Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 18)

Af Redaktionen 27. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så er det blevet tid til, at stjernerne fortæller om din uge. Læs dit horoskop her!

Aflyste planer, gode idéer og styr på tingene - det er noget af det, som ugens horoskoper fortæller om. 

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad du kan forvente i ugens løb. 

Horoskoperuge182020

Ugens horoskop

Du føler, at du har ret godt styr på tingene i øjeblikket, men du kunne godt bruge mere tid til at hygge dig og lave nogle ting, som DU synes er sjove. Heldigvis så får du tid til det i denne uge – om det så er en selvforkælelsesdag, et Netflix-marathon eller noget helt andet, du har brug for. Hvis du og dine søskende skændes meget for tiden, så kan det være I skal prøve at lave noget andet end I plejer – eller snakke om nogle andre ting. Måske det hjælper med lidt fornyelse?

Ugens råd: Hvis dine planer ændrer sig, så tag det med et smil!

 

Ugens horoskop

Du får mange gode idéer i øjeblikket og du føler at både din familie og dine veninder er gode til at bakke dig op. Men selv om du får meget opbakning, så kan du godt selv komme til at være lidt negativ og fokusere meget på de ting, som du tror kan gå galt. Det behøver ikke kun være i forhold til dine idéer, men kan også være mange andre ting. Det bedste du kan gøre, er at holde så godt fast som muligt i de positive tanker – så skal det hele nok gå.

Ugens råd: Vær positiv!

 

Ugens horoskop

Der kan godt være mange ting, du skal beslutte eller tage stilling til i denne uge – og det er ikke sikkert, at det er helt nemt. Det bedste du kan gøre, er at have masser af tålmodighed og måske endda undersøge tingene ekstra grundigt, før du beslutter noget. Hvis du hører rygter, så husk, at det er rygter og ikke nødvendigvis sandheden …

Ugens råd: Mærk efter i maven, inden du beslutter noget.

 

Ugens horoskop

I denne uge er det en god idé at holde lidt igen med planlægningen. Der er nemlig stor sandsynlighed for, at aftaler alligevel bliver lavet om – og så skal du starte forfra med at planlægge ugen. Men bare fordi du ikke har de helt store planer, betyder det ikke, at det bliver en dårlig uge. Nu kan du nemlig fokusere på at lave ting, du godt kan lide. Måske er det også på tide, at du får læst den bog på hylden, som du aldrig fik læst?

Ugens råd: Tag det stille og roligt.

 

Ugens horoskop

Du kan godt føle dig lidt urolig i denne uge, men det går heldigvis væk af sig selv senere på ugen. Det er vigtigt for dig at vide, at du altid kan stole på dine veninder – måske fordi der er noget, du gerne vil fortælle dem? Der er en helt speciel person, som du snakker meget med i øjeblikket, og som du måske endda kan lære noget af. Måske er det dit crush?!

Ugens råd: Snak med dine veninder!

 

Ugens horoskop

Hvis din skole har fundet på en ny måde at undervise på eller er begyndt at give nogle anderledes lektier for end de plejer, så skal du lige vænne dig til det. Hvis du er vant til at skulle lave skoleopgaverne selv, kan det for eksempel være, at I skal til at lave en masse gruppearbejde – og så skal du nok forberede dig på, at det kan blive lidt af en udfordring. Hvis der er mange af dine veninder, der gerne vil lave aftaler med dig i denne uge, så skal du huske kun at sige ja til det, du har lyst til og kan overskue.

Ugens råd: Det tager tid at vænne sig til nye ting.

 

Ugens horoskop

Du er god til at få klaret både lektier og pligter i denne uge – og endda med et smil på læben. Hvis du synes, at dit værelse trænger til fornyelse, så er det et godt tidspunkt at finde ud af, hvad du gerne vil lave om. Måske er der en masse ting, der skal sorteres, smides ud eller til genbrugen? Det er ikke sikkert, at du kan gøre det hele lige på en gang, men der er helt sikkert noget, som du allerede kan starte på nu.

Ugens råd: Kast dig ud i et større projekt!

 

Ugens horoskop

I denne uge er du nok ikke lige så åben og udadvendt, som du plejer – du holder dig lidt tilbage. Måske fordi der er mange ting, du tænker over for tiden? Hvis du har lyst til at dele dine tanker med nogen, så er det en god idé – ellers kan du måske skrive tingene ned i en dagbog. Det kan nemlig være godt at få tankerne ud af hovedet. Hvis du har en kæreste, så bruger du meget tid på ham eller hende i øjeblikket – og det er kun godt!

Ugens råd: Brug tid med dem, du holder af.

 

Ugens horoskop

Selv om det ville være meget rart nogle gange, så er det altså ikke alle der er enige med dig lige for tiden. Det kan du især mærke i ugens første dage, og det kan godt udvikle sig til en diskussion med den person, du er uenig med. Men hvis du ser det fra den lyse side, så får du både lov til at sige din egen mening og til at høre, hvordan tingene ser ud fra en andens synsvinkel – og det kan være ret lærerigt!

Ugens råd: Vær positiv!

 

Ugens horoskop

I ugens første dage kan det godt være, at der er noget, du lige skal vænne dig til. Det kan godt tage lidt tid og derfor kan der også godt gå lidt tid, før du falder helt til ro. Hvis du har planer eller aftaler i denne uge, så er der stor chance for, at de bliver ændret hele tiden eller aflyst og derfor kan du ikke planlægge så meget, som du måske gerne ville. Til gengæld så giver det dig mulighed for at lave noget spontant, og noget DU gerne vil!

Ugens råd: Kast dig ud i noget, som du ikke havde regnet med.

 

Ugens horoskop

Hvis der er mange ting, du skal have styr på i denne uge, så handler det om at fordele din tid og dine kræfter ordentligt. Selv om det kan være svært at finde ud af, hvad der er vigtigst, så ved du det helt sikkert godt, hvis du mærker efter. Hvis du har en kæreste eller et crush, så går det rigtig godt med jer i øjeblikket. I snakker godt sammen og forstår hinanden - I er helt på bølgelængde!

Ugens råd: Fordel din tid fornuftigt.

 

Ugens horoskop

Hvis der er lidt dårlig stemning derhjemme i øjeblikket, så gør dit bedste for at sprede smil og godt humør – også selv om det kan være lidt svært. Hvis det er dine søskende, som skaber dårlig stemning, så kan det være en god idé at snakke med dem om det. Måske var det slet ikke meningen? Hvis du gerne vil rykke rundt på værelset, så er det bare med at kaste dig ud i det.

Ugens råd: Selv små ændringer kan gøre en forskel!

 

MegetMere