Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 21)

Af Redaktionen 18. maj 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du spændt på, om den næste uge byder på sjov eller skænderier? Stjernerne kan give dig svaret allerede nu …

Hvis du er født i jomfruens tegn, så kan du godt begynde at glæde dig til den her uge – men hvis du er født i skyttens tegn, så kan det nok godt blive liiidt op ad bakke de næste syv dage.

Vil du vide mere eller læse, hvad stjernerne har at sige om dit tegn, så skynd dig at kigge nedenunder …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ugens horoskop (uge 21):

Ugenshoroskop(uge21)2018

Der er diskussion i luften, fordi en person konfronterer dig med noget. Du skal ikke miste modet – brug i stedet din mavefornemmelse til at svare på de spørgsmål, du får.Ugens råd: Stå ved den, du er.
Yay, din uge står i kærlighedens tegn, og der er gode chancer for, at du bliver ramt af Amors pile. Der er nemlig en person, som kommer til at slå benene totalt væk under dig …Ugens råd: Glem ikke din sunde fornuft.
Der sker noget nyt i starten af ugen, og du skal lige vænne dig til den nye situation. Men du føler dig også ekstra idérig for tiden, og alle mulige sjove tanker popper op i dit hoved.Ugens råd: Skriv alle dine gode idéer ned.
Der er et valg, du skal træffe, og det er lidt svært for dig at finde ud af, hvordan du skal gribe det an. Heldigvis har du gode venner, der bakker dig op og støtter dig 100 procent.Ugens råd: Tænk tingene grundigt igennem.
Det bliver en super uge, hvor du har masser af god energi – og derfor kan du bruge tid på at give dit værelse ekstra fokus og lidt ekstra kærlighed.Ugens råd: Udnyt, at tingene falder dig nemt lige nu.
Der er en person, der ødelægger dine planer, og det irriterer dig SÅ meget. I er begge to superstædige, men I bliver nødt til at arbejde på at finde en løsning.Ugens råd: Brug din gode intuition.
Du er ekstra kritisk lige for tiden, og det kan være svært for andre at leve op til dine krav. Husk at fortælle andre, når de gør noget godt, og når de gør dig glad.Ugens råd: Snak med andre om dine forventninger.
Du har ekstra meget brug for ro omkring dig lige for tiden. Måske du skulle prøve at meditere eller dyrke yoga? Det vil i hvert fald være godt for dig at få lidt ”dig-tid”.Ugens råd: Lyt til din mavefornemmelse.
Du føler dig lidt træt og uoplagt for tiden. Sørg for at spare på kræfterne, så du har ekstra overskud, når du får brug for det. Og bare rolig, energien vender tilbage i løbet af weekenden!Ugens råd: Gør noget, som gør dig glad.
Dit gode humør bliver lidt udfordret i den her uge. Især fordi der er en person, som, du synes, brokker sig for meget. Du bliver nødt til at snakke med personen om det!Ugens råd: Spar på din energi.
Du er fyldt med energi og gåpåmod lige for tiden, og derfor bliver den næste uge supergod for dig. Hvis der er nogle ting, du skal have gjort, som er særligt svære, så gør det nu, mens du har overskuddet.Ugens råd: Fortæl andre, hvad du har på hjerte.
Der er mange ting, du skal nå for tiden, og derfor bliver du nødt til at vælge, hvad du skal kaste dig over først. Men du springer aldrig over, hvor gærdet er lavest!Ugens råd: Gør dit bedste for at bevare overblikket.