Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 21)

Af Redaktionen 20. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaas, ugens horoskoper er klar til at fortælle, hvordan din uge bliver! Du kan læse dit horoskop lige her.

Noget af det bedste ved mandag, det må altså være ugens horoskoper! Skal du mon slappe mere af, flirte løs eller få dine drømme til at gå i opfyldelse?

Find dit stjernetegn i galleriet herunder og læs dit horoskop!

Horoskoperuge212019

Det kan godt være, at der sker en del omkring dig for tiden. Det kan både være derhjemme eller i skolen. Det kan være, at dine søskende er liiidt mere irriterende end de plejer, og derfor går dig en smule mere på nerverne for tiden … Der er i hvert fald fokus på din familie og det, der sker derhjemme i denne uge. Måske ville det hjælpe, hvis I lavede noget sjovt sammen? Ugens råd: Vær positiv, så går det hele nemmere!
Foto: Shutterstock
Du fokuserer virkelig meget på skolen for tiden, og i starten af ugen især på en ny opgave (måske eksamen?) og en ny person, som du skal arbejde sammen med. I har god kemi, og du kan mærke, at I klikker godt sammen lige fra start. I tænker nærmest ens, og I er begge to vildt gode til at få mange skøre idéer. I er virkelig et godt team – og måske I også bliver megagode venner bagefter?!Ugens råd: Vær åben, så kommer du langt!
Foto: Shutterstock
I denne uge vil det være bedst for dig at tage den med ro. På den måde kan du også blive bedre til at hvile i dig selv. Måske yoga eller et varmt bad og noget afslappende musik kan hjælpe dig på vej? Du har måske også brug for at være lidt alene og lave noget selv. I starten af ugen er du dog ikke alene – du får nemlig selskab af en person, som du rigtig godt kan lide! Måske din BFF, dit crush eller din søster? Sammen er I virkelig et godt team, og I kan snakke om alt fra idéer og drømme til tanker og følelser.Ugens råd: Det er okay at lave ting alene!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen kan du mærke, at stemningen og din energi skifter fra at være afslappet til, at du pludselig tænker en del mere over tingene, og du får meget mere energi! En veninde eller en anden person tæt på dig (måske dit crush?!) rækker ud til dig – og det er en god idé, hvis I laver en aftale om at ses. Også selv om I måske ikke har så meget tid sammen … Måske I kan tage på en hyggelig café sammen?Ugens råd: Brug din ekstra energi på noget fornuftigt!
Foto: Shutterstock
I denne uge møder du måske nogle nye mennesker - og flirter en hel del med en! Det er ikke sikkert, at du gider at have en kæreste lige nu, men derfor er der jo ikke noget galt i at flirte, vel?! Senere på ugen skal du måske på ferie eller på en tur til et sted, hvor du har været før. Det kan også være, at du får større overblik over dine drømme og dit liv – og måske ved du pludselig, hvad du gerne vil lave i fremtiden!Ugens råd: Flirt og drøm alt det, du vil!
Foto: Shutterstock
Dine veninder betyder virkelig meget for dig – og du bliver glad af at være sammen med dem! Måske har du derfor også en del aftaler og planer med dine veninder i denne uge? Det kan for eksempel være en hyggeaften eller en shoppetur! I starten af ugen kan du godt være indblandet i en diskussion, men heldigvis er den bare med til at give dig mere inspiration. Hvis du lige er begyndt til en sport eller en anden hobby, skal du lige vænne dig til det …Ugens råd: Lav noget sjovt med dine veninder!
Foto: Shutterstock
Du har måske lidt travlt i øjeblikket – i hvert fald i hverdagen. Du kan derfor godt have lidt svært ved at nå alt det, du skal. Især tirsdag bliver det måske lidt uoverskueligt for dig. Det bedste du kan gøre, er, at passe på med at love andre for meget – for det er ikke sikkert, at du kan holde det i sidste ende. Midt på ugen bliver du overrasket. Måske af en veninde eller dit crush som kan få dig i godt humør og få dine tanker over på noget andet!Ugens råd: Sæt tid af til hygge!
Foto: Shutterstock
Du har liiidt travlt i starten af ugen – og det kan godt være lidt presset for dig! Måske skal du i gang med en opgave eller eksamen? Eller også kan det være, at du skal til at aflevere den. I løbet af ugen kan du mærke, at du bliver mere selvsikker og stoler mere på dig selv, og de beslutninger du tager. Hvis du har en flirt, kan det godt være, at I måske bliver nødt til at holde en pause … Det kan også være, at det er en veninde, som du har brug for en pause fra. Uanset hvem det er, så finder I hinanden igen på et andet tidspunkt!Ugens råd: Husk at slappe af, selv om du har meget at se til!
Foto: Shutterstock
Du kan godt føle dig en smule alene i den kommende uge. For to personer, du har været en del sammen med på det sidste, begynder måske at lave ting uden dig. Men det er egentlig også fint nok med dig, for så kan du selv bestemme, hvad der skal ske! Du skal nyde, at du har dage, hvor det er dig selv, der kan vælge, hvad du vil lave – og det vil være godt for dig at gøre noget godt for dig selv! Måske skal du forkæle dig selv med hjemmespa og noget lækker mad?Ugens råd: Lav lige det, du har lyst til!
Foto: Shutterstock
Du er fyldt med gode tanker, idéer og planer, som du gerne vil have igennem derhjemme. Det kan for eksempel være, at du gerne vil lave om på dit værelse eller har et nyt forslag til, hvilke pligter og opgaver du skal have derhjemme. Du vil virkelig gerne have, at der skal ske noget! Måske finder du også pludselig ud af, at du har lyst til at komme på efterskole eller noget lignende. Du behøver ikke at gemme tanken væk – i stedet kan du undersøge, om det kan lade sig gøre. Tirsdag og søndag får du dine allerbedste dage!Ugens råd: Find ud af hvilke idéer og planer, du vil udføre!
Foto: Shutterstock
Okay, i denne uge er der ret meget fokus på dine penge! Og i den forbindelse får du en positiv overraskelse, for måske finder du ud af, at du faktisk havde flere penge, end du lige gik og troede – og det kan jo betyde, at du eeendelig har fået råd til den taske eller de sko, du gik og drømte om! Det kan også være, at dine forældre pludselig tilbyder at give dig flere lommepenge? Uanset hvad, så er du glad for, at du endelig er et skridt tættere på noget, du har drømt om længe.Ugens råd: Find ud af, hvad du drømmer mest om!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen finder du ud af, at du skal tænke stort og ud af boksen – og både tanker og drømme har du mange af for tiden! Måske vil du gerne spare op til en megafed sprogrejse, eller måske drømmer du om at komme på efterskole eller noget helt tredje. Uanset hvad, så er det et godt tidspunkt at finde ud af, om det kan lade sig gøre! Hvis du trænger til at blive sommerklar, så kan du forkæle dig selv med en ansigtsmaske og en god bodyscrub!Ugens råd: Se, om du kan få dine drømme til at gå i opfyldelse!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om