Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 2)

Af Redaktionen 6. januar 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Juleferien er slut, år 2020 er for alvor skudt i gang og sidst, men ikke mindst, er ugens horoskoper klar til at fortælle dig, hvad du kan forvente af uge 2. Læs dit horoskop lige her!

År 2020 er skudt i gang og hverdagen er for alvor vendt tilbage, og for nogle er det liiidt hårdere end for andre. Det er blandt andet noget af det, som ugens horoskoper fortæller om!

For nogle står ugen også på masser af kærlighed, mens andre skal kæmpe lidt mere for at få øje på de positive ting ...

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor og læs, hvordan din uge bliver!

Horoskoperuge22020

Ugens horoskoper
Det kan godt være, at du får nogle udfordringer i løbet af ugen, men det er ikke noget, som du gider bruge særlig meget tid på. Du vil hellere bruge tid med dine veninder og de vil helt sikkert også hjælpe dig, hvis du får brug for deres støtte eller gode råd. Du skal være klar på, at du måske møder nogle i løbet af ugen, som har nogle helt andre interesser eller meninger end dig!Ugens råd: Sig til dine veninder, hvis du har brug for deres hjælp!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du skal nok bruge lidt tid på at vænne dig til, at skolen for alvor er startet igen. Hvis du synes det er hårdt, så tænk over, hvilke ting du har at se frem til i løbet af måneden eller de kommende måneder – så bliver det måske lidt lettere for dig. Det kan for eksempel være, at du ser frem til vinterferien, en sjov aftale med dine veninder, en koncert eller noget helt andet.Ugens råd: Se fremad!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
I øjeblikket er der meget fokus på din familie eller de ting, der sker derhjemme. Det kan være, at I snart skal flytte, at du har fået nyt værelse, at I har en masse arrangementer I skal til - eller noget helt andet. Hvis det er nogle ting, som du synes er lidt kedelige, så bliver det en del sjovere, hvis du prøver at se positivt på det. Måske du også selv kan foreslå noget, du kan lave med din familie, som du synes er sjovt?Ugens råd: Hvis du er positiv, bliver din uge endnu bedre!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
I den her uge er der fokus på kærligheden – og du er meget opslugt af den! Det kan være, at du er forelsket og svæver rundt på en lyserød sky, men det kan også være at du helt modsat er ulykkeligt forelsket. Uanset hvordan du har det, så er det vigtigt at du er realistisk – også når det kommer til kærlighed og forelskelse. Så bliver det nemlig nemmere for dig at finde ud af, hvad der er op og ned. Hvis du for eksempel er ulykkeligt forelsket, så vil det være godt for dig at prøve at tænke på noget andet.Ugens råd: Vær ærlig overfor både dig selv, men også dem omkring dig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
I denne uge handler det blandt andet om samarbejde. Det kan være, at I skal lave nye grupper i skolen og her kan du godt have svært ved at sige din ærlige mening. Hvis der er nogle beslutninger, store som små, som du skal tage i løbet af ugen, så har du en helt klar fornemmelse om, hvad der er det rigtige for dig. Stol på den fornemmelse og på dig selv, så skal andre nok forstå det!Ugens råd: Stol på dig selv, når du skal tage beslutninger.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
I starten af ugen har du nogle helt klare mavefornemmelser – og heldigvis så kan du sagtens stole på dem. Senere på ugen kan det til gengæld godt være, at du lige skal tænke dig om en ekstra gang, før du tager en beslutning. Det er ikke sikkert, at du og dine veninder er helt enige om alt, og derfor kan det godt være at I bliver lidt uvenner – men I skal nok finde ud af det, hvis I lytter til hinanden og prøver at forstå hinanden.Ugens råd: Stol på dine mavefornemmelser.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Lige for tiden er der meget fokus på din måde at kommunikere på. Det kan både være i skolen, når du skal lave skriftlige afleveringer eller skal fremlægge mundtligt, men det kan også være måden du snakker med dine veninder eller din familie på. Du er meget direkte i øjeblikket, og alle vil gerne høre, hvad du har at sige - og det du siger, bliver taget seriøst! Derfor skal du også være ekstra sikker på, at du mener de ting, du siger.Ugens råd: Sig din mening!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du skal måske lige vænne dig til at ferien er slut og at livet igen står på både skole og lektier. Heldigvis tager det ikke så lang tid for dig at komme tilbage i en god rytme. Hvis du er begyndt at spare op til dit drømmekøb, så går det godt – og du kan så småt begynde at regne ud, hvornår du får råd til dit køb, hvis du fortsætter din opsparing. Yaaay!Ugens råd: Fortsæt det gode arbejde – både i skolen og med din opsparing!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Det kan godt være, at der sker en masse nye ting omkring dig for tiden. For eksempel kan det være, at du snart skal i praktik, måske er du startet på en ny skole eller har fået et nyt fritidsjob. Uanset hvad det er, så er det en god idé at være åben over for de nye ting eller mennesker der er omkring dig. På den måde vil du nemlig hurtigere vænne dig til det nye – også selv om det måske kan være svært i starten.Ugens råd: Vær åben og positiv, så bliver tingene nemmere.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Der er måske nogle ting, som du gerne vil have falder på plads i løbet af ugen. Det kan være, at du venter på svar fra praktikansøgninger, fra en efterskole eller noget lignende, som du virkelig gerne vil have styr på. Det kan også være, at du pludselig står i et dilemma – og selv skal beslutte, hvad der skal ske. Lyt til dig selv, snak med din familie og dine veninder om det, så bliver det måske nemmere for dig.Ugens råd: Husk at det er okay at spørge andre til råds, hvis du er i tvivl om noget.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du har forhåbentlig haft lidt fri fra lektier over juleferien, men nu begynder de nok stille og roligt at vende tilbage. Det kan også være, at du har haft udskudt at søge praktik eller at læse noget til skolen – og så kan det godt være, at du får lidt travlt med at skulle gøre det nu. Heldigvis er du god til at finde ud af, hvad der er vigtigst at få ordnet først.Ugens råd: Lav en plan for ugen, hvis der er mange ting, du skal nå.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskoper
Du kan gøre to forskellige ting: enten være åben omkring dine følelser eller holde dem helt for dig selv, så andre ikke ved, hvordan du har det. Men det vil altså være bedst, hvis du prøver at fortælle andre hvordan du har det – det behøver ikke være alle, måske bare din allerbedste veninde? Hvis du har brug for at slappe af, kan det være du skal afprøve yoga, eller måske kan du lære at meditere med hjælp fra YouTube-videoer?Ugens råd: Mærk efter om du har brug for at snakke med nogen om dine følelser.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.