Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 19)

Af Redaktionen 4. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper fortæller om både forårsflirts og misforståelser. Læs dit horoskop her!

I denne uge byder horoskoperne blandt andet på forårsflirts, misforståelser og nye rutiner. Måske gælder det også for dit stjernetegn?

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad din uge byder på!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Horoskoperuge192020

Ugens horoskop
I denne uge er der noget, der er blevet mere tydeligt for dig. Måske har du været i tvivl om noget det sidste stykke tid, som du nu har fået svar på? I øjeblikket er du meget realistisk omkring dine tanker og drømme, og vil helst ikke drømme for stort. Du har altid noget at byde ind med, når I laver gruppearbejde i skolen – og du bruger din fornuft til at tage beslutninger. Midt på ugen er du god til at holde overblik over alle de ting, der foregår omkring dig.Ugens råd: Man må gerne drømme stort!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har mange gode idéer, men det er ikke sikkert at du kan føre dem ud i livet lige nu. Måske kræver nogle af dem, at du sparer nogle penge op – eller måske har du ikke rigtigt tid til det lige nu. Der kan godt opstå misforståelser i løbet af ugen, så det er en god idé at sørge for, at du fortæller ting klart og tydeligt – så har du i hvert fald gjort dit bedste for at undgå det.Ugens råd: Sig ikke noget, du ikke mener.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du føler, at du har brug for mere energi, så kan det være en god idé at finde nogle gode (og måske også sunde) vaner frem. For eksempel kunne det være, at en gåtur udenfor hver dag ville hjælpe lidt? Hvis du synes, at du har meget at se til i denne uge, så kan det være at du skal overveje, om du kan rykke nogle af dine planer. Det er i hvert fald vigtigt, at du ikke bliver for presset!Ugens råd: Find ud af, hvad der giver dig energi!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du skulle have været på ferie i denne uge, men ikke kan komme afsted alligevel, så hold humøret højt – du kan nemlig sagtens få en god miniferie derhjemme! Der kan nemt opstå misforståelser mellem dig og dine veninder i denne uge, så det er en god idé at sørge for at få snakket tingene ordentligt igennem. Der er jo ingen grund til at blive uvenner over en misforståelse, hvis det kan undgås. Sidst på ugen er der en person, som virkelig får dine følelser frem. Måske dit crush?!Ugens råd: Brug den ekstra fridag på noget sjovt!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Dine veninder vil rigtig gerne hjælpe dig, hvis du giver dem lov – især i ugens første dage. Hvis du er heldig, så får du i løbet af ugen en forårsflirt. Meeen du kan godt have lidt svært ved at tolke de signaler, som ham eller hun sender. Derfor kan det være en god idé at se tiden lidt an eller at spørge ind til de ting, som du er i tvivl om. I weekenden finder du måske ud af, om der for alvor er romantik i luften mellem jer.Ugens råd: Nyd kærligheden!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du skal arbejde sammen med en af dine klassekammerater om en opgave i denne uge, så er det om at finde ud af, hvordan det bedst kan fungere for jer. Hvis I har svært ved at blive enige, så se om I kan mødes på midten – I skulle jo helst begge blive tilfredse. I løbet af ugen sker der noget spændende, som du kan se frem til. Måske får du en megagod nyhed?!Ugens råd: Lyt til andre og del dine meninger!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Lige for tiden skal der ikke så meget til, for at få dit temperament og dine følelser til at koge over. Det kan du især mærke midt på ugen, men heldigvis falder du hurtigt til ro igen – og så er du lige så fornuftig og skarp, som du plejer at være. Du skal ikke tage det for tungt, hvis dine veninder eller andre er uenige med dig om noget, men det kan godt påvirke dit humør en smule. Du bruger meget tid med familien i denne uge, og det er heldigvis noget, der kan få dig i godt humør.Ugens råd: Du skal ikke lade dig slå ud af bump på vejen.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er noget, du skal have på plads i denne uge, som hører til din hverdag og dine rutiner. Måske prøver du at gå tidligere i seng end du plejer, prøver at få en bedre morgenrutine eller få bedre overblik over lektierne. Hvis du det sidste stykke tid har gået og sparet penge op, så er du måske endelig ved at få råd til dit drømmekøb! Hvis du trænger til at forkæle dig selv, så kan du for eksempel lave hjemmespa eller lave en lækker dessert, som du kan dele med din familie!Ugens råd: Find de rutiner, der passer bedst til dig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Det kan være en god idé, lige at se tiden og tingene an inden du går i gang med alt for mange ting. Det kan nemlig godt blive lidt uoverskueligt, hvis du kaster dig ud i mere end du har tid og overskud til. I denne uge kan du godt føle, at tingene er gået i stå – måske fordi det går lidt langsomt med skolen for tiden? Det bedste du kan gøre, er at være tålmodig og gøre dig umage med at holde humøret højt!Ugens råd: Lav ikke mere end du kan overskue.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er lagt op til en travl uge, hvor du kan få lov til at bestemme en del ting – og måske mere end du plejer. Du er nemlig god til at fortælle om dine idéer og forslag og til at komme med gode argumenter, når du gerne vil overbevise (blandt andre) dine forældre. Du har en god udstråling, som får andre til at slappe af. Hvis du gerne vil have lidt sundere vaner, så start med noget simpelt som for eksempel at gå en lang tur.Ugens råd: Selv om det er fedt at bestemme, så husk at give plads til andre!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I ugens første dage kan du godt være i tvivl om noget – og det er måske ikke helt lige til at finde ud af, hvad der er op og ned i situationen. Hvis det er noget, der kræver at du tager en beslutning, så kan det være en god idé at vente, til du føler dig mere sikker. Det kan for eksempel være, at du har fået nogle følelser i klemme og ikke helt ved, hvordan du skal håndtere det. Måske det kan være en hjælp at snakke med dine veninder om det?Ugens råd: Mærk efter, hvad der føles rigtigt for dig.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
I øjeblikket kan du godt lide at være den, der bestemmer eller har det sidste ord, når der skal tages beslutninger - det kan for eksempel være i forhold til en skoleopgave. Men det kan godt være, du føler, at du har brug for at undersøge tingene ekstra grundigt, inden du tager nogle beslutninger. I denne uge kommer du nok til at bruge mere tid på lektier end du plejer, måske de er blevet sværere?Ugens råd: Vær tålmodig!
Foto: Shutterstock

MestLæste