ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 17)

Af Redaktionen 23. april 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver det en dejlig uge for dig og dit crush, eller vil en af dine mindre søskende komme til at irritere dig? Find ud af det i ugens horoskop lige her!

Stjernerne kan fortælle rigtig meget om din uge! Find dit horoskop nederst i artiklen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs ugens horoskop herunder:

Uge172018-ugenshoroskop

Du får masser af inspiration til et nyt projekt fra dine venner og klassekammerater i starten af ugen. Det hele bliver dog ikke så nemt, som du havde håbet, og du bliver nødt til at ændre på nogle ting for at få det til at fungere. Det kan være svært, men det er nødvendigt!Ugens råd: Vær ikke bange for forandring.
Du kan føle dig lidt trist, og det kan sætte nogle tanker i gang. Lever du det liv, du gerne vil leve? Heldigvis er det kun nogle små forandringer, der skal til, før du bliver glad igen, så tænk over de ting, der gør dig lidt trist – og få ændret på dem!Ugens råd: Søg støtte hos dine veninder.
Du har gang i et projekt, og du har brug for, at dine venner og veninder bakker op om det. Især dine nærmeste veninder vil hjælpe dig meget, og i weekenden mærker du virkelig, hvor fantastiske veninder du har.Ugens råd: Hyg dig med dine nærmeste.
Du bruger meget tid på skolen eller dit fritidsjob, og det er så fint – men husk, at det også er muligt at hygge sig imens, selv om du arbejder hårdt. Ellers kan du køre død i det. I slutningen af ugen vil du nå nogle af de mål, du har sat dig.Ugens råd: Pas på dig selv.
Du kan godt lide din alene-tid og at gøre tingene selv. Det kræver meget af dig at nå dine mål, men du ved, at det hele vil lykkes, hvis du bare arbejder hårdt for det. Der vil dog være nogle ting, du bliver nødt til at nedprioritere, for man kan altså ikke det hele!Ugens råd: Prioritér din tid.
Du føler for en makeover på værelset, og du har lyst til at købe masser af nye ting og møbler. Det kniber dog lidt med pengene, så det må blive ved drømmen. Du er nemlig rigtig god til at passe på dine penge – der vil dog komme en fristelse først på ugen, som du slet ikke kan stå for.Ugens råd: Pas på pengene.
En af dine yngre søskende vil irriterede dig ret meget først på ugen, men heldigvis er du god til at se bort fra det. Hvis du har et crush eller en kæreste, så bliver det en rigtig god uge for jer, og især i weekenden vil der være mulighed for romantiske oplevelser.Ugens råd: Følg dit hjerte.
I starten af ugen vil du møde en masse udfordringer, og det kan være svært for dig at nå de mål, du har sat dig. Du vil få brug for at finde på nye ting i en fart – og heldigvis er du ret kreativ, når det kommer til det! I løbet af ugen vil du også blive lidt nervøs for, hvordan andre ser dig, men husk, at du er god nok, som du er.Ugens råd: Tro på dig selv.
Du kan have svært ved at holde styr på alle dine tanker først på ugen. Du har mange bolde i luften, men heldigvis er du god til at holde overblik – men husk at skelne mellem alt det, du får at vide. Prøver folk at snyde dig, eller er der hold i de ting, folk fortæller dig?Ugens råd: Tænk dig om.
I starten af ugen vil nogen prøve at overtale dig til noget, du slet ikke har lyst til, og det irriterer dig virkelig meget. Du er heldigvis god til at komme videre, og der vil være en masse hygge med familien. Det er også en god uge til en forårsrengøring på værelset – og så vil dit crush eller kæreste være med på at lave en masse sjove og romantiske ting.Ugens råd: Tag ét skridt af gangen.
Det er tid til forandring – især når det kommer til skolen og dine fritidsinteresser. Det kan godt være lidt nervepirrende at ændre på tingene, men det er det helt rigtige for dig, selv om du måske ikke føler dig helt parat til, at tingene skal ændre sig.Ugens råd: Prøv noget nyt.
Tirsdag eftermiddag sker der noget, der kan føles som en stor forandring, og du skal bruge noget tid på at sætte dig ind i de nye ting. Tag ikke for store beslutninger i denne uge, for du når ikke at få hele overblikket.Ugens råd: Hav tålmodighed.

Læs mere om

MestLæste