horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 22)

Af Redaktionen 26. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.
Hvad siger stjernerne om din uge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende? Du får svaret i galleriet med stjernetegn. Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Ugens horoskoper

Ugenshoroskop(uge22)

Endelig får du lidt positiv opmærksomhed fra din familie. De bakker dig op i det, du laver – og det har du savnet helt vildt meget på det sidste. Men du skal stadig forklare dem, hvorfor du gør, som du gør.Ugens råd: Prioriter tid med din familie.
Du har virkelig lyst til at opleve nye ting for tiden. For eksempel nye steder i naturen. Gå ud i naturen og find et sted, du aldrig har været før og lyt, mærk, duft og føl godt efter. Er det ikke fedt? Slå tankerne lidt fra og kom ud i naturen for at slappe af.Ugens råd: Vær åben overfor nye personer i dit liv.
Dit humør svinger lidt og det kan virke som om, at du bare gør ting uden at tænke dig om. Men du har faktisk helt styr på tingene. Der er dog nogle ting, som er anderledes i virkeligheden end sådan som du har tænkt dem.Ugens råd: Vær åben overfor forandringer.
Du har meget at sige i denne tid, og derfor taler du mere, end du plejer. Du er vildt god til at tale og diskutere, så derfor nyder du det også. Måske kommer du til at love mere end du kan holde, hvilket du skal huske på, nu hvor du er så glad for at snakke om alt. Sidst på ugen er det vigtigt, at du får sagt tingene klart og tydeligt, da der nemt kan opstå misforståelser.Ugens råd: Lov ikke mere end du kan holde.
Du har en opgave, der skal være færdig i starten af ugen, og fordi der nemt kan trække ud, bliver du nødt til at arbejde i mange timer for at få den færdig til tiden. Det er lidt nederen, men du må gøre, hvad der skal til. Det hele går i orden midt på ugen, hvor du finder ud af, at alt det som du har kæmpet for, virkelig sker. Ugens råd: Hold ud!
Du har travlt med at få et samarbejde i gang. Og det kører faktisk rigtig godt. På torsdag vil du især få brug for ham/hun, du samarbejder med – og personen vil være der 100% for dig. Desværre er der også nogen, som ikke under dig succes, men dem skal du ikke tænke på.Ugens råd: Fokuser på alt det gode.
Der sker alt mulig derhjemme, som du har svært ved at lade være med at tænke på. Det går dog fint, så længe du holder dig selv i gang med andre ting. For eksempel med skolearbejde.Ugens råd: Koncentrer dig om de ting, der er vigtige i denne uge.
Du er lidt forsigtig i denne uge, fordi du er bange for at komme til at sige noget forkert – måske i timerne. Derfor dobbelttjekker du ALT for at være sikker på, at det du siger, er rigtigt. Nogen vil måske tro, at du ikke følger med eller laver dine ting, fordi du er så stille. Men det er ikke rigtigt.Ugens råd: Være ligeglad med hvad andre tænker.
Du har nogle holdninger, som du ikke er bange for at stå ved. De holdninger skal du især stå fast ved på onsdag. Efter onsdag er det vigtigt, at du er meget struktureret og har styr på tingene. Så vil du nemmere opnå de resultater, du ønsker.Ugens råd: Du får mange idéer i denne tid. Skriv dem ned og prøv dem af.
Selvom det går godt nu, skal du være forberedt på, at ikke alting går som forventet. Lad være med at prale af dine gode resultater, før du rent faktisk har set, at de ER gode. Til dine veninder og familie kan du dog sagtens rose dig selv på forhånd og sige, at du forventer, at det kommer til at gå dig megagodt.Ugens råd: Vær tålmodig!
Du synes, at alt går for langsomt - især i starten af ugen. Men senere på ugen fornemmer du, at det er som om, at alle udfordringer løser sig. Du vil helst ikke blandes ind i noget, som sker midt på ugen. Måske er det en konflikt blandt dine veninder eller i familien.Ugens råd: Lyt til alles synspunkter.
Der bliver stillet høje krav til dig i skolen, og derfor må du koncentrere dig helt vildt for at kunne følge med. Hvis du har styr på dine ting, vil det ikke blive noget problem. Du vil komme til at samarbejde med andre i grupper, men du kan bedst lide selv at tage beslutninger. Det kan måske overraske de andre, at du vil det.Ugens råd: Lyt til andre.

Læs mere om