Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 19)

Af Redaktionen 6. maj 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er mandag og det betyder, at ugens horoskoper er klar! Skal du mon flirte, rydde op eller opleve en masse? Læs dit horoskop lige her!

Horoskoper og stjernetegn kan fortælle om alt fra personlighedstræk til måder, du kan gøre tingene bedre og måske også nemmere for dig selv. Det er da megasmart, ik? Ugens horoskoper byder på både flirt, oplevelser og drømme!

Find dit stjernetegn i galleriet nedenunder og læs, hvad stjernerne siger om din uge.

Horoskoperuge192019

Tingene går altså ikke lige så hurtigt, som du ellers gerne ville have, men det betyder ikke, at din uge ikke bliver god. For du har rigtig gode chancer for at klare dig godt, for eksempel i skolen, hvor du kan være heldig at få megameget ros for en opgave – også selv om du ikke havde regnet med det! Det kan også være, at du får stor succes med noget andet, du har arbejdet på længe. Måske går du til en hobby og klarer dig godt i en konkurrence?Ugens råd: Det betaler sig at gøre sig umage.
Foto: Shutterstock
Allerede fra starten af ugen har du måske lagt en plan for, hvad du skal nå, og hvad du skal lave i løbet af ugen. Men du kan altså godt blive overrasket, for det hele går nok ikke helt efter planen alligevel… Derfor er det en god idé at forberede dig på at være åben over for andre muligheder, hvis dine planer, eller aftaler med veninderne eller kæresten, bliver aflyst. I weekenden får du styr på tingene, og måske kigger du lidt efter steder, du gerne vil rejse hen eller gå i skole.Ugens råd: Du skal ikke lade dig påvirke af en aflyst aftale!
Foto: Shutterstock
I den første halvdel af ugen tænker du meget på dine drømme og ønsker – og du kan virkelig også få meget inspiration, hvis du holder øjnene åbne. Måske kan dig og dine veninder både inspirere hinanden og hjælpe hinanden med at finde ud af, hvordan I kan opnå jeres ønsker. Om det så er nyt tøj eller et fedt fritidsjob – det betyder ikke noget. Sidst på ugen kan du endda komme et skridt tættere på det, du gerne vil! Måske har du taget dig mod til at spørge dit crush om I skal hænge ud? Ugens råd: Det er godt at drømme!
Foto: Shutterstock
Om du har et fritidsjob eller ej, så føler du, at det er dit ansvar, at du får lavet noget i denne uge. Hvis du er kreativ, har du god mulighed for at lave noget, du har tænkt på i et stykke tid. Hvis du sætter mål, eller planlægger det, du gerne vil nå i løbet af ugen, kan du være sikker på, at du når langt og får gode resultater! Det er kun dig selv, der sætter grænser for, hvor meget, og hvad, du vil nå!Ugens råd: Det er en god idé at planlægge din tid.
Foto: Shutterstock
Det er en god uge til at få styr på alle dine ting. Måske trænger dine skoleting, skuffer eller kommoder til at blive sorteret? Hvis det virker lidt uoverskueligt, kan du måske spørge en af dine veninder om hjælp – så bliver det også hyggeligt! Det kan også være din computer eller telefon, som trænger til en lille oprydning. Der er chance for, at du i denne uge møder en ny ven eller veninde, men det er ikke sikkert, at jeres forhold varer så længe…Ugens råd: Ryd op – både fysisk og mentalt!
Foto: Shutterstock
I denne uge er der virkelig mulighed for at komme nærmere din flirt eller dit crush. Der er endda også chance for, at du møder en helt ny person. Hvis du ikke har en kæreste, men gerne vil have en, er det især godt at holde øjnene åbne torsdag. I vil have god kemi, samme interesser og måske endda nogle af de samme drømme. Hvis du allerede har en kæreste, kan du lave en aftale med ham/hende i starten af ugen, hvor I virkelig bare kan hygge jer sammen.Ugens råd: Flirt løs!
Foto: Shutterstock
Der kan godt være nogle, der er lidt utilfredse derhjemme. Måske føler en af dine søskende sig overset? Hvis du synes, at det er rimeligt, kan du overraske ham eller hende tirsdag. Senere på ugen er det bedst, hvis du koncentrerer dig om din kæreste. Der er rigtig god mulighed for, at I kan få nogle gode oplevelser sammen – og hvis du overrasker din kæreste med hans/hendes livret, så vil det helt sikkert blive et hit!Ugens råd: Gør noget godt for andre!
Foto: Shutterstock
Du plejer at få det rigtig godt, når du finder din indre ro. Det kan man gøre på mange måder, og måske plejer du at dyrke yoga for at slappe af? I øjeblikket er det ikke nok… Der skal lidt mere til, før du virkelig hviler i dig selv og falder til ro. I løbet af onsdagen finder du ud af, hvad der virker for dig – og så bliver du rolig igen. Det kan være, at du skal begynde at skrive dagbog eller høre noget musik, der passer til dit humør?Ugens råd: Find noget, der får dig til at slappe af.
Foto: Shutterstock
Hvis der er noget, der udfordrer dig i øjeblikket, så er det det, der er i fokus denne uge. Det kan være, at du er uvenner med dine forældre, eller at det driller med gruppearbejdet i skolen? Det er ikke det værd at bruge din energi på det, for du skal nok forberede dig på, at I ikke kan blive helt enige – måske kan I mødes på midten. Og gem så energien, så du kan bruge den på at have det sjovt med dine veninder i stedet!Ugens råd: Brug energi på det, som gør dig glad!
Foto: Shutterstock
Selv om du måske ikke lige orker at svare på alle de beskeder du får, kan det altså være en god idé alligevel. Du lader dig nemlig ikke påvirke af, hvad folk skriver til dig – og så er det altså meget god stil at svare tilbage. I weekenden har du gode muligheder for at bruge tid med din kæreste. Hvis du ikke har en kæreste, så er lørdag en god dag at flirte!Ugens råd: Nyd, at du har mulighed for kærestetid i weekenden!
Foto: Shutterstock
I denne uge er du fyldt med energi og har lyst til at være aktiv! Heldigvis er der ikke noget, der står i vejen for, at du kan hænge ud med dine veninder og måske lave noget aktivt med dem – I kan for eksempel stå på rulleskøjter? Det er også oplagt for dig at møde nye mennesker i denne uge – du er nemlig god til at snakke med dem, du møder for tiden! Så længe der sker noget hele tiden, er du glad. Og lektierne? Dem klarer du med et snuptag!Ugens råd: Oplev så meget som muligt!
Foto: Shutterstock
Du har særligt fokus på din familie i denne uge. Men du skal ikke forvente, at du kan løse alle problemer, hvis der opstår uenighed derhjemme. Det bedste du kan gøre, er, at bruge tid på noget andet, som gør dig i godt humør. Det er en god uge at få sagt eller skrevet nogle af de ting ned, som du måske har tænkt over længe… Måske kan det også gavne dine veninder, hvis du deler dine tanker med dem?Ugens råd: Del dine tanker med andre, hvis du har brug for det.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om