Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 21)

Af Redaktionen 18. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende? Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

horoskop(uge21)

I denne uge vil du være ekstra meget sammen med din familie. Det vil være rigtig hyggeligt, men det kan også være, at du kan bidrage med mere derhjemme. Spørg dine forældre, hvad de forventer af dig.Ugens råd: Hjælp til, hvor der er brug for det.
Du har brug for, at der sker noget nyt i denne uge. Det behøver ikke være noget vildt, men bare noget andet. For eksempel kan det være, at du prøver noget nyt mad eller du tager på tur et sted, du ikke har set før.Ugens råd: Vær åben overfor nye oplevelser.
Du har behov for lidt ro fra din travle hverdag med skole, veninder og fritidsaktiviteter. Det kan du få på mange måder. Yoga og meditation kan være to gode ting til at opnå den ro, du vil have. Nogle får særlig meget brug for dig, men du har ikke lyst til at fokus skal være på dig, så du klarer tingene uden at sige det til nogen.Ugens råd: Hjælp din veninde, hvis hun beder om det.
Det er dig, der sørger for, at tingene rent faktisk sker i din venindegruppe eller klasse. Og det synes du faktisk kun er fint. På onsdag er det vigtigt, at du er helt åben og ærlig omkring, hvad du har gang i for tiden – og hvad du vil bruge det til.Ugens råd: Brug din evne til at glatte ud, hvis nogle af dine veninder er uvenner.
Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal gøre i en bestemt situation. Du synes, at det er svært og du får ikke rigtig rykket på tingene, for der er hele tiden forhindringer. Du må have tålmodighed, for det er først i næste uge, der kommer en løsning på dine problemer. Ugens råd: Tag tingene, som de kommer.
Nogle af de udfordringer, som du havde tidligere på året er vendt tilbage. Men nu har du større chance for at gøre noget ved det end tidligere. Du får blandt andet flere informationer og kan bedre finde en løsning på det, som skal gøres.Ugens råd: Nogen vil henvende sig midt på ugen omkring et samarbejde – se om du kan udsætte det.
Der er fokus på dit helbred i denne uge. Det er det perfekte tidspunkt til at gøre noget ved dine helbredsproblemer – store eller små (hvis du har nogle). Ellers har du det bedst med ro og fred omkring dig.Ugens råd: Kom i den friske luft og mærk foråret.
Dine tanker og handlinger følges ikke rigtig ad i øjeblikket. Du tænker mere over tingene, end du plejer, men samtidig kommer du til at gøre nogle ting uden at tænke dig om. Især i skolen. Men bortset fra det, så har du chance for at få nogle af dine ønsker opfyldt i denne uge – også selv om du skal gøre en indsats. Ugens råd: Tag de chancer, du får.
Der er ikke så mange, der tager dig alvorligt for tiden, så du må prøve nogle forskellige ting af for at blive hørt. I midten af ugen møder du nogle udfordringer, som du også må sno dig omkring for at løse.Ugens råd: Hold øje med din økonomi.
Du har lyst til, at der skal ske noget nyt, og nu er et godt tidspunkt at gøre det på. meget for det selv. Udfordringen kan være, at du ikke helt ved, hvad du har lyst til. Springer du ud i det, vil du opdage, at der vil komme flere og bedre tilbud til dig.Ugens råd: Vær åben!
Du har mange bolde i luften for tiden og indtil nu er det gået fint. Men i denne uge, kan du føle dig presset eller du bliver måske forsinket, så du ikke får lavet dine ting til tiden. Derfor er det klogt, hvis du skruer ned for tempoet, finder lidt tålmodighed frem og undgår at blive alt for irriteret.Ugens råd: Hold dine frustrationer og utilfredshed for dig selv.
Du må selv tage ansvar for de projekter, du har gang i, og der vil være flere, som prøver at tale dig fra at fortsætte med projekterne. Du kan sagtens klare det alene, og du har ikke brug for andres negative indstilling til det, du laver. Men du får et forklaringsproblem overfor en bestemt person i familien.Ugens råd: Vær stærk!

Læs mere om