Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 21)

Af Redaktionen 18. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er stjernerne klar til at forudsige, hvordan din uge bliver. Læs dit horoskop her!

Har du mon brug for at slappe af, komme i gang med en forårsrengøring eller skal du være ekstraopmærksom på, hvordan du snakker til andre?! Det er noget af det, ugens horoskoper fortæller om.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvordan din uge bliver!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge212020

Ugens horoskop
Du bruger meget tid derhjemme i øjeblikket, hvor du også bruger meget af tiden med din familie. Hvis du har tænkt på at lave om på værelset eller få sorteret ud i garderoben, så er det et godt tidspunkt at gøre det på – og din bedste veninde er helt sikkert klar til at hjælpe dig! Onsdag får du måske lyst til at lave noget kreativt. Det kan for eksempel være, at du giver dig i kast med et DIY-projekt. Hvis du synes, at du bruger for lidt tid med dine veninder, så tag initiativ til at lave noget sammen med dem.Ugens råd: Vær kreativ!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge har du brug for at slappe af og måske også bruge noget tid i dit eget selskab, men samtidig sker der en masse ting omkring dig, som du egentlig gerne vil være med til. Derfor skal du prøve at finde en balance, hvor du har tid og overskud til det hele – og ellers så må du følge din mavefornemmelse og vælge det, du allerhelst vil. Du får mange idéer i løbet af ugen, måske til nogle ting du kan lave om på værelset i løbet af weekenden?Ugens råd: Man kan ikke altid nå det hele.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er du meget følsom og der skal ikke så meget til, før du kan mærke, at det påvirker dine følelser. Det er der ikke noget galt med, men det kan være en god idé at fortælle dem omkring dig, hvordan du har det. Du læner dig meget op ad en person, som er tæt på dig og som du virkelig stoler på – du ved nemlig, at I altid kan regne med hinanden. Sidst på ugen kan der være nogle ting, du skal have ordnet. Det kan for eksempel være, at du har besluttet dig for at kaste dig ud i en forårsrengøring.Ugens råd: Fortæl dine veninder, hvordan du har det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
En person, der er tæt på dig, er i fokus i denne uge. Det kan være for eksempel være en fra din familie, en veninde eller dit crush. Uanset hvem det er, så bruger du meget tid på at være sammen med personen, og I har det megagodt sammen. Det kan dog være en god idé at tænke over, hvordan du snakker til personen. I øjeblikket opstår der nemlig nemt misforståelser, så sørg for at sige tingene klart og tydeligt!Ugens råd: Brug tid med dem, du holder af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er det en god idé, hvis du sørger for at få lektier, oprydning og sure pligter af vejen i begyndelsen af ugen. Midt på ugen er der nemlig andre ting, som du meget hellere vil bruge tiden på og så vil det helt klart være fedest, hvis du ikke skal tænke på alle mulige andre ting samtidig. Hvis du føler, at du har brug for mere overblik over din tid og de ting, du skal, så kan du bruge weekenden på at planlægge de kommende par uger. Måske du skal købe en fin kalender, hvor du kan organisere det hele?Ugens råd: Få overstået de kedelige ting, så du kan bruge tiden på det, du gerne vil!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du i sidste uge blev færdig med en større opgave i skolen, fik klaret en stor oprydning på værelset eller lignende, så kan du med god samvittighed slappe mere af i denne uge. I løbet af ugen kommer der fokus på samarbejde. Hvis du for eksempel skal lave en gruppeopgave i skolen med en person, du ikke har arbejdet med før, så kan det godt være, at du lige skal vænne dig til situationen. Heldigvis, så går det faktisk meget bedre end du havde troet – og hvem ved, måske kan det blive starten på et nyt venskab?Ugens råd: Prøv dig frem, hvis du er i tvivl om noget.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge skal du bruge tid på de ting, der interesserer dig allermest, om det så er en kreativ hobby, en sport, film eller noget helt andet. Din situationsfornemmelse er virkelig god i øjeblikket, og du er god til at se, når andre har brug for hjælp. Du stoler meget på din mavefornemmelse, som fortæller dig, hvad du skal gøre eller hvilken vej du skal gå i en bestemt situation i løbet af ugen.Ugens råd: Sæt tid af til at lave noget, som du rigtig godt kan lide.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har måske brug for at tænke lidt over nogle ting, som du har oplevet. Det kan også være, at du får lyst til at skrive det ned i en dagbog, som du kan se tilbage på senere hen. Du skal nok forberede dig på at dine planer for ugen, kan blive ændret eller aflyst, så måske du skal have en plan b. Hvis du er kommet tilbage i skolen, så skal du lige vænne dig til det – men bare rolig, det skal nok blive godt!Ugens råd: Du skal ikke lade det påvirke dit humør, hvis ugen bliver anderledes end du havde forventet.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket kan du godt have svært ved at gennemskue andre. Det kan for eksempel være, at du ikke rigtigt kan finde ud af, om dit crush også er vild med dig. Du har heldigvis en god mavefornemmelse omkring det, men det kan godt gøre dig lidt utålmodig ... Midt på ugen sker der noget, som får dig i megagodt humør. Hvis I skal lave gruppearbejde i skolen i løbet af ugen, så har du noget at se frem – du er nemlig rigtig god til at arbejde sammen med andre!Ugens råd: Nyd ugen – den bliver god!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis der er noget, du går og er i tvivl om, så kan det være en god idé at vente med at tage en beslutning til senere hen. For lige nu ser du måske tingene meget anderledes, og du har måske heller ikke så nemt ved at stå ved dine egne meninger, som du ellers plejer. Midt på ugen får du mere overskud og energi – og det gør også, at dit humør bliver endnu bedre!Ugens råd: Fokuser på de ting, der gør dig glad.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket er det vigtigt, at du er opmærksom på, om andre forstår, hvad du mener. Det kan for eksempel være når du fortæller noget eller prøver at forklare noget for andre. Du kan nemlig risikere at blive misforstået - for eksempel i skolen eller når du snakker med dine veninder. Derfor kan det være en god idé at sige tingene klart og tydeligt eller spørge en ekstra gang, om de nu har forstået det på samme måde, som du mente.Ugens råd: Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge vil du have godt af at lave noget, som du synes er rigtig sjovt, hvad end det er. Du har måske endda også tid til at fordybe dig ekstrameget i dine lektier, en god bog eller serie. Du får virkelig mange gode idéer i øjeblikket, men det er ikke sikkert, at du har tid til at give dig i kast med dem alle lige nu. Derfor kan det være en god idé at skrive dem ned, så du ikke glemmer dem. Hvis dine skoleting på din computer trænger til en oprydning eller sortering, så er det et godt tidspunkt at gøre det på!Ugens råd: Sorter dine ting!
Foto: Shutterstock