Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 20)

Af Redaktionen 11. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er klar til at fortælle dig, hvordan din uge bliver. Læs dit horoskop her!

Så er ugens horoskoper endelig klar til dig. Er du mon en af dem, der kan forvente gode nyheder, skal tage dig mod til at sende en flirtende besked til dit crush eller er god til at hjælpe dine veninder?

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad du kan forvente i ugens løb!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge202020

Ugens horoskop
Hvis du har haft travlt i starten af måneden, så kan du endelig begynde at ånde lettet op. Måske fordi du har fået afleveret nogle skoleopgaver, som har taget meget af din tid? Uanset hvad det er, der har givet dig mere ro på, så giver det dig lyst til at snakke med en person, som kender dig rigtig godt – måske endda en, som du ikke har snakket med længe? Du er god til at rose og hjælpe dine veninder i øjeblikket, og det sætter de helt sikkert pris på!Ugens råd: Forkæl dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I løbet af ugen kan du mærke, at dit humør og din energi pludselig skifter. Du bliver mere rolig og bedre til at mærke efter, hvordan du har det. Du får måske lyst til at prøve kræfter med yoga, meditation eller lignende, som virkelig kan få dig ned i gear. Hvis du har gået alene med dine tanker på det seneste, så får du måske endelig lyst til at snakke med dine veninder om dem.Ugens råd: Lav noget, der får dig til at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du er i gang med en større skoleopgave, så kræver det måske, at du tager dig tid til at undersøge nogle ting grundigt, inden du kan komme videre. Hvis du gør det, så kan du heldigvis regne med, at resten af arbejdet går meget nemmere. Du kan godt være lidt stædig for tiden og vil helst have, at tingene går efter dit hoved. Det er også helt okay, du skal bare forberede dig på, at det ikke altid går sådan i sidste ende.Ugens råd: Vær åben og tålmodig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har været bagud med for eksempel lektier på det seneste, så bliver det heldigvis bedre nu. Det betyder, at du får mere tid til at lave noget, som DU synes er fedt. Du har allerede en masse idéer til, hvordan du kan planlægge din uge bedst muligt, så du får tid til alle de ting, du gerne vil lave. Lige for tiden skal du måske regne med, at du skal bruge lidt mere energi på at forklare andre, hvad du mener. Ugens råd: Lav et skema for ugen, så du har et godt overblik!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge er du mere rolig end du plejer at være. Du er også bedre til at sige fra, hvis der er noget, du ikke har lyst til. Samarbejde er i fokus i løbet af ugen, og her kan det godt betale sig at have de gode argumenter klar, hvis du gerne vil have, at I skal gøre tingene på din måde. Det kan for eksempel være, hvis I skal lave gruppearbejde i skolen eller hvis du og dine søskende, skal blive enige om noget.Ugens råd: Det er okay at sige fra!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I denne uge kan du se frem til gode nyheder. Det kan for eksempel være, at du endelig får svar på noget, som du længe har gået og ventet på. Hvis du har kedet dig meget på det seneste, så begynder du måske at kunne se, at du alligevel har lært noget af det – eller måske endda har lært dig selv bedre at kende?! Sidst på ugen får du mere energi, og du kan se frem til noget, som du glæder dig helt vildt meget til.Ugens råd: Se fremad!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har gået rundt med en masse tanker på det seneste, så kan det være en god idé at skrive dem ned eller snakke med nogen om det, så du ikke skal gå med dem alene. Midt på ugen kan du mærke, at du får mere energi og overskud – og det gør dig også i bedre humør. Din mavefornemmelse er den, der viser dig, hvilken vej du skal gå i øjeblikket – og det er kun godt, for på den måde lærer du at stole mere på dig selv. Ugens råd: Stol på dig selv!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Måske er du nået til et punkt, hvor du ikke synes, at du kan komme meget længere. Det kan for eksempel være, at du føler, du er gået i stå med dine lektier eller en større opgave, som du skal lave. Derfor er det en god idé at være meget tålmodig, tage et skridt ad gangen og lade vær med at blive sur på dig selv, når tingene ikke kører. Heldigvis, så sker der noget i weekenden, som får dit humør helt i top og giver dig mere energi!Ugens råd: Tag en pause, når du føler, at du går i stå.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Denne uge er et godt tidspunkt at få klaret de praktiske (og måske lidt kedelige) opgaver, som du måske normalt er god til at springe over. Allerede fra ugens start kan du nemlig mærke, at du bliver i godt humør af at få klaret opgaver som for eksempel oprydning, lektier og lignende – og så har du jo resten af ugen til at lave noget sjovt! Hvis du gerne vil give dit værelse en lille makeover, så kan det være, du skal give dig i kast med nogle DIY’s.Ugens råd: Klap dig selv på skulderen, når du har klaret en opgave!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har lektier for, som du skal aflevere i starten i ugen, så skal du nok forberede dig på, at du får lidt travlt. Måske fordi der er noget, der giver dig lidt udfordringer undervejs … Heldigvis, så skal du nok klare det, og allerede tirsdag kan du begynde at bruge tid på noget, som du synes er lidt sjovere. Du kan med god grund se frem til weekenden, der sker nemlig noget, som gør dig rigtig glad og i godt humør. Ugens råd: Tag udfordringer med et smil!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har mange ting at se til i denne uge, så kan det være en god idé at sætte farten lidt ned og prioritere de vigtigste ting først. Du skal nemlig regne med, at du måske skal bruge lidt mere energi end normalt på at få klaret tingene, og derfor er det ikke sikkert, at du kan nå det hele. Hvis du skal lave en skoleopgave, skal du måske bruge meget tid på at undersøge et emne, før du kan komme ordentligt i gang. Heldigvis, så er dine veninder klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det!Ugens råd: Tag én ting ad gangen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket er du rigtig god til at hjælpe dine veninder, når de har brug for det, lige som de altid er klar til at hjælpe dig. I inspirerer også hinanden og er gode til at rose hinanden. Hvis du har en flirt kørende for tiden eller har et crush, som du har udset dig som potentiel kæreste, så er der gode chancer for at komme tættere på ham eller hende i denne uge. Måske er det nu, du skal tage dig mod til at sende en lidt flirtende besked?Ugens råd: Nyd, at det kører for dig!
Foto: Shutterstock