dine planer kan det være nødvendigt at inddrage dine forældre, for det er ikke sikkert, at stikkontakterne sidder de rigtige steder på værelset lige nu i forhold til, hvordan du vil indrette dig. Du har dog en masse skoleting eller et fritidsjob, som kalder på dig, men du vil meget hellere indrette!Ugens råd: Slip din kreative side løs.
Foto: Shutterstock
Du kan godt lide at fordybe dig lige nu, og du har brug for mere ro, end du er vant til. Heldigvis er du lige nu i de bedste omgivelser i forhold til at få fred og ro. Måske er det en god idé at prøve at gå til yoga eller prøve at meditere.Ugens råd: Søg væk fra byen og ud mod landet, når du kan.
Foto: Shutterstock
Lige nu er der meget fokus på dit helbred, og hvordan du har det. Hvis du føler dig meget overanstrengt for tiden, er der en god grund til det! Du har nemlig rigtig meget at se til lige nu, og det er ikke alt, du har gang i, som du ved, hvordan du skal løse. Det bedste, du kan gøre lige nu, er at tage en opgave ad gangen og gøre den færdig, før du begynder på den næste.Ugens råd: Husk at passe på dig selv.
Foto: Shutterstock
Du har vildt travlt lige nu, og du har vildt meget at se til især om onsdagen. Du har både travlt og svært ved at finde ud af tingene. Det bedste, du kan gøre, er at undersøge tingene grundigt og virkelig dykke ned i et emne, så du er sikker på, at du har de rigtige informationer.Ugens råd: Tjek alt igennem en ekstra gang.
Foto: Shutterstock
Du har svært ved at se ting fra andres synsvinkel lige nu, og det kan blive svært for dig midt på ugen, fordi andre har holdninger og meninger, som kan provokere dig. Det kræver, at du er meget rummelig og accepterer det, du får at vide. Men hvis du lytter, kan det være, du ændrer på noget hos dig selv, du før har været meget stædig omkring.Ugens råd: Lyt til andre, og tænk, før du taler.
Foto: Shutterstock
Dit humør svinger vildt meget lige nu, men onsdag og søndag vil være nogle rigtig gode dage, hvor du finder ro og har det godt med dig selv. Om fredag bliver du lidt bekymret, for der er noget, der har med dine mindre søskende at gøre, der nager dig. Du er nødt til enten at ændre på noget, afslutte noget eller begynde på noget, selv om det kan være svært.Ugens råd: Husk at være positiv.
Foto: Shutterstock
Du har mange idéer, og du har især mange idéer til, hvad dine venner og andre end dig selv skal gøre. Hvis du har nogle tanker, du tumler med, eller nogle spørgsmål, du vil have svar på, er det i denne uge, du kan blive klogere og måske se dine udfordringer i et nyt lys. Du er ikke i vildt godt humør lige nu, og du kan godt komme til at vrisse af dine venner og din familie.Ugens råd: Tænk over, hvordan du opfører dig over for dine nærmeste.
Foto: Shutterstock
Du har travlt næsten alle de steder, du bruger din tid lige nu, og du har især travlt i skolen. Men der sker også noget der, hvor du bor, eller i din familie, som du også er nødt til at bruge tid på. Derforer det lidt svært for dig lige nu både at prioritere skolen og familien. Nogle gange føler du, at det er enten eller.Ugens råd: Lyt til dig selv, og pas på dig selv.
Foto: Shutterstock