Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 19)

Af Redaktionen 5. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskop guider dig til, hvad du skal satse på, og hvad du bestemt ikke skal gøre i løbet af ugen! Hvem ved, måske kan din uge blive meget bedre, hvis du følger nogle af disse råd.

Så er ugens horoskop klar til dig, så du kan gøre din uge meget bedre.

Se ugens horoskop i galleriet:

Ugenshoroskop(uge19)

Du skal lave noget i forbindelse med din bolig eller sammen med din familie. Lige nu har du energien, og det er ret nemt for dig. Du har nok ikke gjort det før, fordi du har manglet koncentrationen og motivationen og været for uklar i de ting, du har foreslået.Ugens råd: Selv om du stadig ikke er helt fyldt op med energi, skal du bare springe ud i det, for det kommer til at gå, som det skal.
Foto: Shutterstock
Du overrasker folk omkring dig, fordi du opfører dig meget anderledes, end du plejer. Det kommer også helt bag på dig selv, at du handler efter din første tanke og dine impulser. Men helt nyt er det ikke, for du gjorde noget lignende sidste år i april, hvor det, du gjorde, blev kommenteret og diskuteret af andre.Ugens råd: Denne gang er det anderledes, for din familie vil acceptere det, du gør.
Foto: Shutterstock
I denne uge går det nemmere end forventet, når du skal få din vilje over for din partner. Der er ikke så stor modstand som sidst, du tog det samme emne op. Lige pludselig og helt uventet ændrer nogle fremtidsplaner sig.Ugens råd: Brug denne chance til at få det, du vil have, og brug dine erfaringer fra tidligere.
Foto: Shutterstock
Du har fokus på nogle særlige projekter i skolen, på arbejdet eller andre projekter, du godt kunne tænke dig at gøre noget ved. Du får også en masse idéer, som du skal prøve af, inden du smider dem til jorden. Du kan forbedre din kondition i denne uge, og du vil få det godt af det.Ugens råd: Begynd at motionere i starten af ugen.
Foto: Shutterstock
Du skal være meget opmærksom på alle dine aftaler i denne uge – både skriftlige og mundtlige. Der kan nemt komme misforståelser. Sidst på ugen får du ret i det, du mener, og du falder til ro.Ugens råd: Det er en god idé, hvis du tjekker alle kontrakter eller lignende grundigt igennem, så du ikke tager fejl.
Foto: Shutterstock
Du har mere energi i denne uge, end du plejer, og du tror også, folk er enige i mange af de ting, du har foreslået. Du bliver i virkelig godt humør, og du bliver naturligt positiv – lige som du plejer at være. En af dine nærmeste er en stor hjælp sidst på ugen, og på grund af det får du din selvtillid tilbage.Ugens råd: Led efter opgaver, der skaber fred, for det bliver vigtigt for dig.
Foto: Shutterstock
Helt uventet dukker der nogle nyheder op i forbindelse med hjemmet eller din familie, som overrasker dig. Men det er heldigvis på en positiv måde. Selv om du ikke er vild med forandringer, er du positiv over for dem i denne uge. Du reagerer meget impulsivt, selv om du ikke plejer at gøre det.Ugens råd: Det er en god idé at være positiv – forandringerne gør nemlig mange ting nemmere for dig.
Foto: Shutterstock
Du vil igen føle, at tingene ikke går som planlagt. Men det giver faktisk god mening, når du tænker over det. Nogle personer, du kender, har nogle helt vilde og mærkelige idéer, som du er totalt med på at gøre noget ved. Lige umiddelbart vil der ikke være nogen retning eller styring for idéerne.Ugens råd: Bare rolig, der kommer styr på det hele, inden ugen er forbi.
Foto: Shutterstock
Nogle gange synes du, alt er, som det plejer, og tingene bare gentager sig. Men på nogle områder kan du godt mærke, at der sker noget, og at det går fremad. Dit humør er meget bedre, og siden marts har du ryddet op i dine tanker, når du har haft tid.Ugens råd: Der sker noget i løbet af ugen, der giver dig noget at tænke over. Gør noget ved det med det samme.
Foto: Shutterstock
Selv om du tit har mange idéer, overgår du dig selv i denne uge. Midt på ugen får du en af de bedste idéer, du nogensinde har fået – og den kommer ud af den blå luft. Det gør dig meget glad, og du har svært ved at få armene ned, fordi du er så begejstret.Ugens råd: Vær fornuftig, så er der store chancer for, det lykkes i praksis.
Foto: Shutterstock
I denne uge er det ret vigtigt, du ikke bliver misforstået. Det er derfor en god idé at være opmærksom på, om andre forstår, hvad du mener, når du siger noget. Du risikerer at blive snydt i løbet af ugen – for eksempel i forbindelse med et fritidsjob eller noget andet, du har indgået en aftale om. Dine projekter lykkes på torsdag – og du vil få succes.Ugens råd: Kig din kontrakt igennem, eller vær sikker på, hvad I præcist har aftalt, hvis du har lavet en vigtig aftale.
Foto: Shutterstock
Du er på udebane for tiden, men du kan heldigvis være i fred det meste af tiden og gøre tingene præcist, som du har lyst til. Al din energi og opmærksomhed går på at samarbejde med folk tæt på dig, og du lærer en masse ved at se dig omkring og kigge efter andre.Ugens råd: Forvent, at der sker noget uventet i forbindelse med et samarbejde i starten af ugen. Heldigvis tager du det helt roligt.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste