Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 18)

Af Redaktionen 29. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ugens horoskoper er klar, og noget af det der kendetegner dem, er gode idéer, udfordringer og popularitet. Læs dit horoskop her!

Mandag er faktisk slet ikke så slem, når ugens horoskoper er klar til dig! Måske er du fuld af gode idéer og skal i gang med et par krea-projekter, men det kan også være, at du føler dig udfordret - og faktisk ender med at blive reddet af dit crush!

Læs dit horoskop i galleriet herunder og se, hvad din uge bringer.

Horoskoperuge182019

Hele ugen føler du dig godt tilpas, og at du har fået den hjælp eller støtte, som du har haft brug for. Du er virkelig glad, fordi alt går godt – og derfor beslutter du dig måske for at belønne dig selv med lidt shopping! Det bliver en god uge, hvor du får tid til både veninder, lektier og familie. Søndag bliver tingene dog lidt anderledes – du kan nemlig møde lidt modstand derhjemme. Måske er dine søskende misundelige over, at det hele bare kører for dig?!Ugens råd: Pas på, at du ikke siger noget grimt, hvis du møder modstand.
Foto: Shutterstock
Hvis der er noget, du gerne vil have lov til af dine forældre – så skal du ikke spørge dem i starten af ugen! Her kan du nemlig godt få en del modstand, og de vil have svært ved at forstå dét, som du rigtig gerne vil, eller gerne vil have. Venter du i stedet til sidst på ugen, så går det meget bedre! Der er det nemlig som om, at alle er med dig, og du får både hjælp og opbakning fra dine veninder og din familie – og så kan du godt regne med, at der er større chance for at få lov til lige det, du gerne vil!Ugens råd: Husk, at det ikke er verdens undergang, hvis du får et nej!
Foto: Shutterstock
Måske skal du fremlægge i skolen i denne uge? I så fald kan du være så heldig, at du får hjælp af dine venner eller veninder! Faktisk, så kan du slet ikke undvære dem – de er nemlig virkelig gode til at støtte dig og hjælpe dig, hvis du føler dig usikker eller ikke kan beslutte dig. Du har lidt udfordringer for tiden, enten i skolen eller på dit fritidsjob. Du synes, at tingene kører for meget i ring, og at det er for kedeligt… Ugens råd: Hold ud, hvis du er blevet skoletræt – du er garanteret ikke den eneste!
Foto: Shutterstock
Du er virkelig populær i denne uge, og der er mange, der gerne vil arbejde sammen med dig i skolen! Det kan være en fordel, hvis du fortæller de andre, hvad du er god til – så kan I nemlig lave en virkelig god gruppe. De fleste i skolen ved allerede, at du er meget pligtopfyldende og dygtig, når det kommer til lektier og opgaver, og du er glad for, at det er sådan. Derfor kan det være, du skal prøve at tænke lidt ud ad boksen og vise nogle flere sider af dig selv? Du kan nemlig meget mere!Ugens råd: Vis, hvad du kan!
Foto: Shutterstock
I denne uge er der stor chance for, at du ender i midten af en diskussion… Øv! Derfor vil det være godt for dig, hvis du bruger lidt tid på at finde ud af, hvad DU mener, eller hvad du kan sige, hvis du skulle ende i en diskussion med dine forældre, din kæreste eller din veninde. Måske kan du endda nå at redde trådene ud, inden det ender i en diskussion? Du kan godt blive frustrereret, hvis du ikke kan finde hoved og hale i det hele.Ugens råd: Find de gode argumenter frem!
Foto: Shutterstock
Du har helt vildt mange gode idéer – og dem vil du gerne fortælle alle dine veninder om! Din kreativitet blomstrer, og du går i gang med nogle krea-projekter, eller opgaver, som kan blive rigtig gode, når de er færdige. Du skal være forberedt på, at en eller flere af dine veninder godt kan se lidt anderledes på tingene, og derfor vil give dig lidt modstand, når I arbejder sammen i skolen.Ugens råd: Prøv også at være åben overfor andres idéer!
Foto: Shutterstock
I starten af ugen kan du fornemme, at tempoet har ændret sig – alt går nemlig langsommere end det plejer. Om det er godt eller dårligt afhænger af dit humør og din tålmodighed. Det kan nemlig godt betale sig at være lidt ekstra tålmodig, hvis du ikke skal synes, at tingene går for langsomt! Hvis du har en lillebror eller lillesøster, kan de godt irritere dig lidt i denne uge. Han eller hun kan nemlig finde på at give dig kritik, og det bliver du ikke heeelt så glad for…Ugens råd: Find tålmodigheden frem – den kan godt blive sat på prøve!
Foto: Shutterstock
Du kan godt regne med en del udfordringer i løbet af ugen – og det kan godt blive lidt svært for dig at komme igennem dem. Måske er der for mange lektier eller en diskussion med din veninde? Du kan godt føle, at nogen, eller noget, står i vejen for dig – det kan være en person eller nogle regler, som ikke kan eller vil bøjes. Heldigvis får du hjælp fra én – og det er måske endda dit crush eller din kæreste, som virkelig godt kan sætte sig ind i din situation, fordi personen har prøvet præcis det samme!Ugens råd: Tag udfordringer med et smil!
Foto: Shutterstock
En i din venindegruppe har virkelig meget energi og finder hele tiden på nye planer. Det kan godt irritere dig, fordi du så ikke selv kan bestemme noget, og ikke rigtigt bliver hørt lige for tiden. Derfor holder du dig måske lidt tilbage i gruppen og er tilfreds med, at de andre tager styringen. Sidst på ugen er der fokus på noget, du virkelig brænder for eller som står dit hjerte nært. Måske en hobby eller noget frivilligt arbejde?Ugens råd: Du kan altid foreslå et kompromis, hvis der er uenighed!
Foto: Shutterstock
Du sætter farten lidt ned i alt det, du har gang i for tiden. Det er lige fra lektier, dine hobbyer til aftaler med dine veninder. Du finder også ud af, at det kan være klogt at grave lidt dybere og få mere information, inden du skal i gang med et stort projekt eller en eksamen i skolen. I løbet af onsdagen kan du godt møde kritik, fordi du har skruet ned for tempoet. Det kan være, at dine veninder føler sig overset? Så er det vigtigt at fortælle dem, at det slet ikke er derfor, du gør det! Lørdag er det familietid.Ugens råd: Det er okay at sige fra og skrue ned for tempoet!
Foto: Shutterstock
Midt på ugen kan du føle, at der er meget modstand, når du fortæller om dine idéer eller planer. Det kan være, at dine forældre ikke heeelt er med på den sommerhustur med veninderne, som du lige havde i tankerne – eller det kan være noget helt andet. For at du kan finde en løsning, bliver du nødt til at overveje alle sider af sagen og så argumentere for det, du mener! Det kan godt være svært, fordi du måske også bliver lidt ked af det. Du kan overveje, om du kan gøre tingene på en anden måde, eller om I kan mødes på midten?Ugens råd: Forbered gode argumenter, inden du skal tale din sag!
Foto: Shutterstock
Du kan komme i situationer, hvor du bliver nødt til at stoppe op og tælle til ti, inden du gør mere. Du får nemlig svært ved at styre dit temperament, og det kan altså godt ende uheldigt, hvis du ikke når at tænke dig om inden. Det kan være en fordel for dig at gøre, som de fleste gør. Hvis der for eksempel er noget, I skal blive enige om til din sport, eller i skolen, så følg med de andre eller de traditioner, der er, og lad andre om at diskutere. For måske handler det faktisk om noget, som I slet ikke kan beslutte.Ugens råd: Tænk før du taler – eller lad andre føre ordet!
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om