Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 22)

Af Selina Sander Jensen 27. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skoletræt, opmærksomhedskrævende eller tid til en sød forårsflirt? Det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om! Læs dit lige her.

Yaaas, så er ugens horoskoper klar! Mon dit stjernetegn fortæller, at du skal slappe mere af, finde en forårsflirt eller shoppe nyt lækkert sommertøj?

Find dit horoskop i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge222019

Du fokuserer meget på din familie, på skolen og på, hvordan der ser ud på dit værelse for tiden. Måske fordi du gerne vil gøre dine forældre glade, klare dig godt i skolen og stadig komme hjem til et lækkert værelse! I denne uge skal der dog lidt mere til for at du kan få alt det, du gerne vil have til at lykkes. Derfor skal du måske bruge lidt ekstra energi på at klare dig gennem ugen. Men heldigvis har du styr på hele, når det bliver weekend – og så kan du måske bruge noget tid på at hygge dig sammen med dine veninder!Ugens råd: Nyd at du kan slappe af i weekenden!
Foto: Shutterstock
Åh åh! Der kan altså godt opstå nogle misforståelser mellem dig og dine veninder eller nogle af dine klassekammerater i den her uge! Især midt på ugen skal du måske lige være helt sikker på, at du har forstået tingene rigtigt – og så er det altså bedre at spørge en gang for meget end en gang for lidt! Op til weekenden har du fokus på din familie, men I kan måske godt blive lidt uenige … Måske fordi dine søskende vil bestemme det hele?Ugens råd: Vær klar og tydelig – så er du i hvert fald sikker på, at du ikke bliver misforstået!
Foto: Shutterstock
Du har nemmere ved at blive irriteret, end du plejer – og der skal ikke så meget til for at gøre dig sur. Det kan godt være liiidt svært at håndtere for både dine veninder, din kæreste eller dem, du arbejder sammen med i skolen, og derfor er det en god idé, hvis du er lidt opmærksom på det, så du ikke får sagt noget, som du i virkeligheden ikke mener … Måske du kan prøve at tage ugen lidt med ro og ikke lave for mange aftaler?Ugens råd: Fortæl dine veninder, hvordan du har det!
Foto: Shutterstock
Du har en del ting, som du skal have ordnet i løbet af ugen. Måske har du både lektier, aftaler og oprydning på værelset at se til? Du kan gøre det nemmere for dig selv fremover ved at få sorteret godt ud på dit værelse. Måske garderoben trænger til at blive ryddet op? Det er også en god idé at få kigget din computer og/eller telefon igennem, hvis de er ved at løbe tør for plads! I denne uge kan dine sms’er godt drille lidt. Så husk lige at tjekke efter, om du rent faktisk får sendt en besked om dit crush til din veninde og ikke til dit crush!Ugens råd: Få klaret de mindre sjove ting, så bliver resten af ugen meget sjovere!
Foto: Shutterstock
I denne uge har du brug for lidt mere opmærksomhed – især vil du gerne have mere opmærksomhed fra din kæreste eller dit crush. Men han eller hun kan jo ikke læse dine tanker, så du bliver nok nødt til selv at fortælle, hvordan du har det, hvad du har brug for, eller hvad det nu kunne være! Når du først får opmærksomheden, bliver du meget mere positiv, og så bliver det også nemmere at komme igennem ugen både for dig, men også for dem tæt på dig!Ugens råd: Fang dit crushs’ opmærksomhed – så kan det være det bliver gengældt!
Foto: Shutterstock
Du og dine veninder kan godt blive lidt uvenner i løbet af ugen, men det skal nok gå over igen. Fra starten af ugen kan det også være, at nogle af dine klassekammerater, din kæreste eller dit crush måske ikke er helt enige med dig. Især midt på ugen kan det godt være, at du ender i en diskussion i skolen, men det gør faktisk ikke noget – for så får du nemlig sagt, hvad du mener, og hvordan du har det med tingene, og det gør dig megalettet!Ugens råd: Sig din mening!
Foto: Shutterstock
Det er forår – og derfor er det oplagt for dig at finde dig en sød forårsflirt. Og denne uge er virkelig god til det! Især midt på ugen har du virkelig gode muligheder for at finde dig en sød dreng eller pige, som du kan flirte lidt med. Hvis du gerne vil finde en, som er fornuftig, nede på jorden og som er virkelig er positiv og glad, så får du nok chancen for møde lige præcis den person – og så er det en god idé at springe ud i det - også selv om du måske synes, at det er liiidt svært!Ugens råd: Tag en chance – også med kærligheden!
Foto: Shutterstock
Hvis du går og bekymrer dig om, hvordan det går i skolen, eller hvordan eksaminerne kommer til at gå, så prøv at se, om du også kan tænke på noget andet. Måske en tur i biografen kan hjælpe? Du kan nemlig ikke rigtigt finde hoved og hale i det hele lige for tiden … Men hvis du føler, at der er noget, du ikke har fået at vide i skolen eller mangler information om, så er det bedst, at du siger det, så du kan få svar. Måske det også kan hjælpe på dine bekymringer?Ugens råd: Spørg, hvis du er i tvivl om noget!
Foto: Shutterstock
Lige for tiden er der mange af dine veninder, der rigtig gerne vil hjælpe dig – og måske vil dit crush endda også! Derfor behøver du ikke at gøre så mange ting alene, men du skal huske at fortælle dem, hvad du gerne vil have hjælp til. Der er ret stor chance for, at du kan komme endnu tættere på at nå dine drømme i øjeblikket, og i weekenden finder du måske ud af, at det slet ikke er så urealistisk, som du ellers kunne have troet!Ugens råd: Få styr på dine tanker! Måske skal du skrive dem ned?
Foto: Shutterstock
Det allerbedste for dig i denne uge er at bruge tid med nogle, som du føler dig tryg med, og hvor du virkelig kan være dig selv. Det kan være, at det er dine veninder, din kæreste, dine søskende eller forældre. Uanset hvem det er – så har du det godt, når du er i deres selskab. Der er god stemning, og I kan faktisk nå at lave ret mange ting – så længe I bare hjælpes ad! Hvis du gerne vil give dit værelse en make-over, så er det oplagt at gøre det nu.Ugens råd: Brug tid med dine allernærmeste!
Foto: Shutterstock
Det kører egentlig rimelig godt for dig for tiden, men der er måske noget, du går og bekymrer dig lidt om, eller som irriterer dig? Måske er du blevet lidt skoletræt, eller måske er dine søskende bare vildt irriterende? Du kan også godt synes, at alle dine veninder har det meget nemmere end dig for tiden. Heldigvis, så kommer du ret hurtigt af med dine frustrationer igen – men det kan stadig godt svare sig at være tålmodig i øjeblikket. Måske skal du arrangere en hyggelig venindeaften, så du kan tænke på noget andet?Ugens råd: Hvis du er tålmodig, så går det hele!
Foto: Shutterstock
DU er i fokus i denne uge – og det er et perfekt tidspunkt at forkæle dig selv! Måske skal du ud og shoppe noget nyt sommertøj og spise noget lækker mad med dine veninder? Det kan også være, at du hellere vil gå i køkkenet derhjemme og lave noget mad – eller måske endda dine egne hjemmelavede skønhedsprodukter? Det er kun dig, der ved, hvad du vil synes er mest hyggeligt! Ugens råd: Forkæl dig selv med det, der gør dig glad!
Foto: Shutterstock

Læs mere om

MestLæste