Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 18)

Af Redaktionen 30. april 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der en særlig god energi hos dig i denne uge? Og hvad med kærligheden - bliver det til noget mellem dig og ham den søde? Find ud af det i ugens horoskoper.

For nogle er der fokus på temperamentet i denne uge. Og for andre er det kærligheden, der fylder mest.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan bliver din uge ifølge horoskoperne?

Husk: Du kan altid læse ugens horoskoper her!

Ugens horoskoper (uge 18):

Ugenshoroskop(uge18)2018

Du er totalt stædig, og det kommer virkelig til at vise sig i denne uge. Der venter nemlig en diskussion forude … Uanset om du kommer til at diskutere med din mor, din BFF eller dit crush, så pas på, du ikke kommer til at sige noget, du vil fortryde senere. Det er ikke sikkert, I nogensinde bliver enige om det, I diskuterer, så på et tidspunkt skal I bare lægge låg på diskussionen og snakke om noget andet. Ugens råd: Intet varer for evigt. Heller ikke uvenskab!
Du har noget på hjerte, og i denne uge skal det ud! Uanset hvad det er, du gerne vil sige, så er det megafedt, når man virkelig brænder for et emne og gerne vil vise sin holdning til det. Der er måske nogle, som ikke er helt enige med dig, men det er også okay! Selv om I ikke er enige, lytter de til dig og tager det, du siger, alvorligt.Ugens råd: Hyld dig selv for at være megasej og stå ved din mening. Du har da helt sikkert fortjent en ny trøje eller en kæmpe is.
Du har totalt travlt lige for tiden, og det kan godt være lidt svært at få tid til at lave alle de ting, du gerne vil. Du kan komme til at opleve, at der er nogle, der ikke er enige med dig i løbet af ugen, men heldigvis får du god opbakning fra dit crush og dine veninder, og det fylder dig med selvtillid.Ugens råd: Hold fast i dine meninger og holdninger, selv om alle ikke er enige med dig.
Det kan godt være, at det er forår udenfor, men du er altså i totalt værelseshygge-mood. Du har lyst til at flytte rundt og lave om på dit værelse, men du ved ikke helt, hvordan du skal stille dine ting. Spørg dine veninder om hjælp, så du kan komme rigtigt på plads.Ugens råd: Din mor bliver måske sur over, at du roder på dit værelse. Forklar hende, at du er ved at rykke rundt, så går det nok.
Du har brug for at være meget alene lige nu, men det kan godt være lidt svært, når dine veninder rigtig gerne vil hænge ud med dig. De kan ikke forstå, hvorfor du siger nej til at tage med i centret eller ned i klubben. Øv! Forklar dem, at du rigtig gerne vil med i næste uge, men lige nu vil du gerne bare hjem.Ugens råd: Lyt til dig selv, og lad ikke andre mennesker presse dig til at være social. I næste uge er du klar til det igen!
Der kan godt være lidt problemer i skolen – måske med noget gruppearbejde – men husk, at det ikke kun er din skyld og lad være med at være alt for hård ved dig selv! Du gør det så godt, du kan, og det er helt perfekt! Glæd dig til fredag for din weekend bliver fantastisk.Ugens råd: Lad være med at tale dårligt til dig selv, og prøv i stedet at sige ”pyt!” til tingene.
Du kører totalt med klatten lige for tiden, og dit humør er så godt. Du har styr på skolen, dine veninder er fantastiske og dit crush er også vild med dig. Der kan dog komme lidt problemer derhjemme i weekenden. Måske er din lillebror bare sygt irriterende? Træls! Sig det til dine forældre, så de kan fortælle ham, at det ikke er okay.Ugens råd: Tag på date med dit crush. Dit gode humør vil feje benene væk under ham!
Du får en meget speciel uge, som både kan byde på megagodt humør og høj energi, men der er også risiko for, at du kan blive rigtig ked af det og ligeglad med alt. Sæt weekenden af til at pleje dig selv efter en hård uge. Du får helt sikkert brug for at stene serier og spise masser af is.Ugens råd: Forkæl dig selv, når du er ked af det. Du skal gøre de ting, du har allermest lyst til og som kan gøre dig glad igen.
I starten af ugen kan du komme til at misforstå noget eller få en forkert opfattelse af tingene, og det kan skabe en del drama. Undersøg tingene ordentligt, og snak med dine veninder for at finde en løsning på situationen.Ugens råd: Lyt godt efter, når du snakker med dine venner, så I ikke misforstår hinanden.
Det kan godt føles som om, at alt er kaos omkring dig lige nu, for der er problemer i din venindegruppe, og du prøver virkelig at klare dig igennem uden at blive totalt uvenner med nogle. Det kan du bare ikke helt … Prøv at samle alle veninderne, så I kan snakke sammen om det. Og bare rolig! Det skal nok blive godt mellem jer igen.Ugens råd: Vær ærlig og kærlig på samme tid, når du snakker med dine veninder.
Du plejer at tænke grundigt over alt, du gør, men i denne uge kommer du til at følge din intuition og mavefornemmelse mere end din hjerne og fornuft. Spændende … Pas dog på, du ikke sårer andre personers følelser med ugennemtænkte kommentarer!Ugens råd: Sig undskyld, når det er nødvendigt.
Du er helt vildt nysgerrig, men det betyder også, at du nogle gange overhører noget og ikke får alle informationerne med. Pas på med at sprede rygter om noget, du ikke er 100 procent sikker på! Det kan godt gøre nogle mennesker meget sure på dig…Ugens råd: Tænk dig om, før du spreder sladder. Måske er det bedre bare at holde informationerne for dig selv.

Læs mere om