Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 22)

Af Redaktionen 28. maj 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan bliver din uge ifølge stjernerne? Læs med og bliv klogere på, om der er noget, du skal være ekstra opmærksom på.

Er det vigtigt, at du prioriterer tid med veninderne i denne uge? Eller skal der styr på det med lektierne? Det får du svar på i ugens horoskoper.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også:

Vil du gerne forberede dig på det, der kommer til at ske (i følge stjernerne i hvert fald)? Så læs med i galleriet nedenunder, hvor du kan finde dit stjernetegn.

Ugens horoskop (uge 22):

Ugenshoroskop(uge22)2018

Du har en god forståelse for, hvordan tingene hænger sammen, og du ser det hele fra et større perspektiv. Dette er en blanding af din gode mavefornemmelse og din forståelse af, hvad andre har brug for. Det vil gavne dig meget i skolen, men også når du er sammen med dine veninder. Du vil dog føle en indre uro, og det får du bedst løst ved at sætte ord på det, der bekymrer dig.Ugens råd: Du er altid en god til at hjælpe andre, men du må også give andre lov til at hjælpe dig engang i mellem.
Der er en stor udvikling i gang hos dig! Du vil lære nye ting, og se nogle ting i et nyt lys. Det kan både være i skolen, men også derhjemme. Du har en masse tanker og idéer, og dem er du god til at føre ud i livet, hvilket vil føre til begyndelsen på en spændende tid.Ugens råd: Vær ikke bange for at træde ud af dine trygge rammer og prøve nogle nye ting.
Du føler måske, du skal holde dig lidt i baggrunden, og ikke være den, der råber højst. Du har mange følelser, du skal forholde dig til. Det kan både gøre dig lidt usikker, men også glad! Der er nogen, som tænker meget på dig - måske dit crush.Ugens råd: Tag en tur på cyklen eller gå en lang tur i skoven. Det vil give dig god energi.
Du bruger en del energi på at få et samarbejde til at fungere. Det gælder både privat, men også i skolen. Sidst på ugen vil det være tydeligt for dig at se, at dit hårde arbejde vil give pote. Du har spredt din energi over mange opgaver, men du har også udviklet dig personligt. Det er vigtigt, at dine bedste venner og din familie forstår dig og støtter dig i din udvikling, men du bliver nogle gange nødt til at hjælpe dem lidt på vej.Ugens råd: Der er masser af godt humør og feststemning derhjemme, så sørg for at få lavet noget sjovt med din familie.
Der er mest brug for din opmærksomhed derhjemme i denne uge. Her er der uro, og måske er der mange skænderier. Det kræver, at I alle tager en grundig snak om, hvad det egentlig er der foregår. Her må du nok give dig lidt på flere områder, og et af de områder er den personlige frihed. Du skal gøre op med dig selv, om du måske er gået over grænsen, eller om du stiller urimelige krav. Der kommer hurtigt en løsning. Men bare rolig; fredag og lørdag er der en god stemning, og en masse kærlighed i luften.Ugens råd: Sæt dig ned og snak med dine forældre, så I sammen kan finde en løsning på jeres problemer.
Du har god grund til at nyde starten af ugen, for der er en dejlig rolig stemning derhjemme. Hvis du ikke kan slappe af og nyde det, er du ikke helt til stede i dine tanker. Du skal ikke bekymre dig mere end nødvendigt, så husk at du også skal slappe af en gang i mellem. Du har det godt med dine venner og din familie, så det må du ikke lade dine bekymrende tanker lave om på.Ugens råd: Husk at tag en pause fra skolearbejdet og slap af.
Hvis der er en smule dårlig stemning mellem dig og dem du er tættest på, så varer det ikke længe. Du er god til at mærke efter og tale om de ting, der ikke føles rigtige. Det er også den bedste måde at opklare misforståelser. Du vil i ugen få et kærligt kompliment, og det kan være starten på en god snak.Ugens råd: Følg din mavefornemmelse og vær åben.
I starten af ugen gør du dig en masse overvejelser om din skole. Du har nogle nye opgaver, som skal løses, og det kommer til at kræve lidt ekstra opmærksomhed. Fra midten af ugen er du i dit es, og der er ikke noget, du ikke kan klare! Du har mange ideer, og du er god til at føre dem ud i livet.Ugens råd: Udnyt den gode energi i midten af ugen, og begynd et projekt du brænder for.
Der sker en masse forandringer, men heldigvis er du god til at holde hovedet koldt. Der er måske sket noget nyt i skolen eller på dit fritidsarbejde, og det kan være lidt frustrerende når det hele stadig er meget nyt. Men der bliver lyttet til dig, så du skal ikke være bange for at fortælle, hvad du ønsker dig. Især sidste del af ugen vil der være en god stemning blandt dig og dine venner og familie.Ugens råd: Udnyt den gode stemning, og lav noget sammen med dine venner eller din familie.
Der er ikke mange, der kan følge dit hurtige tempo, og det gælder også dine venner og familie, men de er stadig klar til at støtte dig, hvis du får brug for det. Midt på ugen har du nogle opgaver, der ikke involverer dem, der står dig tættest. Men sidst på ugen kommer der mere ro over dig, og du er med til at skabe den gode stemning.Ugens råd: Sæt tid af til at være sammen med dine veninder.
Der har været mange ændringer i dit liv de sidste par uger. Selv om du er typen, der sagtens kan følge med, ønsker du ikke flere forandringer lige nu. Fra midten af ugen bliver du god til at sætte ord på dine tanker. Derhjemme er der en god stemning, og hvis du har en kæreste vil han hygge ekstra om dig i denne uge.Ugens råd: Sæt tid af til at være sammen med dine veninder.
I denne uge bruger du mere energi på skolearbejdet end på din fritid. Især først på ugen, men sidst på ugen kan du lægge lektierne lidt til sidde, og stadig huske at have det sjovt. Uanset hvor du lægger din energi, vil der komme noget godt ud af det, og du vil få ros for dit arbejde. Den ros kan komme fra skolen, vennerne eller familien.Ugens råd: Du får i ugen et særligt tilbud eller invitation, som du ikke bør tænke alt for længe over.