Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 20)

Af Redaktionen 11. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop fortæller dig til, hvad du skal satse på, og hvad der muligvis sker i løbet af ugen.

Hvad siger stjernerne om din uge? Er der for eksempel bestemte ting, du skal fokusere på lige nu, for at alt bliver godt i sidste ende? Du får svaret i galleriet med stjernetegn.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Læs dit horoskop for denne uge:

Ugenshoroskop(uge20)

Det er vigtigt, at du får styr på din økonomi. Ellers støder du snart på udfordringer i forhold til penge. Men som så mange gange tidligere, så finder du altid en løsning eller en vej ud af dine problemer. I denne uge bliver du muligvis kontaktet af en person, som du skylder penge og må du fortælle sandheden.Ugens råd: Hold hovedet koldt
Hvis du har lyst til, at der skal ske noget, for eksempel at rejse, så er nu et godt tidspunkt. Det kan også være, at du bare har behov for nye input. Det kan man jo få på mange forskellige måder. Uanset hvad du har lyst til og mulighed for, så brug denne periode til at tænke over, hvad du virkelig vil og opsøge det.Ugens råd: Giv ikke op, hvis det ikke lykkes i første omgang.
Du har mulighed for at afslutte alle mulige projekter og opgaver, som du har haft gang i på det seneste. Derefter vil du kunne slappe lidt mere af i de næste opgaver, du får, fordi du allerede har lavet lignende opgaver, og nu ved du så, hvordan du skal gribe dem an.Ugens råd: Sidst på ugen sker der noget uventet, vær parat.
Du har lavet en del skoleopgaver på det seneste, og de er snart et veloverstået kapitel. Der kommer dog hurtigt nye, store projekter, som du skal i gang med, men først fra i næste uge. Når du skal i gang med dem, skal du prøve at se, om der er mulighed for gruppearbejde eller i hvert fald, om I som klasse kan hjælpe hinanden med at nå i mål. Så vil det blive nemmere og sjovere.Ugens råd: I løbet af lørdagen får du ny energi, brug den i et nyt projekt.
Du føler dig egentlig på hjemmebane i alt det, du laver i øjeblikket. Der er dog ekstremt mange informationer, som du skal forholde dig til og det kræver, at du sorterer i dem undervejs.Ugens råd: Brug din mavefornemmelse når du skal træffe beslutninger.
Du er meget direkte, når du snakker med andre, og nogle gange kan det være svært at mærke, om man bliver så nærgående, at den anden opfatter det som ubehageligt. Du er nemlig så ivrig, at du glemmer at være høflig.Ugens råd: Tænk over, hvordan du siger tingene.
Du får ikke lov til at slappe af, selv om det er det, som du har allermest behov for. Folk omkring dig stiller krav til dig, og det er bedst, at du lytter til dem lige nu. Det kan hjælpe dig, hvis du står med et konkret problem.Ugens råd: Vær åben overfor forandringer.
Du kommer ind i en periode, som er lidt mere stille og rolig, end du er vant til. Udnyt den til at slappe ordentligt af og koble fra. Du har jo altid masser af ting at se til, men nu har du mulighed for at tage den med ro. Du kan måske dyrke yoga, som får dig til at samle tankerne og giver dig energi til når tingene tager fart igen.Ugens råd: Du skal lige vænne dig til at slappe af, men når du har gjort det, vil det være fantastisk. Så vær tålmodig!
Der foregår rigtig mange ting i dit liv lige nu – og det er fint. Det vigtigste for dig er bare, at du har mulighed for at trække dig tilbage, når du føler, der sker alt for meget omkring dig. Det har du især behov for lige nu. Sidst på ugen står du overfor nogle udfordringer, som får dig til at tvivle på dig selv. Det må du endelig ikke. Du er god nok, som du er.Ugens råd: Fokuser på en ting af gangen.
Lige nu har du chancen for at få dine tanker og idéer til at blive til virkelighed. Men det kræver, at du får andre med på det. Måske kan du hente hjælp i de sociale medier, hvor du jo kan kommunikere med rigtig mange på en gang.Ugens råd: Tænk over, hvordan du kommunikerer.
Du har styr på tingene for tiden, og du er den, der tager initiativ, hvis veninderne skal samles. Du oser af overskud, også når det gælder om at forsvare dine veninder, hvis de har rodet sig ud i noget, de ikke kan komme ud af.Ugens råd: Vær ikke bange for at kaste dig ud i nye ting.
Der vil igen i denne uge være fokus på samarbejde, og du synes ikke, at de andre tager dig alvorligt nok. Du bliver i høj grad nødt til at tilpasse dig andres spilleregler. I løbet af ugen mærker du mere og mere, at der bliver stillet krav til dig og du ved ikke helt, hvordan du skal leve op til det. Slip din trang til at gøre som det passer dig – det er bedre at vente.Ugens råd: Vær tålmodig!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste