Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 17)

Af Redaktionen 20. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaas! Nu er ugens horoskoper klar til at fortælle dig, hvordan din uge bliver. Læs dit horoskop her!

Ugens horoskoper er klar og fortæller i denne uge (blandt andet), at nogle skal prøve at se tingene fra den lyse side, mens andre skal lave noget, der får dem i godt humør.

Find dit stjernetegn i galleriet nedenfor, og læs, hvad horoskoperne fortæller om din uge!

Horoskoperuge172020

Ugens horoskop
Samarbejde er i fokus i denne uge og det kan godt blive lidt af en udfordring. Det kan for eksempel være, at du skal blive enige med dine søskende eller veninder om noget. Men det er som om, I slet ikke taler samme sprog – måske fordi I er meget uenige om, hvordan tingene skal gøres? Det bedste du kan gøre, er at stole på din mavefornemmelse og holde fast i din egen mening, hvis du tror, det er det bedste. Måske behøver I ikke at beslutte noget lige nu?Ugens råd: Vær tålmodig!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Igen i denne uge har du masser af energi, men du skal nok indstille dig på, at du kommer til at lave en del ting på egen hånd. Men det behøver slet ikke at være dårligt! For så kan du nemlig gøre præcis det, som DU har lyst til og uden at skulle tage hensyn til andre, om det så er at binge Netflix hele dagen, lære de nyeste TikTok-danse eller noget helt tredje.Ugens råd: Lav noget, som DU har lyst til!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
De fleste ting kører for dig lige for tiden. Du er god til at få klaret både lektier, pligter og andre praktiske ting med et snuptag. Selv om du måske nogle gange synes, at det kan være svært at finde motivationen, så finder du alligevel viljestyrken frem til at få klaret det hele. Sejt! Du har masser af gode idéer i øjeblikket og det kan være en stor fordel, hvis du skal lave en opgave i skolen. Det kan være en god idé at huske dig selv på, at du også skal holde pauser og lave andre ting.Ugens råd: Brug også tid på at slappe af.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har ikke særlig meget tålmodighed i øjeblikket og du har nemt ved at blive irriteret, hvis der er noget, der driller dig lidt. Det bedste du kan gøre, er at skrue lidt ned for tempoet og tage en ting ad gangen. Det kan nemlig både hjælpe på koncentrationen, men måske er det også nemmere at holde hovedet koldt, når du kun har fokus på en ting. Selv om det kan være svært at se positivt på tingene, når man er irriteret, så prøv at huske dig selv på, at det hele nok skal gå.Ugens råd: Gør dit bedste for at holde fast i det gode humør!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Først på ugen har du svært ved at samarbejde med andre. Du vil nemlig helst gøre tingene efter dit eget hoved og det kan godt være en udfordring, hvis du skal have andre overbevist om, at det er den bedste måde. Hvis du har planer i løbet af ugen, så går det måske ikke helt, som du havde regnet med. Derfor er det en god idé at være positiv og åben, så kan det nemlig være nemmere at tackle ændringer.Ugens råd: Se tingene fra den lyse side.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Hvis du har mange lektier for i denne uge, så har du nemmest ved at få dem lavet, hvis du sidder for dig selv og kan koncentrere dig – helt uden at nogen blander sig i det! Hvis du synes, at dine søskende eller måske din telefon er forstyrrende, så fortæl dine søskende, at du har brug for at sidde for dig selv eller sæt telefonen på flytilstand. Selv om det også kan være lidt kedeligt at sidde alene, så går det bare oftest meget hurtigere, når man ikke bliver forstyrret af omverdenen.Ugens råd: Få styr på lektierne, så du også kan bruge tid på noget andet!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du bruger det meste af tiden derhjemme i øjeblikket, og bruger også meget tid med din familie. Hvis du ikke har så travlt i denne uge, så kan det være, du skal spørge dine søskende, forældre eller veninder, om der noget du kan hjælpe dem med. Husk på, at hvis de bliver hurtigere færdige med deres ting, så har de endnu mere tid, de kan bruge med dig! Hvis du føler, at dine søskende altid får megameget opmærksomhed, så kan du godt have lidt svært ved at tackle det, men du må prøve, så godt du kan.Ugens råd: Giv en hjælpende hånd til en, som har brug for det.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan godt føle, at du er kommet lidt i klemme mellem to personer, for eksempel to af dine veninder. Det kan godt være svært for dig at tackle situationen, men du prøver alligevel at finde en god løsning, som kan gøre alle glade. Hvis det ikke virker lige nu, så vær tålmodig, for det skal nok løse sig på et tidspunkt. Du kan også have lidt udfordringer med at blive enige med dine søskende for tiden, men selv om du måske synes, at de er lidt irriterende af og til, så husk, at I jo vil hinanden det bedste.Ugens råd: Sig ikke noget, du ikke mener.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Der er mange ting, du gerne vil lave og opleve sammen med dine veninder eller din kæreste, hvis du har en. Men det er ikke sikkert, at det kan lade sig gøre i denne uge. Derfor kan det godt være, at du skal indstille dig på at lave nogle ting alene. Men det behøver slet ikke at være kedeligt at lave noget selv, det handler bare om at finde på noget, som du synes er sjovt eller som du interesserer dig for. Hvis du i løbet af ugen er i dårligt humør, så har du svært ved at skjule det for andre.Ugens råd: Lav noget, der gør dig i godt humør.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Nogle gange er du måske lidt for hurtig om at beslutte dig for noget, uden at du har tænkt det helt igennem - det kan du i hvert fald opleve sidst på ugen. Det kan for eksempel være, at du får sagt noget til en person, som du i virkeligheden ikke mente eller slet ikke skulle have sagt. Selv om det måske giver dig lidt udfordringer, så skal det hele nok gå alligevel. I denne uge vil du have godt af at forkæle dig selv. Måske du skal sætte en aften af til at lave hjemmespa?Ugens råd: Tænk dig godt om, inden du beslutter noget.
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du har mange ting at se til i denne uge. Det kan for eksempel være, at der er mange lektier, du skal have styr på, inden ugen er omme. Men du har heldigvis stadig tid til dig selv og tid til at lave noget, som du synes er sjovt. Måske du skal prøve at lade vær med at lægge planer og så bare se, hvor tingene fører dig hen?Ugens råd: Vær spontan!
Foto: Shutterstock
Ugens horoskop
Du kan ikke lide, hvis nogle hundser med dig – og slet ikke hvis det er en person, du holder meget af. Derfor er det en god idé at sige fra, hvis du føler, at du ikke bliver behandlet ordentligt. Hvis du føler dig udenfor i venindegruppen eller synes at det altid er de andre i gruppen, der får lov til at bestemme, så fortæl dem, hvordan det får dig til at føle. Det kan nemlig sagtens være, at de slet ikke tænker over det.Ugens råd: Sig fra, hvis der er noget, der går dig på.
Foto: Shutterstock

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.