Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 23)

Af Redaktionen 2. juni 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.
Hvad siger stjernerne om din uge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende? Du får svaret i galleriet med stjernetegn. Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskoper:

Ugenshoroskop(uge23)

Hvis du synes, det er lidt træls i skolen for tiden, så er det nu, du kan gøre noget ved det. Det kan være, du har problemer med at følge med, eller at dine klassekammerater ikke er søde ved dig. Der sker ikke det store derhjemme, men måske sker der noget spændende sidst på ugen.Ugens råd: Hold ud!
Du bruger ret lang tid på dine lektier. Mere end normalt. Men det kan du faktisk godt klare, for du er supergod til det. Det gælder om at holde fokus, for du har gang i ret mange ting for tiden.Ugens råd: Husk at holde pauser.
Du skal få styr på tankerne i denne uge. Sidste uge var nemlig virkelig hektisk og kaotisk. Derfor er det bedst, hvis du tager dig lidt alenetid, så du kan få ro og finde ud af, hvad du har brug for. Du står hele tiden foran to muligheder, hvilket godt kan være frustrerende, men måske kan du vælge begge dele? Ugens råd: Tag den med ro.
Du klarer det ret godt i skolen for tiden – ingen stress! Derfor kan du sagtens tage dig tid til at se veninderne endnu mere. Du laver noget næsten hele tiden, hvilket du elsker. Hvis du er single, så er passer det godt med en date i slutningen af ugen. Vil du arrangere en date med kæresten, vil I få en dejlig dag, hvis I tager ud i naturen.Ugens råd: Vær stolt af dig selv.
Det er ikke sikkert, du har det helt vildt godt med de ting, der sker lige nu. Men du må forsøge at få det bedste ud af det. Din kæreste eller veninde vil støtte dig og du kan regne med ham/hende. Nyd, at du har så gode mennesker omkring dig til at hjælpe dig.Ugens råd: Hav tålmodighed!
Det har været en svær tid, men fra nu af kan det kun gå fremad. Hvis du prøver at tænke positivt, vil du helt sikkert kunne mærke, at du kan slappe mere af og at det i virkeligheden går helt okay. Du får vildt lyst til at rejse sidst på ugen. Måske kan du lokke dine forældre med på tur?Ugens råd: Brug tid med familien.
Du tænker meget over, hvordan din krop har det for tiden. Hvis du har nogle skader fra sport eller andet, så er det nu, du skal gøre noget ved dem. Du har brug for, at din krop fungerer.Ugens råd: Tag den med ro.
Du elsker at være i fokus. Alle vil være sammen med dig. Men der er også en anden populær person i din omgangskreds. I kan sagtens deles om opmærksomheden lige nu, men det kan være, det blive irriterende for dig på et andet tidspunkt. Din ekskæreste er kommet videre, så nu kan I begge lægge forholdet bag jer.Ugens råd: Vær sammen med veninderne.
Du bliver mere og mere glad som uden skrider frem og du bliver også mere frisk, så du kan lave sjove ting. Din selvtillid vokser også - du har det megagodt med dig selv. Det er også en god uge for kærligheden. Hvis du har en kæreste får I det hyggeligt. Hvis du er single, kan det være dit crush skriver.Ugens råd: Nyd det!
Du har mange planer for den kommende tid, og lige nu har du chancen for at gøre noget ved det, så du kan gøre dine drømme til virkelighed. Er du single, og vil du gerne have en kæreste, så er det nu, du finder ud af, hvordan du kan komme til at få en. Hvor skal du møde ham? Hvordan skal du score ham?Ugens råd: Spring ud i det.
Du er lidt træt efter sidste uge, som var virkelig hård. Derfor må du lige tage en slapper og være okay med, at du ikke kan ligeså meget nu, som du plejer. Du skal lige vænne dig til, at der nu er mere ro på. Måske får du en besked fra dit crush i slutningen af ugen.Ugens råd: Pust ud!
Efter en travl periode går du nu ind i en uge, hvor der er lidt mere ro på. Du skal heldigvis ikke tilpasse dig efter, hvad andre vil. Så du kan bedre fokusere på, hvad du selv vil. Yay! Hvis du gerne vil have et fritidsjob eller noget i den stil, så er det et godt tidspunkt at søge nu.Ugens råd: Vær god ved dig selv.

Læs mere om

MestLæste