Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 22)

Af Redaktionen 25. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For særligt et af stjernetegnene er der godt nyt på kærlighedsfronten ... Læs dit horoskop lige her!

Hemmelige flirts, god energi og problemer med tålmodigheden, det er noget af det, som denne uges horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge222020

Ugens horoskop
Du har mere energi og overskud lige nu end du længe har haft. Men alligevel kan det være en god idé at spare lidt på energien, for du kan godt løbe tør for interessen eller viljen til at gøre de ting, du skal. Hvis du mister gejsten, så brug din mavefornemmelse, for på den måde kan det være, at du kan finde en anden måde at gøre tingene på, som du synes er sjovere. I ugens første dage sker der noget, som kommer til at gøre din uge meget bedre, og som får dit humør helt i top!Ugens råd: Brug dit overskud fornuftigt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Din uge starter måske ret anderledes end du ellers havde forventet. Men hvis du er positiv, så kan det faktisk vise sig at være en god ting. Lige for tiden er du meget rolig og du kan godt lide at bruge tid på at hygge dig – måske med en god bog eller en god serie. Til gengæld så bliver du ret irriteret, hvis nogen forstyrrer dig imens … Du er mere følsom end du plejer, så derfor kan der være ting, der påvirker dig, som du ikke er vant til.Ugens råd: Det er okay at vise sine følelser.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Denne uge står i dine interessers tegn. Om det er så musik, sport eller noget helt tredje, du interesserer dig for, så får du masser af tid til at dyrke lige præcis det, som du er vild med. Måske får du endda også mulighed for at lære noget nyt eller prøve noget nyt, der har med din hobby at gøre? Hvis du hører rygter i skolen, så husk, at det ikke nødvendigvis er lig med sandheden …Ugens råd: Brug din sunde fornuft!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du går højst sandsynligt en travl uge i møde, men det har du det faktisk helt fint med. For så kan du nemlig få nogle af dine tanker og bekymringer lidt på afstand. Hvis der er en særlig person, som du er lidt bekymret for, så kan det være en hjælp at snakke med nogen om det, så du ikke skal gå med dine bekymringer alene. I weekenden har du ikke lige så meget energi, som du måske gerne ville have, men så kan du jo bruge tid på at slappe af!Ugens råd: Hvis du har brug for det, så del dine tanker med en person, du føler dig tryg ved.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan måske mærke, at du har mange tanker i hovedet for tiden, som du ikke rigtigt ved, hvordan du skal få ud af hovedet igen. Måske kan det være en hjælp at lave noget, hvor du slapper helt af som for eksempel meditationsøvelser eller at læse en hyggelig bog? Hvis du har brug for at snakke med dine veninder eller forældre om noget af det, du går og tænker på, så husk, at de altid gerne vil hjælpe dig og give dig deres bedste råd.Ugens råd: Brug tid på at komme helt ned i gear!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du føler endelig, at der er lys forude og måske er der endda en hyggelig begivenhed, som du kan se frem til?! Det kan godt være, at det ikke lige er i denne uge, men så har du noget at glæde dig til og det kan gøre dit humør meget bedre! Som ugen går, får du mere energi og du er god til at få klaret de måske lidt sure pligter med et smil på læben. Hvis du føler, at du er lidt bagud i skolen, så spørg dine veninder, om de har lyst til at hjælpe dig med at indhente det.Ugens råd: Find noget, som du kan glæde dig til.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har en hemmelig flirt, som du ikke vil have at andre skal kende til lige nu, så er det en god idé at være lidt forsigtig i denne uge. Der er nemlig chance for, at andre finder ud af det … Men hvis det alligevel skulle slippe ud, så kan det faktisk vise sig at være en god ting. Det kører nemlig ret godt for dig på kærlighedsfronten i øjeblikket! Hvis du ikke har en flirt, så er det måske nu, du skal kigge efter en. Måske der faktisk allerede er en person tæt på dig, som kunne være et godt match?Ugens råd: Hold dine øjne åbne – kærligheden lurer lige om hjørnet!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har problemer eller udfordringer med noget i øjeblikket, så kan det være, at du faktisk kan løse eller tackle det ved at bruge dine egne erfaringer. Hvis du ikke selv kan løse det, så er det en god idé at spørge om hjælp. Både din familie og dine veninder står helt sikkert klar med gode råd, hvis du har brug for det. Du kan godt være lidt utålmodig i øjeblikket, så hvis tingene ikke går i dit tempo, mister du hurtigt interessen, og din opmærksomhed ender et helt andet sted.Ugens råd: Hold fast i tålmodigheden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du synes, at tingene går lidt langsomt for tiden, så må du alligevel prøve at acceptere det. Til gengæld så får du mere tid til at gøre dig umage eller gå i dybden med de ting, som du godt kan lide at lave. I starten af ugen sker der noget sjovt og pludseligt, som kommer til at give din hverdag et friskt pust! Hvis du har et crush, så sker der måske noget på kærlighedsfronten i løbet af ugen, som du slet ikke havde regnet med …Ugens råd: Se tingene fra den lyse side.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har mest energi i begyndelsen af ugen, så hvis der er mange ting, du skal have ordnet, kan det være en god idé at gøre det inden torsdag. Det kan for eksempel være, at lektierne har hobet sig op, at dit værelse trænger til en oprydning eller lignende. I løbet af fredagen skifter dit humør en smule og du har nemt ved at blive påvirket af andres humør. Derfor kan det være en god hjælp, at huske dig selv på at tænke positive tanker, som kan få dig i bedre humør.Ugens råd: Brug weekenden på at lave noget hyggeligt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket er du ikke den bedste til at tage beslutninger og det kan både dine veninder og din familie godt mærke. De vil alle gerne hjælpe dig og komme med deres meninger, men det gør dig faktisk kun mere i tvivl om, hvad du skal. Derfor kan det være en god idé måske at sætte det hele lidt på pause og se tiden an. Du skal nemlig helst føle, at det er den rigtige beslutning for dig!Ugens råd: Vær tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har haft lavet om på værelset inden for de sidste par måneder, så kan det godt være, at du alligevel ikke er blevet helt tilfreds med resultatet. Til gengæld så er du måske blevet klogere på, hvordan dit drømmeværelse så skal se ud. I løbet af ugen sker der noget derhjemme, som får dig i rigtig godt humør. Det kan for eksempel være, at der dukker en sjov historie op fra din barndom, som du ikke kan stoppe med at grine af?!Ugens råd: Planlæg noget hyggeligt, du kan lave med din familie eller dine veninder.
Foto: Shutterstock