horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 18)

Af Cathrine Oppenheim og redaktionen 1. maj 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad mon denne uge byder på for dig? Læs dit horoskop lige her.

Bliver det en uge i kærlighedens tegn, eller vil du komme til at møde en del modgang i ugens løb? Det kan du finde ud af lige her, hvis du læser dit horoskop for denne uge.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

I galleriet herunder kan du finde ud af, om det er dig, der får en rigtig god idé i løbet af ugen, eller om du skal tænke ekstra godt over at være et forbillede for dine mindre søskende.

Læs dit horoskop for ugen her:

Ugenshoroskop(uge18)

Du har brug for at tænke dig om, og selv om andre kan være overraskede over, at du skifter mening omkring noget, så er det helt rigtigt at gøre.Ugens råd: Sig din mening.
Du er god til at hjælpe andre, men i øjeblikket trækker du måske en lidt for stor del af læsset i venindegruppen. Du lægger mange planer, og midt på ugen får du en åbenbaring!Ugens råd: Pas på dig selv.
Du ved ikke helt, hvad det egentlig er, du vil, så gå i tænkeboks for at finde ud af det. Du skal nok få nogle gode idéer om forskellige projekter og om fremtiden.Ugens råd: Vær tålmodig.
Hvis du har en kæreste, er det en god uge til at arrangere en kærestetur, for din kæreste har brug for ekstra opmærksomhed fra dig, fordi du har haft meget travlt med andre ting.Ugens råd: Pas på med at overanstrenge dig.
Der er ro på i øjeblikket, og det nyder du. Hvis du har mindre søskende eller andre yngre personer i dit liv, vil de få brug for dig til at være der for dem og rådgive dem.Ugens råd: Vær et godt forbillede.
Der sker store forandringer i dit liv, men det kan tage tid, før det hele falder på plads. Lørdag kan du være i lidt dårligt humør, men det er okay at skrue lidt op for følelserne.Ugens råd: Find frem til romantikeren i dig.
Hvis du har en kæreste, kan du være lidt træt af, at personen bestemmer for meget i jeres forhold. Du bliver nemt irriteret og kommer op i det røde felt, men der er også gode chancer for, at din kæreste vil overraske dig positivt.Ugens råd: Tænk mindre over, hvad andre synes.
Du har travlt og laver en masse ting, men det er ikke altid, det hele går lige efter dit hoved. Du er god til at tage føringen i gruppearbejde i skolen, og du får en god idé, når du mindst venter det. Der er også chance for, at et af dine store ønsker går i opfyldelse.Ugens råd: Se tiden an.
Det går godt for dig i skolen, og det ser ud til, der måske er et fritidsjob i vente meget snart. I løbet af torsdag virker det hele til at lykkes for dig. Du vil også blive overrasket over noget, en person siger.Ugens råd: Vær kreativ.
Du kunne godt tænke dig, at andre ser dig på en lidt anden måde, men det har indtil videre været svært. I løbet af ugen vil det dog blive meget nemmere.Ugens råd: Det er okay at skifte mening.
Du har mange bolde i luften, men det er ikke noget problem for dig at overskue det hele! Du har dog lidt svært ved beslutninger, men prøv at se, om du kan beslutte dig for en lille tur med en veninde eller din familie. Det ville være godt for dig.Ugens råd: Beslut dig.
Du bliver utålmodig, fordi alt går meget langsommere, end du ønsker dig. Du skifter også tit mening og har svært ved at beslutte dig for noget. Heldigvis begynder det hele at ændre sig i løbet af ugen.Ugens råd: Vent med de vigtige beslutninger.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om

MestLæste