Ugens horoskop
Horoskoper & astro

Ugens horoskop (uge 17)

Af Redaktionen 24. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs ugens horoskop, og find ud af, hvordan din uge bliver.

Hvordan bliver din uge? Læs dit horoskop her og find ud af, om der er noget, du skal være særligt opmærksom på. Måske i forhold til dit crush - eller i skolen.

Læs også: Sådan lægger man et horoskop

Se ugens horoskop (uge 17) i galleriet:

Horoskop(uge17)

Du kommer nemt i tvivl om, hvad der er det rigtige at gøre, og du svinger hele tiden mellem den ene og den anden beslutning. Det bedste, du faktisk kan gøre lige nu, er at vente, til du har flere informationer.Ugens råd: Tænk dig om.
I denne uge kan der ske noget virkelig spændende i dit liv. Men pas på med at træffe store beslutninger lige nu – om få uger kan situationen se helt anderledes ud. Heldigvis får du støtte fra din familie.Ugens råd: Få inspiration fra andre kulturer.
Du nyder at være sammen med dine venner og lave en masse spændende ting sammen med dem. Til gengæld sker der noget i skolen eller på dit fritidsjob, der kræver, at du gør noget med det samme.Ugens råd: Spørg dine venner om hjælp.
Sidst på ugen får du masser af nye og unikke idéer. Det handler bare om at holde fast i de bedste og gøre dem til virkelighed. Vær klar til at improvisere og træde til og hjælpe der, hvor der er brug for det.Ugens råd: Vær forberedt.
Beskederne flyver frem og tilbage, og måske går det indimellem så hurtigt, at der kommer rod i kommunikationen. Hvis du har en kæreste, kan du godt regne med, at han eller hun viser sine følelser i denne uge.Ugens råd: Hold orden.
Du føler dig ikke helt afslappet. Nogle af de udfordringer, du har haft i fortiden, kan dukke op igen, men du har gode muligheder for at klare dem. Du har en tendens til at opsøge mennesker, som du tror kan hjælpe dig.Ugens råd: Hold øje med dine penge.
Der er fokus på din familie, hvor der er sket ting og sager den seneste tid. Der kan godt komme lidt ballade i familien, for der er en, der vil gøre tingene på sin helt egen måde. Du kan lide så godt acceptere det.Ugens råd: Flirt løs på onsdag og torsdag.
Du vil helst være sammen med din kæreste i starten af ugen. Der er god stemning mellem jer, selv om ingen af jer har det helt store overskud. På fredag føler du dig lidt rastløs og får lyst til at ordne tingene selv, uden at andre blander sig.Ugens råd: Husk at slappe af.
Det er tid til at afslutte det, du har arbejdet på siden januar. Tidligere har du haft svært ved at komme videre med det, men nu har du energien og den viden, du har brug for. På onsdag får din selvtillid et boost.Ugens råd: Se ind under overfladen på dig selv.
Er der noget, du vil sige til en, du holder af, er det den perfekte uge at gøre det. Især i starten af ugen er du virkelig god til at sige, hvad du mener og føler. Dit humør stiger, og du finder på noget sjovt på dit værelse.Ugens råd: Forbered dig grundigt.
Du får noget information, som du gerne vil fortælle videre til andre, men det kræver overblik at finde ud af, hvem der skal vide hvad. Der er uro i din vennekreds, hvor der kan ske helt uventede ting.Ugens råd: Tænk nyt, når det handler om penge eller fritidsjob.
Dit kærlighedsliv kan godt tage lidt af en kolbøtte i denne uge. Det gælder om at holde balancen, indtil slutningen af ugen, hvor der kommer lidt mere ro på. Vær ikke bekymret for, hvad andre tænker om dig.Ugens råd: Overhold reglerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs mere om